Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

H μέρα είναι εξαιρετική για διανοητικές εργασίες, ανταλλαγή απόψεων, αποστολή μηνυμάτων, επισκέψεων και ταξιδιών!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/3;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Με τη Σελήνη στο σπίτι του χαρωπού και τροφαντού Δία, η μέρα θα είναι πλούσια από ευχάριστες δραστηριότητες και θα υπάρχει για γενικότερη διάθεση να καλοπεράσετε. Διεθνείς ειδήσεις, μετακινήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με παιδεία, πολιτική, άθληση και πολιτιστικές δραστηριότητες θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή~

H μέρα είναι εξαιρετική για διανοητικές εργασίες, ανταλλαγή απόψεων, αποστολή μηνυμάτων, επισκέψεων και ταξιδιών! Και πολύ περισσότερο αν είναι για χάρη μιας εκ νέου λειτουργίας, προσέγγισης ή επανεξέτασης μιας κατάστασης.

~Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία~
Η μέρα εξυπηρετεί επίσης στο να περάσετε «ζάχαρη» στα πλαίσια μιας σχέσης που είναι στα μέλια της, μιας γιορτής ή συναναστροφής με πρόσωπα γλυκοαίματα και γενναιόδωρα.

468x60 10

Στο φαγητό και το πιοτό, η όρεξη θα ανοίξει και αν μάλιστα το παρακάνετε, η ζυγαριά σας θα σας «ανεβάσει» κάνοντας και αυτή τα κουβαρνταλίκια της. Με διάθεση να αισθανθείτε «πασάς στα Γιάννενα» θα έχετε την τάση για ραχάτι, ξεσαλώματα, απουσίες και αλόγιστες σπατάλες.

Τελείτε εν ευθυμία, αλλά μην τα παίρνετε όλα ελαφρά τη καρδία, βάλετε και ένα μέτρο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου προσοχή στις επιπολαιότητες ενώ εσείς του β' δεκαημέρου επαναξιολογείστε μια πρόταση με οδηγό τη διαίσθηση σας.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες στις αρχές του β' δεκαημέρου αξιοποιείστε τις ευκαιρίες για την επάνοδο σας σε μια δραστηριότητα, σχέση ή συνήθεια.

Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved