Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάιο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Μάιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάιο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Μαΐου είναι: Κριός, Ταύρος Δίδυμοι, Σκορπιός & Τοξότης

ΚΡΙΟΣ ♈

▸ 1 Μαΐου έως 31 Μαΐου: Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και να σου χαρίζει επιπλέον λάμψη και γοητεία. Η φλόγα που θα νιώθεις για το κάθε τι που κάνεις θα φουντώνει γρήγορα, όμως πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να καταλαγιάσει σε περίπτωση που κάτι σε κάνει να βαρεθείς. Όλα θα γυρίζουν γύρω από εσένα, αλλά δε θα απουσιάζει ούτε η διάθεση να μοιραστείς όλα τα καλά που απολαμβάνεις, ούτε η όρεξη να κατανοήσεις τα συναισθήματα των άλλων. Αν έχεις γεννηθεί δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να προχωρήσεις σε γάμο ή συμβίωση. Μπορεί να φαίνεται ως βιαστική κίνηση, αλλά –δυστυχώς ή ευτυχώς- δεν θα σε κρατάει τίποτε.

▸ 4 Μαΐου: Ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος και ξαναμπαίνει στο ζώδιο σου, χαρίζοντας σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ευκαιρίες που στο παρελθόν, ίσως να μην είχαν καρποφορήσει. Τώρα πια όμως, οι ιδέες σου θα έχουν συνοχή και θα είναι πιο εύκολα υλοποιήσιμες, αποφέροντας σου ανταμοιβές.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Κριούς

ΤΑΥΡΟΣ ♉

▸ 10 Μαΐου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, θα φέρει στην επιφάνεια ένα σκοτεινό κομμάτι που ίσως κρατούσες πολύ καιρό μέσα σου κρυφό, με στόχο την εξυγίανση, αλλά και την απελευθέρωση από κάθε τι που σε βαραίνει ή σε πηγαίνει πίσω. Η αλλαγή είναι πλέον εμφανής και πρέπει να γίνει, ώστε να καλυτερεύσουν οι προσωπικές σου σχέσεις κι οι συνεργασίες. Πάθη, πόθοι, εξαρτήσεις και γενικά οτιδήποτε είναι τοξικό και δύσκολο ως συναίσθημα ή ψυχική κατάσταση, πρέπει να διορθωθεί και πιθανότατα να χρειαστεί να το πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων. Η σχέση με έναν Σκορπιό, είναι αναγκαίο να μπει σε άλλη βάση, αλλά κυρίως, να σταματήσει ο έλεγχος κι η εξάρτηση κι από τις δυο πλευρές.

▸ 16 Μαΐου: Ο Ερμής μπαίνει και πάλι στο ζώδιο σου και παίρνει φόρα για την τελική ευθεία, δημιουργώντας πλέον την οριστική εικόνα σε όλα τα πράγματα που προσπαθείς να προσεγγίσεις αυτή την περίοδο.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ταύρους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

▸ 25 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά κι εφ’ όλης της ύλης αλλαγές στην προσωπική σου επικοινωνία. Όλο αυτό, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, γιατί με αυτό τον τρόπο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο πολύ γρήγορα κι αποτελεσματικά. Άδραξε την ημέρα και πράξε τα δέοντα για να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου είναι χρήσιμο.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Παρθένους

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

ΖΥΓΟΣ ♎

Αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

▸ 10 Μαΐου: Η ενέργεια της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιο σου, σου δημιουργεί μια έντονη διάθεση να βγάλεις στην επιφάνεια οτιδήποτε κρύβεις μέσα σου, με στόχο την εξυγίανση και την καλυτέρεψη των προσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών. Ενδέχεται να νιώσεις ότι κατά κάποιο τρόπο είσαι εξαρτημένος/η από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και τώρα θα αποφασίσεις πώς ακριβώς θα διαχειριστείς αυτή την κατάσταση. Η θετική προσέγγιση απέναντι σε οτιδήποτε σε κρατάει ακινητοποιημένο/η θα είναι το κλειδί που θα σε οδηγήσει στην απελευθέρωση.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Σκορπιούς

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

▸ 25 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σε προδιαθέτει να ανοίξεις την πόρτα σου στο καινούργιο και στο διαφορετικό. Η πιθανή διάσπαση σε πολλά κομμάτια αλλά κι η διχογνωμία, θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιο τελικά είναι το σωστό και ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσεις για να αποφύγεις να κάνεις λάθη.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Τοξότες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Αιγόκερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Υδροχόους

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ιχθύες

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved