Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

Όρια βάζει η πειθαρχημένη Σελήνη στον Αιγόκερω επιβάλλοντας μέτρα, αναθέτοντας ευθύνες και υποδεικνύοντας λιτότητα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/3;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Όρια βάζει η πειθαρχημένη Σελήνη στον Αιγόκερω επιβάλλοντας μέτρα, αναθέτοντας ευθύνες και υποδεικνύοντας λιτότητα. Από τη φύση της στεγνή και αυστηρή, ευνοεί τη δίαιτα, τη φειδώ, τη λακωνικότητα και είναι υπέρμαχος της μετρημένης συμπεριφοράς και των ολιγάριθμων επαφών.

Λόγω ότι επιπλέον είναι σε χάση υποστηρίζει τις εκπτώσεις, τις περικοπές, τις απολύσεις και συγχρόνως τη μείωση καθηκόντων και υποχρεώσεων. Επιπλέον, είναι η ιδανική μέρα για να τα κόψετε μαλλιά και νύχια αν θέλετε να αργήσουν να μακρύνουν. Αν συγχρόνως καταφέρετε να κόψετε το βήχα στη γκρίνια και τη μιζέρια τότε πραγματικά θα έχετε πιάσει το στοίχημα της ημέρας.

~Ο Ερμής, η Αφροδίτη και οι όψεις τους~

468x60 10

Από την άλλη, η εν εξελίξει συνάντηση του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει πανιά σε κοινωνικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ενώ εξυμνεί τον έρωτα μέσα από τραγούδια, ταινίες μα και νυχτερινά ρομάντζα υπό το φως των κεριών. Αμφότεροι θα έρθουν σε επαφή με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο δείχνοντας ότι μπορείτε αφενός να γνωρίσετε τα απόκρυφα μέρη μιας κατάστασης και αφετέρου να έχετε την εύνοια εμπειρότερων ή μεγαλύτερων σε ηλικία προσώπων, που επανέρχονται στη ζωή σας.

Οι τυχεροί των όψεων τους είστε οι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί που θα πιείτε το ηδύποτο της χαράς.

Αιγόκεροι και Παρθένοι: θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, κυνηγώντας με επιμονή τους στόχους σας!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved