Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

Με τον Ερμή ανάδρομο από σήμερα, προσέχετε να μην χάσετε βαλίτσες, έγγραφα, βιβλία και αρχεία και να μην τα θαλασσώσετε σε συμφωνίες και σημαντικές δοσοληψίες. Στα φόρτε τους θα είναι μηνύματα προς ή από «πρώην» όπως και οι επανασυνδέσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/2;

~Η Σελήνη στο Λέοντα και οι όψεις της~

Με τη Σελήνη στον Λέοντα τα μάτια σας λάμπουν από χαρά κάνοντας πράγματα που συνδέονται με παιδιά, χόμπι, αισθηματική ζωή και ευχάριστες δραστηριότητες που σας ομορφαίνουν τη ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό στη μία το μεσημέρι είναι ιδανικό για να βρεθείτε με φίλους, ενώ το εξάγωνο με το Δία γύρω στις δύο και τέταρτο δείχνει διάθεση για χαβαλέ και μπόλικο φαγητό. Αργά το βράδυ αποφύγετε άτομα επικριτικά ή με ύφος "βαρύ κι ασήκωτο".

~Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά~

Σαν ψάρι έξω από το νερό, θα νιώθετε από σήμερα και μέχρι τις 17 Μαρτίου που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος τόσο σε κοντινές σχέσεις όσο και σε νοητικές ενασχολήσεις. Η θολή κρίση, η διάθεση για λούφα και η δυσθυμία θα αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα σας και οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και καθυστερήσεις θα φέρουν τρικυμίες και φουρτούνες.

468x60 10

Προσέχετε να μην χάσετε βαλίτσες, έγγραφα, βιβλία και αρχεία και να μην τα θαλασσώσετε σε συμφωνίες και σημαντικές δοσοληψίες. Στα φόρτε τους θα είναι μηνύματα προς ή από «πρώην» όπως και οι επανασυνδέσεις.

Η τετράδα του μεταβλητού σταυρού, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι του β' και εν συνεχεία του α' δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο και θα πρέπει να προσέχετε τις παρερμηνείες και τις παρασκηνιακές ενέργειες προκειμένου να μην ναυαγήσουν τα σχέδια σας.

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ταύροι και Αιγόκεροι μπορείτε να επισκεφτείτε παραθαλάσσια μέρη, μοναστήρια, κέντρα προσωπικής ανάπτυξης και χώρους περίθαλψης, διασκέδασης και τέχνης στα οποία έχετε ξαναπάει.

Να έχετε μια ευχάριστη μέρα, να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved