Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3;

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό ας περιμένουμε απρόσμενα ρομάντζα, ξαφνικούς γάμους, ελεύθερες σχέσεις και αιφνίδιες οικονομικές αλλαγές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Εις γάμου κοινωνία! Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου υπάρχει σήμερα έντονα η επιθυμία για εξισορρόπηση των αντιθέσεων, συμφιλίωση και αποκατάσταση των καλών σχέσεων. Μείζονος σημασίας θα είναι η στήριξη ή αποδοχή μιας συμφωνίας, μιας συνεργασίας, ενός συμβολαίου, ενός δικαστικού συμβιβασμού, ενός συνοικεσίου, μιας πρότασης γάμου ή ενός ρομαντικού ειδυλλίου.

~Ο Ερμής τρίγωνο με Κρόνο~

Υπό την επιρροή αυτής της όψης ευνοούνται σημαντικές συναλλαγές και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους, μεγάλης ηλικίας ή άτομα που σχετίζονται με θέματα ψυχολογικής, χρηματοοικονομικής ή ερωτικής φύσεως. Επίσης, δημιουργούνται θετικές προϋποθέσεις για σχετικές μετακινήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη~

Φουλ στο κόκκινο! Η συνάντηση Ηλίου και Αφροδίτης στο θερμό ζώδιο του Κριού σας ξεσηκώνει προς χάριν του έρωτα, της διασκέδασης και της απόλαυσης. Αμφότεροι συνεργάζονται αρμονικά κάνοντας το στυλ του ντυσίματος σας πιο προκλητικό και συχνά ζωηρεύοντας το με το χρώμα του πάθους, το εκρηκτικό κόκκινο.

~Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό~

468x60 10

Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού που πραγματοποιείται αύριο ήδη από σήμερα προοιωνίζει απρόοπτες καταστάσεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά. Απρόσμενα ρομάντζα, ξαφνικοί γάμοι, ελεύθερες σχέσεις όπως και αιφνίδιες οικονομικές αλλαγές, κοινωνικές επαφές με παρέες, ομάδες, συλλόγους και οργανισμούς θα λάβουν χώρα αυτές τις μέρες.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε οι Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που γίνεστε πρωταγωνιστές κινήσεων ενότητας, ευγένειας, αρμονίας και έρωτα.

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες του α' δεκαημέρου θα δεχτείτε απρόσμενα καλούδια τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά.

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα με αγάπη στην καρδιά.

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved