Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία σκορπά πλατιά χαμόγελα σε όλους τους ερωτευμένους (extra bonus: μαζί με τον έρωτα έρχεται και το χρήμα)!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/2;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Η ατζέντα της ημέρας είναι γεμάτη από επαγγελματικά ραντεβού και επίσημες εμφανίσεις, η σημασία των οποίων υπογραμμίζεται από τη φράση «στοχεύω ψηλά αλλά κινούμαι προσεκτικά». Αν θέλετε το στυλ σας σήμερα να εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα, η διαχρονική αξία του μαύρου χρώματος μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη επιλογή.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, σχολαστικές εργασίες όπως καθαρισμό δοντιών, νυχιών, κόψιμο μαλλιών, αποτρίχωση και αν χρειάζεται απόψυξη το ψυγείο σας, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε χάση, είναι στα must της ημέρας.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Δία~

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία σκορπά πλατιά χαμόγελα σε όλους τους ερωτευμένους και συνάμα σε όσους αναζητούν τους βαλεντίνους τους. Μαζί με τον έρωτα, έρχεται και το χρήμα. Ανοίξτε τις πόρτες σας και για τα δύο!

Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, όπως και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες η τύχη σας επισκέπτεται ξανά, αρπάξτε τη από τα μαλλιά.

~Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη~

Με το γρήγορο Ερμή να συναντά τον ταχυδακτυλουργό Ποσειδώνα σε θέματα επικοινωνίας, είναι πολύ πιθανές οι πλάνες και οι εξαπατήσεις. Από την άλλη, καλλιτεχνικές ειδήσεις, όμορφες βόλτες και ερωτικά υπονοούμενα θα σας την εξάψουν τη φαντασία.

astrologoi-astrology-300x100

Συγχρόνως, εν ενεργεία είναι από σήμερα η σύνοδος Ερμή – Άρη που πραγματοποιείται αύριο και δείχνει ανυπομονησία για επαφές, φαρμακερές λεκτικές αιχμές και... πικάντικες ερωτικές συζητήσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, γεννημένοι τις πρώτες ημέρες αποφύγετε δοσοληψίες που μπορεί να σας παγιδέψουν ή να σας εκνευρίσουν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, με την αγάπη να σας ανεβάζει στα ύψη!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved