Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2017;

- Διανύουμε ήδη το δεύτερο μήνα της Άνοιξης, η καλή μας Αφροδίτη όμως είναι αποφασισμένη να μην το κουνήσει ρούπι από τον Κριό. Ίσα-ίσα πηγαίνει όλο και πιο πίσω, με αποτέλεσμα στις 3/4 να ξαναγυρίσει στους Ιχθύς, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στα Ψαράκια, την Παρθένο, τους Διδύμους και τον Τοξότη, γεννημένων τις τελευταίες μέρες τους ζωδίου τους, να τακτοποιήσουν τις ερωτικές τους εκκρεμότητες, να ξανασκεφτούν ή να μετανιώσουν για λάθη σε μια σχέση τους, να ξαναέρθουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που τους συνεπήρε παλιότερα αλλά το «έχασαν» ή να συγχωρήσουν κάποιο άλλο και να του ξανανοίξουν την αγκαλιά τους. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τις 14/4 που ξαναγυρνά ορθόδρομη. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, επιστρέφει 28/4 και πάλι στον Κριό για να κλείσει και εκεί τους λογαριασμούς της με το παρελθόν, αλλά και να φέρει και καινούργια δεδομένα στα ερωτικά των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων που είχαν μείνει με το παράπονο ότι τους πήραν την μπουκιά από το στόμα. Ένα καινούργιο φλογερό ειδύλλιο τώρα είναι μάλλον πιθανό που έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε συναρπαστική σχέση. Ωφελημένοι από την επάνοδό θα είναι και οι Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς και Λέοντες.

- Ο Ερμής, από την άλλη, ήδη από τις 31/3 τη νύχτα έχει περάσει στον Ταύρο χαλαρώνοντας τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και δίνοντας την ευκαιρία σε σας τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να διευθετήσετε γραφειοκρατικά θέματα, να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες και φυσικά να επικοινωνήσετε συγκεκριμένες ιδέες και να ανταλλάξετε απόψεις. Η χαρά σας, ωστόσο δε κρατήσει πολύ, αφού, μιμούμενος την Αφροδίτη, αποφασίζει κι αυτός να σας εγκαταλείψει προσωρινά και να ξαναγυρίσει στις 11/4στον Κριό. Μέχρι και τις αρχές Μαΐου θα είναι ανάδρομος, οπότε καλό θα ήταν, όχι μόνο εσείς οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, αλλά κι οι υπόλοιποι του ζωδιακού, να προσπαθήσετε να κλείσετε όσες υποθέσεις σας εκκρεμούν και να βγάλετε από το συρτάρι μια ιδέα που δεν είχατε προχωρήσει. Στα don’t ανήκει κάθε αγορά, υπογραφή συμβολαίων, συμφωνίες, νέα εγχειρήματα, επαφές και μετακινήσεις, εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο και βέβαια αφού πάρετε μέτρα προστασίας και ασφαλείας.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 11/4/2017, 09:08 πμ, στις 21°32’ του Ζυγού επηρεάζοντας κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3° δεκαημέρου. Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, είτε ευγενικά είτε απότομα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις απαραίτητες αλλαγές δεν μπορείτε να πάτε μακρύτερα. Πάντως είναι πιθανή κι η δημιουργία καινούργιων ειδυλλίων, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις εκπλήξεις και να εξασκήσετε τα αντανακλαστικά σας γιατί οι αντιδράσεις σας οφείλουν να είναι γρήγορες και δυναμικές.

-Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο στις 20/4, 00:27 πμ, στρέφοντας τους προβολείς πάνω σας και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ταυράκια, αλλά και σε Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η πρακτικότητα, η προσγείωση στην πραγματικότητα, οι δημιουργία νέων βάσεων σε οικονομικό , προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κρίνονται απαραίτητα αυτό το διάστημα ώστε να «περπατήσουν» όλων των ειδών οι σχέσεις και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Για να γίνουν όμως, πρώτα απ’ όλα οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, ηθικές και υλικές. Κι εσείς όμως Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε σε καινούργια εγχειρήματα, σε οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες! Όλοι ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε κατά τι πιο ευλύγιστοι για να μη χάσουμε ευκαιρίες εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς και του πείσματός μας.

-Ο Άρης, στις 21/4/2017, 1:32 μμ, κάνει το άλμα και πετάγεται στους αεικίνητους Διδύμους, δίνοντας φτερά στα πόδια τόσο εκείνων, όσο και σε σας Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες για την ώρα) γνωριμίες.

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 26/4/2017, 15:16 μμ, στις 6° 27’ του Ταύρου. Εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ήρθε η ώρα να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Ήδη διαγράψατε έναν κύκλο και τώρα καλείστε να ανοίξετε έναν καινούργιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των συνθηκών αλλά και να ξεφορτωθείτε, όπου χρειάζεται, πάγιες και συντηρητικές αντιλήψεις, κολλήματα και απολυτότητα, ιδίως αν συνειδητοποιήσετε ότι όσο συνεχίζετε να ακολουθείτε την πεπατημένη δεν καταλήγετε πουθενά. Χρησιμοποιήστε την επιμονή και το πείσμα σας σωστά και μην υποχωρήσετε για κανέναν λόγο. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οπότε... καλό σας δρόμο!

-Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις Όψεις των πλανητών του Απριλίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved