Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Σεπτέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 1 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 15+1=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6 =7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Σεπτέμβριο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα γυρίζεις σελίδα και υποδέχεσαι καλά προετοιμασμένος/η το αύριο. Μετά από μια τονωτική βουτιά στον εαυτό σου, χαράζεις καινούργιους δρόμους επικοινωνίας και διεκδικείς τα θέλω σου.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις έτοιμος/η να μεταπηδήσεις σε ένα καινούργιο περιβάλλον. Οργανώνεις καλύτερα το πεδίο επαφών σου, βολιδοσκοπώντας που θα ήταν πιο εύκολο να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου.

Οικονομικά: Ευκαιρίες για οικονομική πρόοδο.

Αισθηματικά: Αν σκέπτεσαι να ανοίξεις σημαντικά θέματα της σχέσης σας, καλό είναι να μην το επιχειρήσεις. Αν είσαι μόνος/η, φλερτάρεις και επιδίδεσαι σε διαφόρων ειδών ερωτικά παιχνίδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα η διάθεσή σου, σου στερεί τον αυθορμητισμό σου. Ακολουθείς τις γνωστές συνταγές, δεν ξεπερνάς τα όριά σου και είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε ανθρώπους και θέματα τα οποία δεν γνωρίζεις.

Επαγγελματικά: Συζητήσεις στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία όσα ακούς. Συνδύασε τις δυνατότητες και την ευελιξία σου για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Οικονομικά: Πειθάρχησε στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Αισθηματικά: Πριν πάρεις μια οριστική απόφαση για τη σχέση σου, συμβουλεύσου την καρδιά σου. Αν είσαι μόνος/η, έπειτα από μια περίοδο αδράνειας, μπαίνεις δυναμικά στον ερωτικό στίβο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Φαίνεται ότι είσαι στο κέντρο της προσοχής αυτό το διάστημα. Θέματα σχέσεων κυλούν ευκολότερα τώρα και αυτό προέρχεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα νέα δεδομένα αλλά και τις παλαιότερες καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Ζητήματα εικόνας δεν πρέπει να σε απασχολούν, αλλά καλό θα είναι να μην δίνεις δικαιώματα. Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας θα έχεις ευκαιρίες να αναβαθμίσεις το πελατολόγιό σου.

Οικονομικά: Στις υποσχέσεις κράτησε μικρό καλάθι.

Αισθηματικά: Η ερωτική σου διάθεση βελτιώνει την ψυχολογία σου και αναζωπυρώνει το πάθος για τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, νέοι συναισθηματικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Όσο κι αν ψάχνεις φαίνεται ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον εαυτό σου και από τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεσαι. Έτσι, επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

Επαγγελματικά: Μόνο αν έχεις ξεκαθαρίσει τις επιδιώξεις σου θα λειτουργήσεις με γνώμονα το συμφέρον σου. Ένα μη αναμενόμενο γεγονός θα σε υποχρεώσει σε αναδίπλωση και επανασχεδιασμό των προτεραιοτήτων σου.

Οικονομικά: Μην παγιδεύεσαι σε οικονομικές πρακτικές που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

Αισθηματικά: Μίλησε ανοιχτά για τα θέματα που σε απασχολούν και θα έχεις την ανάλογη κατανόηση. Αν είσαι μόνος/η, η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν μάλλον δεν σε αφήνει αδιάφορο/η.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο μαγνητισμός επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωή σου. Η εικόνα και ο τρόπος που παρουσιάζεις τις ιδέες σου μετράει τόσο σε θέματα συνεργασιών, όσο και σε θέματα σχέσεων.

Επαγγελματικά: Όταν στοχεύεις κάτι, το θέλεις πολύ και το αποφασίσεις, τότε μπαίνεις σε μια διαδικασία, που θα σου δώσει πολύ καλύτερες προοπτικές από αυτές που είχες μέχρι σήμερα.

Οικονομικά: Έχει εξαντληθεί η υπομονή εκείνων που σε στηρίζουν.

Αισθηματικά: Κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ανανεώνεστε και οι δύο. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σε κάνει να διαπραγματευτείς την ανεξαρτησία σου.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μηνά η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να απορρίψεις κάθε τοξική σχέση. Ξεφεύγεις από νόρμες και συμπεριφορές και δεν επιτρέπεις σε κανένα να σου στερεί τη χαρά και την ελευθερία σου.

Επαγγελματικά: Το ενδεχόμενο μιας νέας ασχολίας σε κάνει να πιστεύεις στην καλή σου τύχη. Αν προκύψει εργασία που απαιτεί μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, ενέργησε με ταχύτητα.

Οικονομικά: Το χειρότερο σενάριο σε ενεργοποιεί θετικά.

Αισθηματικά: Η υγιής συντροφικότητα είναι για σένα ένα καταφύγιο που τα κάνει όλα να μοιάζουν πιο βατά. Αν είσαι μόνος/η, μια ρομαντική ιστορία των διακοπών φαίνεται να έχει προοπτικές.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αντιμετωπίζοντας κατάματα τους φόβους σου μπορείς θα αναγεννηθείς, στηριζόμενος/η αποκλειστικά στα δικές σου δυνάμεις. Μην αφήνεις την εξέλιξη αυτών που σε απασχολούν στην τύχη.

Επαγγελματικά: Θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου ότι, αν θέλεις, μπορείς. Επανεξέτασε ό,τι δεν έχεις προετοιμάσει καλά και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου χρήζουν καλύτερης διαχείρισης.

Αισθηματικά: Αν αποφασίσεις τελικά τι πραγματικά θέλεις από αυτή τη σχέση, κάνε μια ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι μόνος/η, μια φιλική σχέση δείχνει να μεταμορφώνεται σε ερωτική.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Οι πολλές αναλύσεις οδηγούν σε αδιέξοδα. Απομόνωσε κάποιες εστίες έντασης που θα σου επιτρέψουν να συγκεντρωθείς στους στόχους σου. Οι ξαφνικές λύσεις δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Επαγγελματικά: Κάποιες θεωρητικά σωστές ιδέες για βελτίωση -άρα και απόδωση του αντικειμένου σου- χρειάζονται ακόμα χρόνο για να μπορέσουν να τεθούν σε εφαρμογή. Ό,τι καθυστερεί συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Οικονομικά: Υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον σου που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν, αν παραστεί ανάγκη.

Αισθηματικά: Αν καταφέρετε να χαλαρώσετε θα είναι ευκολότερο να δείτε ότι οι διαφορές σας δεν είναι τόσο σοβαρές. Αν είσαι μόνος/η, διασκεδάζεις με φίλους και παίζεις με ό,τι προκύψει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Η ψυχολογία σου πάνω σε όσα δεν έχεις καταφέρει ακόμα μπορεί άνετα να σαμποτάρει πολλά σχέδια που έχεις για το μέλλον. Ασχολήσου με ό,τι σε χαλαρώνει και ενίσχυσε την υγεία σου με σωστή διατροφή και άσκηση.

Επαγγελματικά: Αντιθέσεις με άτομα στον χώρο εργασίας σου σπαταλούν την ενέργειά σου και καθυστερούν την έγκαιρη διευθέτηση των υποχρεώσεών σου. Απόφυγε τις εντάσεις.

Οικονομικά: Καταφεύγεις σε λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Αισθηματικά: Αν και οι δύο εστιάζεστε μόνο σε όσα δεν είναι έτσι όπως τα θέλετε, δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε να μπερδέψεις με κάθε τρόπο φιλία και ερωτικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved