Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 8

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά Ιούλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 8 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0 =2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούλιο.

Για τον μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Καλή περίοδος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να επανεξετάσεις θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου. Ξεκαθάρισε τι επιδιώκεις σε κάθε τομέα και μη χάνεις χρόνο.

Επαγγελματικά: Η αποχώρηση ενός συναδέλφου θα σου δώσει την ευκαιρία να προβάλλεις τις θέσεις και τις απόψεις σου αλλά και να στηρίξεις ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα.

Οικονομικά: Μη δημιουργείς καινούργιες υποχρεώσεις.

Αισθηματικά: Αν περνάς καλά με τον/την σύντροφο σου, μη μπεις στον πειρασμό για κάτι εφήμερο που υποθέτεις ότι θα σε απογειώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδίδεις χωρίς δεύτερη σκέψη σε ό,τι προκύπτει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου. Εστίασε τις ενέργειές σου σε μια και μόνο κατεύθυνση και μην τις διασπαθίζεις, χωρίς να υπάρχει λόγος, δεξιά και αριστερά.

Επαγγελματικά: Δυσκολίες που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα ή ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολούσε ξεπερνιούνται. Σκέψου μήπως τα εμπόδια τα έβαζες εσύ στο δρόμο σου.

Οικονομικά: Απόφυγε να χρεώνεις για το παραμικρό την πιστωτική σου.

Αισθηματικά: Κοινές δραστηριότητες και μικροαποδράσεις δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος/η, μια ερωτική πρόταση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος μοιάζει ενδιαφέρουσα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Η επικοινωνία αυτό το μήνα δεν είναι στα καλύτερά της. Ό,τι κι αν πεις δεν γίνεσαι κατανοητός/η. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες φέρνουν στην επιφάνεια συσσωρευμένα παράπονα.

Επαγγελματικά: Παρά την σκληρή κριτική που έχεις δεχτεί τελευταία, κανείς δεν αμφισβητεί την εργατικότητά σου και το καλώς εννοούμενο πείσμα σου, όταν θεωρείς ότι διακυβεύονται τα δικαιώματά σου.

Οικονομικά: Βάλε φρένο στις σπατάλες και τα έξοδα εντυπωσιασμού.

Αισθηματικά: Όταν ο/η καλός/η σου σε στριμώχνει, καταφεύγεις στην εύκολη λύση της φυγής. Αν είσαι μόνος/η, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στη παραλία.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Η αίσθηση του καθήκοντος που σε διακατέχει και ο ρόλος του σωτήρα που συχνά ενδύεσαι, επιβάλλει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Μην υπόσχεσαι αδιακρίτως και κυρίως σε άτομα που δεν σε εμπνέουν.

Επαγγελματικά: Είσαι σε φάση να επαναπροσδιορίσεις τις επιδιώξεις σου. Μέχρι τα πράγματα να ωριμάσουν και να οριστικοποιηθούν, καλό θα ήταν να μην φανερώσεις τις προθέσεις σου.

Οικονομικά: Μια λύση από το πουθενά σε ανακουφίζει προσωρινά.

Αισθηματικά: Η ώριμη συμπεριφορά σου σας έφερε πιο κοντά, και η σχέση σας απέκτησε την παλιά της ζωντάνια. Αν είσαι μόνος/η, μια καρμική σχέση σε αναστατώνει ευχάριστα, προς το παρόν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο Ιούλιος μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή για οριστικές δεσμεύσεις ή σημαντικές συμφωνίες, θα μπορέσεις όμως να διαχειριστείς καλύτερα τις υποθέσεις σου αν καταβάσεις τον πήχη των προσδοκιών σου.

Επαγγελματικά: Αν επιδιώκεις άμεση βελτίωση των επαγγελματικών σου εκτός από τα δείγματα των ικανοτήτων και των προσόντων σου πρέπει να μειώσεις και τις υπερβολές σου.

Οικονομικά: Τα αυξημένα έξοδα είναι ο πονοκέφαλος των ημερών.

Αισθηματικά: Αν έχεις την αίσθηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τη συνταγή. Αν είσαι μόνος/η, ό,τι σου αρέσει, ανήκει αλλού. Αν επιμείνεις, δύσκολα θα γλιτώσεις τα μπερδέματα.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην καθημερινή σου ρουτίνα δυσχεραίνουν ακόμα και τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας. Αντί να απογοητεύεσαι, δες το σαν σημάδι να αφεθείς στη ροή.

Επαγγελματικά: Ξέχνα ό,τι είχες δεδομένο! Η νέα κατάσταση είναι πλέον γεγονός και σε προτρέπει αν είσαι πιο προσεκτικός απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε ενέργειες που διαιωνίζουν εκκρεμότητες.

Οικονομικά: Οι οικονομικές ανασφάλειες απομακρύνονται.

Αισθηματικά: Αν η σχέση σου εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει πρότεινε και ο/η σύντροφος σου δεν θα σου αρνηθεί. Αν είσαι μόνος/η, διασκεδάζεις με φίλους και δεν περνάς απαρατήρητος/η.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Η σκέψη που κυριαρχεί στο μυαλό σου αυτό το μήνα είναι να τελειώνεις με σχέσεις και συνεργασίες. Η ιδέα να φύγεις και να χαθείς στο άγνωστο πλήθος σε γοητεύει. Μην αποφασίσεις, αν δεν έχεις πλήρη διαύγεια.

Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μη μπλοκάρεις το καλό κλίμα που υπάρχει στο χώρο εργασίας σου αναβάλλοντας διαρκώς τις υποχρεώσεις σου ή προσπαθώντας να τις ξεφορτωθείς.

Οικονομικά: Ένα αμυδρό φως στο τούνελ των οικονομικών σου σε κάνει να ελπίζεις.

Αισθηματικά: Ο κυκλοθυμικός χαρακτήρας σου φθείρει όλο και περισσότερο τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, βγες από την αδράνεια και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Μετά από ένα διάστημα ακινησίας ο έρωτας για τη ζωή και για τους ανθρώπους γίνεται η κινητήριος δύναμή σου. Γοητεύεις και δίνεις το προσωπικό σου στίγμα σε όποιο χώρο κι αν κινείσαι.

Επαγγελματικά: Αντί να αφήσεις το φόρτο εργασίας που υπάρχει στον επαγγελματικό σου τομέα να σε καταβάλλει, δες το σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξεις την επάρκειά σου.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου επιτρέπουν μικρές ατασθαλίες.

Αισθηματικά: Συνυπολόγισε με τα θέλω σου και αυτά του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, κατακτάς με ευκολία τον εκάστοτε στόχο σου, όχι όμως και την εμπιστοσύνη του.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Ό,τι σε επηρέασε αρνητικά τον προηγούμενο μήνα δείχνει να απομακρύνεται και ξαναβρίσκεις εκείνη τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ που σε διακρίνει. Ο ορίζοντας είναι πλέον ανοιχτός.

Επαγγελματικά: Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τις ανατροπές που συμβαίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Η ξεκάθαρη διεκδίκηση οδηγεί στην υλοποίηση των επιθυμιών σου.

Οικονομικά: Κοντρολάρισε τα έξοδά σου γιατί το πορτοφόλι σου διαμαρτύρεται.

Αισθηματικά: Η αισιόδοξη και δημιουργική σου διάθεση είναι το καύσιμο για να οργανώσεις χαρούμενες αποδράσεις. Αν είσαι μόνος/η, ο αέρας μυστηρίου που σκορπάς στο πέρασμά σου, προσελκύει τα βλέμματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved