Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Με την Σελήνη στον Τοξότη, όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου, μπορείτε σήμερα να χαρείτε και να γελάσετε με την καρδιά σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/2;

Η Σελήνη στον Τοξότη

Με βύσμα το 'θείο' Δία, η Σελήνη στον Τοξότη έχει άμεση πρόσβαση στο σύμπαν της χαράς και ανεβάζει την ορμόνη της ευθυμίας σας στα ύψη. Χάρη στην αισιόδοξη διέλευσή της, θα θέλετε να βγείτε έξω, να περπατήσετε, να αθληθείτε και να έρθετε σε επαφή με τους άλλους. Την τιμητική τους επίσης θα έχουν επαφές και μετακινήσεις που συνδέονται με το εξωτερικό, χώρους ανώτατης εκπαίδευσης και δικαιοσύνης.

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα καταπλήξετε με τις απίστευτες επιδόσεις σας ενώ Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι θα συνάψετε αρμονικές συνεργασίες.

Ο Ερμής στους Ιχθείς

Με τον Ερμή από σήμερα και έως τις 14 Απρίλιου στην κατοικία του Ποσειδώνα, ένα πέπλο ομίχλης θα καλύπτει μηνύματα και πληροφορίες και το ερώτημα «αλήθεια ή ψέματα;» θα τίθεται συχνά. Στον αισθηματικό τομέα, η θέση αυτή ευνοεί ρομαντικά τετ-α-τετ και παραθαλάσσιες ειδυλλιακές αποδράσεις.

astrologoi-astrology-300x100

Από την άλλη, ίσως ωραία λόγια σας παρασύρουν, σας εφησυχάσουν ή θολώσουν τα νερά. Προσέχετε! Η ανάδρομη φορά του Ερμή, μεταξύ 23 Φεβρουαρίου και 17 Μαρτίου, θα επιτείνει την αφηρημάδα, ενώ η επάνοδος κάποιου προσώπου από το παρελθόν σας ίσως χαλαρώσει τις μέχρι πρότινος αντιστάσεις σας.

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες ενώ οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Νερού, Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι κλείστε εισιτήρια για ταξίδι με το πλοίο της αγάπης.

Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου, μπορείτε σήμερα να χαρείτε και να γελάσετε με την καρδιά σας!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved