Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα χρήματα και τις οικονομικές κτήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/3;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ευκολίες πληρωμής! Η Σελήνη στον Ταύρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα χρήματα και τις οικονομικές κτήσεις και ως εκ τούτου σήμερα ίσως περάσετε από την τράπεζα, καταβάλετε κάποιο αντίτιμο για την αγορά εμπορεύματος, ζητήσετε ευνοϊκούς όρους πληρωμής, εξοφλήσετε κάποια οφειλή ή πληρωθείτε το μισθό σας.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή όπως την αγάπη, τον έρωτα και την τέχνη, πολύ πιθανόν να ευχαριστηθείτε ή να επιδοθείτε με χαρά σε μια από τις πολλές εκφάνσεις αυτού που ονομάζουμε «Dolce Vita».

~Οι όψεις της Σελήνης~

468x60 10

Το πρωί, γύρω στις εννέα παρά είκοσι, η Σελήνη σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ερμή ευνοώντας μετακινήσεις για οικονομικούς ή συναισθηματικού λόγους. Το απόγευμα γύρω στις έξι και μισή πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και είναι προτιμότερο να αποφύγετε χρηματικές συναλλαγές και συναισθηματικές επαφές με πρόσωπα σαρκαστικά, ψυχρά ή αυστηρά. Ωστόσο γύρω στις επτά και δέκα το απόγευμα, που η Σελήνη πραγματοποιεί ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μπορείτε μαζί με το αμόρε σας να ζήσετε πανέμορφες στιγμές.

Οι τυχεροί της ημέρας: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του α' και β΄ δεκαημέρου μπορείτε να διασκεδάσετε, να σταθεροποιήσετε μια σχέση και να απολαύσετε αργά και ηδονιστικά τις χαρές της σάρκας.

Επιπλέον, Καρκίνοι, Ιχθύες θα βρείτε κατανόηση και ίσως λάβετε και κάποιο ερωτικό μήνυμα.

Από την άλλη, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί του α' και β' δεκαημέρου θα έχετε την τάση να μείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις ή τις συνήθειες σας και πιθανόν με κάποιους να συγκρουστείτε.

Να έχετε μια μέρα γλυκιά και όμορφη!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved