Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/2;

H Σελήνη στους Διδύμους είναι επικοινωνιακή κι αγαπά τα γρήγορα και σύντομα μηνύματα. Ο Κρόνος ανάδρομος στον Σκορπιό, πάλι, βάζει κάποια σχέδια στην κατάψυξη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/2;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Ανοιχτή επιστολή σε φίλους, κοντινούς φίλους και προσφιλή πρόσωπα απευθύνει η επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους, που αγαπά τα γρήγορα και σύντομα μηνύματα, διευκολύνοντας την ανταλλαγή ιδεών, την πληροφόρηση και το κουτσομπολιό. Τα τηλέφωνα, σταθερά και κινητά, θα χτυπούν σαν τρελά ενώ κεφάτα αστεία, ανέκδοτα και σπιρτόζικα σλόγκαν θα δίνουν και θα παίρνουν.

~Ήλιος στους Ιχθύες~

Η ζώνη του ρομαντικού και απατηλού Ποσειδώνα ενισχύεται με την παρουσία του Ήλιου από τις δύο το μεσημέρι στο ζώδιο των Ιχθύων. Η τέχνη θα πρωταγωνιστήσει και η συμπόνια θα βασιλεύσει. Κάποια «θαύματα» θα προκαλέσουν διφορούμενα συναισθήματα, ενώ οι μεταμφιέσεις προσώπων θα είναι τόσο επιτυχημένες, ώστε κανείς δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ποια πραγματικά είναι.

~Κρόνος ανάδρομος~
Από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 8 Ιουλίου ο Κρόνος θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά και ως εκ τούτου κάποια σχέδια θα μπουν στην κατάψυξη.

sunastria

Ανασκαφές, αναψηλαφήσεις και καθυστερήσεις θα υπάρχουν σε θέματα που σχετίζονται με φόρους, επιδόματα και δάνεια, ενώ ερωτικά θα υπάρχει η τάση να ανασκαλίσετε περασμένα συμβάντα και πιθανόν να επιβάλλετε περιοριστικά μέτρα.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου θα πλεύσετε με πυξίδα την επιθυμία για ερωτική αναζωογόνηση και δημιουργική ανανέωση.

Η τετράδα του μεταβλητού σταυρού, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες είστε επιρρεπείς σε εσφαλμένες κρίσεις και ουτοπίες.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του σταθερού σταυρού θα αποσύρετε ή θα ανασυντάξετε κάποιες προτάσεις.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα, με αναρίθμητα υπέροχες στιγμές και εμπειρίες.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved