Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

Ο Ήλιος από σήμερα και ως τις 20 Απριλίου θα βρίσκεται στον μαχητικό και πύρινο Κριό εκπέμποντας ζωντάνια και ενθουσιασμό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

~Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αύξηση~

Με γεμάτο στομάχι!

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνδέεται με τη διατροφή, τη μαγειρική, την κουζίνα και την αποθήκευση και ως εκ τούτου σήμερα θα έχετε την τάση να γεμίζετε το καλάθι και τα ντουλάπια σας με περισσότερα είδη βασικής διατροφής, θαλασσινά και προϊόντα σε υγρή μορφή.

468x60 10

Θα θέλετε να αισθάνεστε την κοιλιά σας γεμάτη όμως χρειάζεται προσοχή γιατί σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε κατάχρηση ή να επιλέξετε τροφές που θα αποτελέσουν αιτία για φούσκωμα, τυμπανισμό ή πρήξιμο.

~Ο Ήλιος στον Κριό~

Θα ... ζεστάνει! Ο Ήλιος από σήμερα και ως τις 20 Απριλίου θα βρίσκεται στον μαχητικό και πύρινο Κριό εκπέμποντας ζωντάνια και ενθουσιασμό. Οι ζωοδότρες αχτίνες του θα φωτοβολούν σε χώρους αθλητισμού και δράσης και θα αναδείξουν πρόσωπα που είναι ηγετικά, θορυβώδη, ενεργητικά, μάχιμα ή απερίσκεπτα.

Το φως του θα γίνει πιο ζεστό συμβάλλοντας αφενός στην αύξηση της βιταμίνης D που είναι βασική για το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και αφετέρου στη διάχυση των φερορμονών που διεγείρουν την σεξουαλικότητα. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι βλαβερές επιδράσεις του για αυτό προστατέψτε τα μάτια και το πρόσωπο σας.

Ιδιαίτερα τυχεροί για τον επόμενο μήνα θα είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες χαράζοντας μια νέα και ενδιαφέρουσα πορεία σε θέματα εμφάνισης, χόμπι, έρωτα και τυχερών δραστηριοτήτων.

Επίσης, από τα πλεονεκτήματα του θα ωφεληθείτε Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, αναθερμαίνοντας σχέσεις, ρομάντζα, φιλίες και εποικοδομητικές επαφές.


Να έχετε μια όμορφη μέρα, μεριμνώντας πρωτίστως για ό,τι σας κάνει καλό!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved