Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Σήμερα πηγαίνετε στο ταχυδρομείο, αλλάξτε πακέτο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας και ζητήστε τη χάρη που θέλετε από το συνάδελφο, το γείτονα ή τον υπάλληλο μιας δημόσιας υπηρεσίας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Η Σελήνη στους Διδύμους έχει κέφια και θέλει να πάρετε τον αέρα σας, βγαίνοντας από το σπίτι, χαριτολογώντας, περπατώντας, οδηγώντας και κορνάροντας στην ανία, την μοναξιά και τη μουρτζουφλιά προκειμένου άμεσα και γρήγορα να σας αδειάσουν τη γωνιά!

Φροντίστε να γεμίστε τα πνευμόνια σας με καθαρό οξυγόνο και μην καταπονείτε τους τένοντές σας με βαριές δουλειές. Προτιμήστε κινήσεις ελαφρές και σβέλτες. Πηγαίνετε στο ταχυδρομείο, αλλάξτε πακέτο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας και ζητήστε τη χάρη που θέλετε από το συνάδελφο, το γείτονα ή τον δημόσιο υπάλληλο.

~Σελήνη τετράγωνο με Ερμή~

Το μεσημέρι γύρω στις μία και μισή ίσως τα συναισθήματά σας να είναι αντικρουόμενα για ειδήσεις που σχετίζονται με καλλιτεχνικά γεγονότα ή μετακινήσεις με άτομα θρησκευόμενα, που ασθενούν ή είναι ονειροπόλα. Επιπλέον, ίσως τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας ξινίσουν τα μούτρα τους με γεύματα γρήγορα και light και χρειαστεί να προσθέσετε και μια ονειρεμένη γαρνιτούρα.

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Το βράδυ γύρω στις εννέα παρά τέταρτο ίσως συναντήσετε τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη, από το φροντιστήριο και το ασανσέρ στο σπίτι του ξάδελφου (!), μέχρι τα σεμινάρια computer ή στο σωματείο κοινωνικής δράσης της κοινότητας σας.

sunastria

Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί του β' και γ' δεκαημέρου θα έχετε πολύ καλές επιδόσεις σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι στα τέλη του β' δεκαημέρου αποφύγετε να μεταβάλλετε τον τρόπο που γράφετε, επικοινωνείτε ή μετακινείστε.

Να έχετε μια όμορφη και ενδιαφέρουσα ημέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved