Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

Πάθος, ένταση και μυστικότητα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα: Η Σελήνη στον Σκορπιό προδιαθέτει για κρυφές ερωτικές υποθέσεις, με μια τάση στους απαγορευμένους και βαθιά ισχυρούς έρωτες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/3;

~Η Σελήνη στον Σκορπιό~

Μυστήριο πράγμα! Πάθος, ένταση και μυστικότητα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα που με τη Σελήνη στον Σκορπιό προδιαθέτει για ενασχόληση με οικονομικά θέματα (όπως ασφάλειες, επιχορηγήσεις, διατροφές και συντάξεις), αλλά και δραστηριοποίηση σε κρυφές ερωτικές υποθέσεις, με μια τάση στους απαγορευμένους και βαθιά ισχυρούς έρωτες.

468x60 10

Ίσως κάνετε ένα τεστ παπ, μικροβιολογικές εξετάσεις, επισκεφτείτε έναν αφροδισιολόγο, έναν ψυχολόγο ή ακόμα να ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός μυστικού αστυνομικού δίνοντας του ένα «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που απαιτούν έρευνα. Στις τρεις και τέταρτο (περίπου), που η Σελήνη συναντά τον Κρόνο, οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα θα σας ζορίσουν αφού θα θέλουν συνεχώς κάτι παραπάνω.

Το εξαιρετικό τρίγωνο που σχηματίζει κοντά στις τέσσερεις και μισή με τον Ήλιο είναι ιδανικό για μια συνάντηση «ψυχή τε και σώματι».

Αργά το βράδυ η Σελήνη πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Ερμή και μπορείτε να συζητήσετε ή να έχετε επαφές που θα τις χαρακτηρίζει επιτέλους και λίγη κατανόηση.

Τα ζώδια του νερού Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του α' και β' δεκαημέρου σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε θέμα που μπορεί να κάνει καλό και στη ψυχή και στη τσέπη σας.

Λέοντες, Υδροχόοι και Ταύροι θυμηθείτε: όταν λέτε «δεν αντέχω» στην πραγματικότητα υπερβάλλετε. Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, εσείς όμως κρατάτε γερά!

Να έχετε μια όμορφη μέρα γεμάτη έρωτα και δυνατές εμπειρίες!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved