Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

Η δουλειά προηγείται, μεν, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, όμως σήμερα δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για ερωτικές διεκδικήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/3;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Η δουλειά προηγείται! Η -γεννημένη επιχειρηματίας- Σελήνη στον Αιγόκερω σας υπαγορεύει να επικεντρωθείτε στην εργασίας σας, είτε είναι πνευματική ή χειρονακτική είτε ενδιαφέρουσα ή ανιαρή, επιδεικνύοντας ζήλο και επιμονή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα ρούχα της εργασίας σας, την υπηρεσία ή το χώρο που εργάζεστε όπως και τα καθήκοντα σας. Πρωτίστως όμως θα χρειαστεί να λογοδοτήσετε σε διευθυντές, επικεφαλείς και προϊστάμενες αρχές.

~Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύες και οι όψεις τους~

Στο σπίτι των Ιχθύων συναντιούνται Ερμής και Αφροδίτη και εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για φλερτ, τρυφερά τετ- α- τετ, ερωτικά λόγια και χειρονομίες ευγένειας, αγάπης και ευγνωμοσύνης.

468x60 10

Επιπλέον, τόσο ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, όσο και η νεράιδα της ομορφιάς και τη αρμονίας, η Αφροδίτη πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη των μυστικών και τον Κρόνο, τον εκπρόσωπο του χρόνου. Ως εκ τούτου σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για ερωτικές διεκδικήσεις και ευεργεσίες από άτομα στην υγεία των οποίων θα πίνετε για χρόνια.

Παρθένοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου θα ζήσετε μια μέρα ερωτική.

Ιχθύες, Σκορπιοί και Καρκίνοι πού έχετε γεννηθεί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' θα χορέψετε τη μπαλάντα του έρωτα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, υπηρετώντας αυτό που αγαπάτε!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved