Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2017;

- Μύρισε καλοκαιράκι και ο Άρης είπε να μας φέρει μια θαλασσινή αύρα, μπαίνοντας στον υδάτινο Καρκίνο στις 4/6, 7:16 μμ. Τόσο εσείς, τα Καβούρια, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχοντας ήδη προθερμανθεί και γεμίσει τις μπαταρίες σας, είστε έτοιμοι για δράση, προκειμένου να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Φυσικά, δε θα τα καταφέρετε «αναίμακτα» (μην το ξεχνάμε, για Άρη μιλάμε...), αφού και παρορμητικοί και κυκλοθυμικοί θα είστε κι ανάλογα με τις επιλογές ή τις κινήσεις σας, θα συναντήσετε αντιστάσεις και αντιδράσεις είτε από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είτε από υψηλά ιστάμενα, οπότε οι εντάσεις κι οι καβγάδες δε θα λείψουν. Εσείς πάλι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας δίνεται, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί σε συγκεκριμένους τομείς. Μότο της περιόδου πάντως είναι το: «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» και οφείλετε να το ακολουθήσετε.

- Η Αφροδίτη, επιτέλους, μετά από πολλές περιπέτειες, αποφασίζει να επιστρέψει στα «πάτρια εδάφη» της, στον Ταύρο και το γλέντι για το καλωσόρισμα θα ξεκινήσει στις 6/6, 10:27 πμ κι είστε εσείς οι επίτιμοι καλεσμένοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να φάτε, να πιείτε, να γευτείτε κάθε απόλαυση και φυσικά να ερωτευθείτε. Κι η αλήθεια είναι ότι θα περάσετε περίπου έναν μήνα καταπληκτικά, αρκεί κάποιοι από σας να μην υποκύψετε στην τεμπελιά, την κτητικότητα και τις ακόρεστες ορέξεις σας γιατί οι υπερβολές ποτέ δεν ωφέλησαν. Χαράς ευαγγέλια και σας τους Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς που θα δείτε τις μετοχές σας στον έρωτα να παίρνουν μεγάλη αξία και την πέρασή σας να αυξάνεται, οπότε οι πιθανότητες για να ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο με προοπτικές για σχέση είναι μεγάλες.

Διάβασε επίσης: Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Ερμής βαρέθηκε τους αργούς, νωχελικούς ρυθμούς του Ταύρου και αποφασίζει κι αυτός να επιστρέψει στο σπιτάκι του, στους Διδύμους, στις 7/6, 1:15 πμ. Ησυχία δε θα βρίσκετε εσείς οι Δίδυμοι, όχι ότι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα πάτε πίσω, αφού θα είστε συνεχώς σε κίνηση. Το μυαλό σας θα παίρνει 1000 στροφές το δευτερόλεπτο, κατεβάζοντας ιδέες και βρίσκοντας εναλλακτικές, τα πόδια σας θα βγάλουν φτερά από τις πολλές μετακινήσεις είτε για εκδρομές αναψυχής είτε για χρήσιμες επαφές κι η γλώσσα σας θα στεγνώσει από τις πολλές συζητήσεις. Εξωστρεφείς κι άκρως επικοινωνιακοί θα είστε όλοι, όμως προσέξτε γιατί κινδυνεύετε να πείτε πολλά και να εκτεθείτε, ιδίως αν είναι ψευδή ή ανακριβή. Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο διάστημα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να παρουσιάσετε το έργο σας, να πάρετε επιπλέον γνώσεις και πληροφορίες και να κάνετε γνωριμίες. Βιαστείτε όμως γιατί 21/6 στις 12:59 μμ θα μπει στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκούλης και μελιστάλαχτος, φέρνοντας μνήμες από τα παλιά και νοσταλγικές σκέψεις. Θα ευνοήσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους να κερδίσουν καρδιές, εντυπώσεις και θετικά σχόλια. Όσο για σας Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια γνωριμία, ιδέα ή πληροφορία θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σας.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 09/06/2017, 16:10 μμ, στις 18° 53’ του Τοξότη επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Κενταύρους, αλλά και Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του 2° δεκαημέρου. Η τάση σας για επέκταση και περιπέτεια θα είναι μεγάλη κι εννοείται ότι θα περάσετε αρκετές όμορφες στιγμές γεμάτες ανεμελιά, ενθουσιασμό και ξεγνοιασιά. Ωστόσο, κάποιοι από εσάς ίσως αντιμετωπίσετε κρούσματα επιπολαιότητας, ανευθυνότητας ή υπερβολές που θα προκαλέσουν ένα αλαλούμ είτε στο οικείο περιβάλλον είτε στον επαγγελματικό σας χώρο και σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα ή να φορτωθείτε με επιπλέον καθήκοντα κι ευθύνες. Αντίθετα, Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας να διασκεδάσετε, να κυκλοφορήσετε, να φλερτάρετε, να γνωριστείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο και -γιατί όχι;- να ταξιδέψετε.

Διάβασε επίσης: Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

-Στις 21/6, 7:24 π.μ. έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, την είσοδο δηλαδή του Ήλιου στον Καρκίνο, που δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει και τυπικά το Καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε, λοιπόν, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

Νέα Σελήνη γίνεται στις 24/06/2017, 5:31 πμ, στις 2° 47’ του Καρκίνου. Εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε, λοιπόν, να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας. Δημιουργία μιας σχέσης, αναγνώριση των κόπων σας στη δουλειά, αλλαγές στο σπίτι ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που αναμένεται να λάβετε. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας γι’ αυτό ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το κάνετε υπέροχο για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον. Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε κι εσείς για μια συναρπαστική κι ερωτική περίοδο!

Διάβασε επίσης: Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Χορταστικότατος, λοιπόν, ο Ιούνιος για όλα τα ζώδια, αλλά αν δε σας έφτασαν αυτά που διαβάσατε και θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τους πλανήτες, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το τι να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε από τα καμώματά τους, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved