Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/3;

Ο κύριος πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι ο έρωτας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά και τις κόρες των ματιών σας να διαστέλλονται...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/3;

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Χάρμα οφθαλμών! Η διερχόμενη Σελήνη από το ζώδιο του Λιονταριού δημιουργεί την επιθυμία για διασκέδαση και ψυχαγωγία και ως εκ τούτου θα χαρείτε να δείτε παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες, να παρευρεθείτε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, δεξιώσεις, γιορτές και να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε ενεργά σε παιχνίδια και ευχάριστες ασχολίες. Ωστόσο, ο κύριος πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι ο έρωτας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά και τις κόρες των ματιών σας να διαστέλλονται.

~Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και Ουρανός στον Κριό~

Στον απόηχο της συνόδου Άρη – Ουρανού, υπάρχει έντονα η προσδοκία να πάρετε φόρα για να αρχίσετε κάτι καινούργιο. Έντονες δραστηριότητες, νέες σχέσεις και αύξηση της σεξουαλικότητας υπόσχονται οι μαζεμένοι πλανήτες στον Κριό, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της ευεξίας και της χαράς στα ύψη.

468x60 10

Το μήνυμα που σας στέλνουν είναι ξεκάθαρο: «ξεκίνα και κάνε πραγματικότητα ό,τι επιθυμείς». Η ορμητικότητα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά τους θα είναι τα εφόδια σας. Ερωτικές σχέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, νέα χόμπι, εγγραφές, ενάρξεις, πρεμιέρες και τολμηρές καινοτομίες θα χαράξουν μια νέα πορεία στη ζωή σας.

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των θετικών επιδράσεων και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά, ερωτικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Ακολουθείτε οι Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι με την έξαψη για νέες σχέσεις, μετακινήσεις και αναζητήσεις να κορυφώνεται.

Να έχετε ένα όμορφο, λαμπερό και δημιουργικό Σάββατο!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved