Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στις τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι, είναι ιδανικό για να είστε... συνεπείς στα ερωτικά σας καθήκοντα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/3;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Διπλή γιορτή, διπλή χαρά! Με τη Σελήνη στο διττό ζώδιο της Παρθένου σήμερα γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική επέτειο του 1821. Η αγνότητα του ζωδίου είναι άμεσα συνυφασμένη με το σύμβολο παρθενικότητας, τα λευκά κρίνα που δόθηκαν στην Παναγία, ενώ η εθνική παρέλαση συνδέεται με την υπηρέτηση στο στρατό και τη λιτότητα της στρατιωτικής ζωής που επίσης σχετίζεται με το ζώδιο της Παρθένου.

Το σημερινό τραπέζι θα είναι απλό, μετρημένο και υγιεινό, γεγονός που ταιριάζει με το πιάτο της ημέρας που το παραδοσιακό γαστρονομικό έθιμο προτάσσει δηλαδή υγράλατο μπακαλιάρο και σκορδαλιά. Χωρίς περιττές γαρνιτούρες και υπερβολές θα αισθανθείτε ότι ουκ εν τω πολλώ το ευ - αντίθετα η συνταγή της επιτυχίας στηρίζεται στα απλά και αγνά υλικά.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις εννέα παρά είκοσι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και πιθανόν να υπάρξει κάποια γκρίνια με άτομα νεαρότερα που θέλουν να ξεφύγουν από κάποιο πρόγραμμα.

468x60 10

Στη μία το μεσημέρι επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι ευχάριστες, ενώ πιθανόν να υπάρχει μια επισημότητα στο ντύσιμο, σε κάποιο γεύμα ή τελετή. Μισή ώρα αργότερα ίσως κάποια λεπτομερή σχέδια δεν ακολουθηθούν κατά γράμμα, αλλά αντίθετα παρεκκλίνουν αρκετά από τους υπολογισμούς, γεγονός όμως που θα αποζημιωθεί με μια γερή δόση κεφιού. Τέλος το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα γύρω στις τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι είναι ιδανικό για να φανείτε τύπος και υπογραμμός στα ερωτικά σας καθήκοντα.

Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του α' και β' δεκαημέρου με καθαρό μυαλό, ακρίβεια και διάθεση για προσφορά θα οργανώσετε τα πάντα την εντέλεια.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες θα είστε σήμερα τα πειραχτήρια της παρέας που μπορώντας την τάξη επιδιώκουν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη, ομόνοια και αλληλεγγύη!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved