Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/2;

Ρομαντικό σκηνικό στήνει σήμερα η Σελήνη στο Ζυγό και σας καλεί να πρωταγωνιστήσετε σε μια αισθηματική κομεντί...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/2;

Ρομαντικό σκηνικό στήνει η Σελήνη στο Ζυγό και σας καλεί να πρωταγωνιστήσετε σε μια αισθηματική κομεντί που θα συναντήσετε το άλλο σας μισό ή θα ζήσετε μια γλυκιά ιστορία αγάπης από αυτές που αφήνουν μια όμορφη αίσθηση στην καρδιά.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Μαύρη Σελήνη


Η όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Ήλιο, νωρίς- νωρίς το πρωί, ανοίγει τη μέρα σας με έναν αέρα θετικής ενέργειας που έχει τη δύναμη να ενώσει δύο καρδιές ή να φέρει δυο σώματα κοντά. Λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει 1 ώρα το μεσημέρι, η Σελήνη συναντά σε όψη τριγώνου τη Μαύρη Σελήνη. Μια σκέψη, ένα μήνυμα ή μια πληροφορία ίσως αποτελέσει το εισιτήριο για το ταξίδι στον αθέατο κόσμο του πάθους και του μυστικού.

Οι όψεις της Σελήνης έχουν προσωρινό χαρακτήρα, όμως μπορούν να δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας σε μικρές αλλά ουσιαστικές στιγμές της σημερινής ημέρας σας.


Το τετράγωνο του Ερμή με το Βόρειο Δεσμό


Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής σε μια δυσμενή όψη με τον Βόρειο Δεσμό (που πραγματοποιείται τα ξημερώματα αλλά έχει επιρροή όλη την ημέρα) σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε επαφές ή μετακινήσεις που θα γίνουν με πολύ κόσμο. Στην καλύτερη εκδοχή της, οι λεκτικές προκλήσεις μπορεί να αποτελέσουν το σπίρτο που θα ανάψει τη φωτιά του πάθος ή θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα σε έναν παράνομο έρωτα.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι που μπορείτε να κάνετε προτάσεις από γάμου μέχρι συνεργασίας και να χαρείτε τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ακολουθείτε οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες που ένας ούριος άνεμος θα πνεύσει στους γεμάτους ενέργεια και φιλοδοξία στόχους σας.

Η τετράδα των σταθερών, Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αποφύγετε να αψηφήσετε τις συνέπειες που μπορεί να έχουν κάποιες σπασμωδικές κινήσεις σας τόσο στην οικονομική όσο και ερωτική σας ζωή.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε πως ο σκηνοθέτης της ζωής σας είστε εσείς!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved