Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

Το μεσημέρι η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου την Αφροδίτη και θα υπάρχει η τάση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με μια δόση υπερβολής.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/3;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Για πες... τι έγινε;! Στον απόηχο της Καθαρής Δευτέρας η διερχόμενη Σελήνη στους Διδύμους δείχνει την ανάγκη να συζητήσετε πως περάσατε, να μάθετε κουτσομπολιά, να φλυαρήσετε και να μεταδώσετε μια διάθεση κεφιού και ευθυμίας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε χώρους που συνδέονται με επικοινωνία και γνώση όπως ταχυδρομεία, γραφεία courier, γραμματείες, σχολές, εκπαιδευτικά κέντρα και βιβλιοπωλεία ή να κάνετε χρήση υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών.

Γύρω στις δύο και είκοσι η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου την Αφροδίτη και θα υπάρχει η τάση να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με μια δόση υπερβολής.

Από την άλλη, περίπου στις επτά και μισή το απόγευμα η Σελήνη πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες. Πολύ πιθανόν η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο να συναντήσει αδιαφορία, κούραση ή αδυναμία.

fd734b1099cb5bfa3694622f6f569448 L

Μην χάσετε το αυριανό magazino!

Συντονιστείτε μαζί μας!

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Σπίτι μου, σπιτάκι μου! Λίγο πριν ο δείκτης του ρολογιού δείξει εννέα το βράδυ η Σελήνη, αποβιβάζεται από τους Διδύμους και με ένα κόμπο στο στομάχι λόγω μεγάλης προσμονής, ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ως εκ τούτου, θα υπάρχει μια μεγαλύτερη προδιάθεση να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια, τη μητέρα και πρόσωπα που νιώθετε οικειότητα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου που χωρίς αναστολές και με μεγάλη ευκολία θα κάνετε γνωριμίες, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε τον έρωτα.

Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες του γ' δεκαημέρου οι κινήσεις σας θα είναι νευρικές και πιθανόν η αναμονή κάποιων αποτελεσμάτων να δημιουργήσει ή να επιτείνει την νευρική υπερένταση.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και ένας αέρας ανανέωσης να φυσήξει στη ζωή σας!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved