Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/2;

Διυλίζοντας τον κώνωπα ξεκινά η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στην Παρθένο να ευνοεί εργασίες που απαιτούν μυαλό, νεύρο και ακρίβεια.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/2;

~Η Σελήνη στην Παρθένο και στο Ζυγό~

Διυλίζοντας τον κώνωπα ξεκινά η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στην Παρθένο να ευνοεί εργασίες που απαιτούν μυαλό, νεύρο και ακρίβεια. Το μεσημέρι γύρω στις τρείς σχολάει και βάρδια πιάνει η σικάτη και συνεργάσιμη Σελήνη στο Ζυγό δημιουργώντας μια προδιάθεση για ασχολίες σχετικές με καλαισθησία, ερωτικές συζεύξεις και πάσης φύσεως συμφωνίες.

Η μέρα μέχρι και το μεσημέρι είναι ιδανική για υπαλληλικές υποθέσεις, εξετάσεις υγείας και οικοκυρικά καθήκοντα. Από τις τρεις και έπειτα προσφέρεται για συνεργασίες, κοινωνικές επαφές, κατάθεση ή έγκριση προτάσεων και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επίσης ευνοούνται αγορές ένδυσης, διακοσμητικών ειδών και ωραίων αντικειμένων.

~Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα~

Στην επιρροή της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο θα αισθανθείτε περισσότεροι ρομαντικοί και ονειροπόλοι.

468x60 10

Η μαγεία του έρωτα θα αναδυθεί μέσα στη σχέση σας, ενώ μια νέα γνωριμία μπορεί να σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Προσέχετε ωστόσο μήπως το ταίρι σας, σάς... τα «φορέσει» ή εν αγνοία σας μπείτε ανάμεσα σε δύο.

Συγχρόνως θα σας συναρπάσουν δραστηριότητες που σχετίζονται με μουσική, χορό, θέατρο και γενικότερα την τέχνη. Το πορτοφόλι, τα χρήματα ή κάποια πράγματα σας μπορεί να... κάνουν φτερά!

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι των πρώτων ημερών μην... παραδίνετε θάρρος σε πρόσωπα που δεν ξέρετε καλά και φυλαχτείτε από καταστάσεις που τις σκεπάζουν πυκνοί καπνοί, ιδιαίτερα σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα με μια όμορφη αίσθηση ενότητας και ομόνοιας!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved