Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2017;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Αύγουστο

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2017;

Μπήκαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού που απ’ ό,τι φαίνεται θα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο Εκλείψεις. Ας πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει:

πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2017 και ταυτόχρονα Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 7/08/2017, 21:10 μμ, στις 15° 25’ Υδροχόου, όπου Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

- Ο Ερμής από τις 26/7 είχε περάσει στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας και να καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Αλλά, μάλλον του άρεσε τόσο πολύ αυτή η θέση που στις 12/8 θα αποφασίσει να κάτσει λίγο να ξαποστάσει και στις 14/8 να ξαναπάρει το δρόμο πίσω... κοινώς θα γυρίσει ανάδρομος δημιουργώντας αρκετά ζητήματα όχι μόνο στην 4άδα των Μεταβλητών, αλλά σε όλους μας, σε άλλους περισσότερα, σε άλλους λιγότερα. Επικοινωνία και μετακινήσεις καθίστανται προβληματικές και θα δοκιμάσουν τα νεύρα μας, γραφειοκρατικές υποθέσεις και καινούργια σχέδια θα μπουν στο... ψυγείο. Αναβολές, ακυρώσεις και αφηρημάδα ή... αμνησία θα είναι στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όπου θα αποφασίσει ο Γοργοπόδαρος να ξαναπάρει μπροστά και να γυρίσει ορθόδρομος! Μέχρι τότε θυμηθείτε ότι η υπομονή είναι αρετή!

- Η δεύτερη Έκλειψη του μήνα, αυτή τη φορά Ηλιακή, γίνεται με τη Νέα Σελήνη στις 21/08/2017, 21:30 μμ, 28° 52’ Λέοντα βάζοντας σε δοκιμασία και πάλι εσάς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους κι αυτή ίσως είναι η πιο σημαντική, καθώς έχοντας πλέον καινούργια δεδομένα από την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη που προηγήθηκε, καλείστε να κλείσετε οριστικά πίσω σας την πόρτα και να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να ρισκάρετε αλλαγές, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο ή παιδί είτε για χωρισμό, να μετακομίσετε ή να αλλάξετε συθέμελα το χώρο σας. Στο παιχνίδι συμμετέχετε έμμεσα κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, παρότι για σας τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα στον ερωτικό ή τον οικονομικό τομέα αφού εκεί επηρεάζεστε.

-Ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, στις 23/8, 1:20 πμ, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Παρότι επηρεάζεστε άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή, μην ξεχνάτε ότι σύντομα θα γυρίσει ορθόδρομος, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα της Παρθένου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που εκτός από δουλειές μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

- Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Καρκίνο (είχε μπει στο ζώδιο 31/7) μέχρι και τις 26/8 στις 7:30 πμ όπου λαμπερή και απαστράπτουσα θα περάσει στον Λέοντα, ξεσηκώνοντας Λιοντάρια, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Όχι ότι δεν μονοπωλήσατε αρκετά το ενδιαφέρον, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να μεγαλουργήσετε στο ερωτικό πεδίο. Τόλμη, γοητεία, περηφάνια και καμία προκατάληψη, θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

Άρης θα παραμείνει στον Λέοντα (είχε μπει στις 20/7) συμβάλλοντας με τον τρόπο του στο να δραστηριοποιηθείτε και δίνοντας σε εσάς τα Λιοντάρια, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, ισχυρά κίνητρα να πραγματοποιήσετε τις απαιτούμενες από τις Εκλείψεις αλλαγές ή να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Ενδιαφέρων -αν μη τι άλλο- ο Αύγουστος και αρκετά προκλητικός. Αλλά, αν θέλετε να μάθετε όλα τα καμώματα των πλανητών και να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved