Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 6 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6), 12+6=18. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+8 =9. Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Μάιο.

Για τον μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Μήνας ανανέωσης ο Μάιος. Απρόσμενες αλλαγές θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μια πιο ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σου, το σύντροφο και τους φίλους σου.

Επαγγελματικά: Διεκδίκησε ό,τι πιστεύεις ότι σου αξίζει. Η μαχητικότητά σου θα βρει συμμάχους, αρκεί οι προθέσεις σου να είναι ξεκάθαρες. Όχι στην παρορμητική δράση και τα επιπόλαια ρίσκα.

Οικονομικά: Έκτακτα έξοδα κάνουν τον προϋπολογισμό σου ανεπαρκή.

Αισθηματικά: Μίλησε όταν οι ανάγκες σου αλλάζουν, ο σύντροφός σου δεν διαθέτει μαντικές ικανότητες. Αν είσαι ελεύθερος/η, μαγνητίζεις τους μπελάδες όπως το φως τη πυγολαμπίδα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Επικοινωνία μετ’ εμποδίων αυτό το μήνα. Φρόντισε τα λόγια σου να είναι σαφή και ακριβή γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να παρερμηνευτούν οι προθέσεις σου.

Επαγγελματικά: Ερμήνευσε σωστά τα σημάδια και ό,τι άλλο προκύψει στο χώρο της εργασίας σου. Φρόντισε να είσαι στο απυρόβλητο εκείνων που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου.

Οικονομικά: Οι ενισχύσεις που περίμενες στα οικονομικά σου καθυστερούν.

Αισθηματικά: Μη μεταφέρεις τα προβλήματα της εργασίας στο σπίτι γιατί όχι μόνο δεν θα λυθούν αλλά θα γίνουν και εστία εντάσεων. Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να επιστρέψει μια παλιά αγάπη.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Κοινωνική ζωή και ομάδες ομοϊδεατών είναι οι κύριοι τομείς που αναλώνεις το χρόνο σου αυτό το διάστημα. Από εκεί αντλείς ερεθίσματα και παίρνεις δύναμη για να προχωρήσεις παρακάτω.

Επαγγελματικά: Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, ΜΜΕ, διαφήμιση, μετακινήσεις, εκπαίδευση και σπουδές. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ένα σχέδιό σου παίρνει σάρκα και οστά.

Οικονομικά: Παλιές οικονομικές εκκρεμότητες επιστρέφουν και ζητούν διεκπεραίωση.

Αισθηματικά: Με το συνεχές πήγαινε – έλα δεν βρίσκεις χρόνο για τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε να δεσμευτείς με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσεις.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Σε έχει κουράσει να ζεις το ίδιο σενάριο και να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα καθηλωμένος/η σε προσδοκίες που όσο κι αν προσπαθείς δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.

Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μην αφήνεις κενά στις υποχρεώσεις σου ούτε να μεταθέτεις για αύριο αυτό που πρέπει να τελειώσεις σήμερα. Πρόσεχε τα λόγια σου όταν είσαι εκνευρισμένος/η.

Οικονομικά: Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα χρειαστεί την οικονομική σου στήριξη.

Αισθηματικά: Μην αφήνεις τρίτους να χώνουν τη μύτη σου στα προσωπικά σου. Αν είσαι μόνος/η, μην κάνεις τίποτα εν θερμώ, αν θέλεις μια ζωή χωρίς μπλεξίματα και σκοτούρες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός μήνας, αν όμως οι προτάσεις σου συνοδεύονται από ισχυρά επιχειρήματα και κινείσαι βάσει συγκεκριμένου πλάνου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Επαγγελματικά: Είσαι στο κέντρο των γεγονότων και όπως είναι φυσικό όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σου. Τόσο οι εργοδότες όσο και οι συνεργάτες σου περιμένουν να δουν τις στρατηγικές που θα αναπτύξεις.

Οικονομικά: Οικονομική βοήθεια να περιμένεις μόνον από τον εαυτό σου.

Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλεις, αδίκως περιμένεις πως κάτι θα γίνει. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα θα ενδώσεις, αν δεν εμπιστευτείς.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Βαρέθηκες να εξαρτάσαι από ανθρώπους αδύναμους και να ζεις καταστάσεις που ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν οδηγούν πουθενά. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς τις ανάγκες σου και να πάρεις δραστικές αποφάσεις.

Επαγγελματικά: Μια απάντηση που περιμένεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα κωλυσιεργεί, δημιουργώντας σου εκνευρισμό και τάσεις φυγής από ένα εργασιακό περιβάλλον που είχες υπερασπιστεί σθεναρά στο παρελθόν.

Οικονομικά: Ετοιμότητα καθώς τα οικονομικά σου έξοδα αυξάνονται.

Αισθηματικά: Αντιστάσου στη φθορά που φυσιολογικά έχει επέλθει με το χρόνο και βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, περιόρισε τις απαιτήσεις σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλεις, δεν υπάρχει λόγος ούτε να γίνεσαι εριστικός/η ούτε να απογοητεύεσαι. Η υπομονή είναι αρετή και ελαχιστοποιεί τα προβλήματα.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να προσαρμόσεις τις απαιτήσεις σου σε μια επαγγελματική πραγματικότητα που από ό,τι φαίνεται αλλάζει ερήμην σου.

Οικονομικά: Χρήματα που περίμενες καθυστερούν και σου δημιουργούν εκνευρισμό.

Αισθηματικά: Μικροαποδράσεις και κοινές δραστηριότητες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος/η, σχέση για σένα σημαίνει δέσμευση και το ξεκαθαρίζεις από την αρχή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αποστασιοποίηση και απολογισμός είναι τα μηνύματα αυτού του μήνα. Καλείσαι να δεις τα λάθη που έγιναν να κοστολογήσεις κέρδη και ζημιές και να αποφασίσεις, αν θα συνεχίσεις ή όχι, από εδώ και πέρα στο ίδιο μοτίβο.

Επαγγελματικά: Η προσήλωση στα καθήκοντα που έχεις αναλάβει και η διαπραγματευτική σου ικανότητα σε γλιτώσουν από κακοτοπιές και παρεξηγήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξεις τώρα τα χαρτιά σου.

Οικονομικά: Μια απερίσκεπτη κίνηση ενδέχεται να σου στοιχίσει ακριβά στο μέλλον.

Αισθηματικά: Γίνε πιο σαφής στο τι χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, αφήνεσαι να παρασυρθείς από ό,τι έχει σχέση με δύναμη, εξουσία και χρήμα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και ευέλικτος/η. Όποια σχέδια κι αν έχεις ή ό,τι αποφάσεις κι αν έχεις πάρει, καλό θα ήταν να τα επεξεργαστείς καλύτερα και να μη βιαστείς να τα ανακοινώσεις.

Επαγγελματικά: Προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από τον στόχο σου εξ αιτίας απρόβλεπτων γεγονότων και κυρίως μην κάνεις σενάρια, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στον εργασιακό σου χώρο.

Οικονομικά: Μη διστάσεις. Αν χρειαστεί, να ζητήσεις τη γνώμη εμπειρογνώμων.

Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που σε καλύπτει μην τη ρισκάρεις, ενδίδοντας σε έναν εφήμερο πειρασμό. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία δεν είναι στις προτεραιότητες σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved