Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

Μυστικές συναντήσεις θα φουντώσουν τη φλόγα του έρωτα, ενώ εμπνευσμένες ιδέες μπορούν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική ζωή μέσα από επίμονη δουλειά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/2;

~Η Σελήνη στους Ιχθύες και οι όψεις της~

Με όνειρα, ελπίδες και ρομαντική διάθεση ξεκινά η εβδομάδα με τη Σελήνη στους Ιχθύες που υποδεικνύει την επιθυμία να χαλαρώσετε, να αφεθείτε στην μελωδία ενός τραγουδιού και να ασχοληθείτε περισσότερο με ψυχαγωγικές ή εσωτερικές δραστηριότητες.

Στο καλάθι σας σήμερα εκτός από ψάρια ίσως βάλετε υγρά προϊόντα (όπως κρασί, μπύρες, αναψυκτικά), σακούλες σκουπιδιών και φάρμακα. Εν αναμονή του ανοίγματος του τριωδίου, μάσκες, σερπαντίνες, περούκες και στολές επίσης θα έχουν την τιμητική τους.

~Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο~

Συναισθηματικά θα είστε κουμπωμένοι και επιφυλακτικοί σε νέες σχέσεις. Εγκλωβισμένοι ή υποχρεωμένοι πιθανόν να αισθανθείτε από ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα πρόσωπα.

astrologoi-astrology-300x100

Οικονομικά θα σφίξετε και άλλο το ζωνάρι, ενώ ίσως χρειαστεί να καθυστερήσετε ή να ακυρώσετε την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας.

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Κρόνο~

Στην επιρροή των όψεων του Ερμή που πραγματοποιούνται αύριο, μυστικές συναντήσεις θα φουντώσουν τη φλόγα του έρωτα, ενώ εμπνευσμένες ιδέες μπορούν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική ζωή μέσα από επίμονη δουλειά.

Οι τρείς πρώτοι τυχεροί της ημέρας είστε οι Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου που θα γοητεύσετε τα πλήθη και ακολουθείτε οι Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα κάνετε ένα ωραίο διάλλειμα.

Υδροχόοι, Σκορπιοί, Λέοντες και Ταύροι (τέλη του α' δεκαημέρου - αρχές του β') θα περάσετε από κόσκινο σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Να έχετε μια ευχάριστη μέρα, οραματιζόμενοι ένα όμορφο όνειρο!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved