Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Μάρτιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2017;

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης είναι ήδη στο κατώφλι μας, αποφασισμένος να μην αφήσει την Αφροδίτη να φύγει από το φλογερό Κριό κι αυτή δε θα του χαλάσει το χατίρι, αφού στις 3/3/2017 θα κάνει μια στάση στην πορεία της. Και ενώ έχει ήδη φτάσει στις 13° του συγκεκριμένου ζωδίου, από τις 6/3/2017 θα γυρίσει ανάδρομη, δίνοντας την ευκαιρία σε Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, να τα ξαναβρούν με τον καλό ή την καλή τους και ενδεχομένως να μετανιώσουν για τα λάθη τους. Επίσης, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παλιοί έρωτες που θα τους διεκδικήσουν εκ νέου, οπότε μια επανασύνδεση, εφ’ όσον υπάρχουν προδιαγραφές, είναι πολύ πιθανή. Από την άλλη, κάθε νέο ειδύλλιο μάλλον δε θα ευοδωθεί ή να διακοπεί για μεγάλο διάστημα.

-Ο Άρης, από την άλλη, βαρέθηκε τον Κριό και αποφασίζει να πάει στον επίμονο και αργόσυρτο Ταύρο στις 10/3/2017, 2:34 πμ, ξεσηκώνοντάς τον. Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, επί ένα και κάτι μήνα θα βρεθείτε στις επάλξεις -θέλετε, δε θέλετε- θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση θα διεκδικήσετε τα δίκια σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε και ρήξεις. Υπομονή, στωικότητα και θεωρητικές προσεγγίσεις θα πάνε περίπατο, ενώ το πείσμα, η αντοχή και η επιμονή σας θα ξεπεράσουν τα όρια. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 12/3/2017, 16:54 μμ, στις 22°13’ της Παρθένου επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Η εθελοτυφλία και η ανεκτικότητα σίγουρα δε θα σας βοηθήσει, αφού θα παρατείνετε κι άλλο το μαρτύριό σας και τελικά δε θα αποφύγετε μια ρήξη. Οπότε καλό θα ήταν να βγάλετε τα κεφαλάκι από την άμμο και να δείτε κατάματα τις προκλήσεις.

-Ο Ερμής με φουλ τις μηχανές του θα περάσει στον παρορμητικό Κριό στις 13/3, 11:08 μμ, αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο μέγιστο. Άκρως εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι ο αποδέκτης. Οι πιο τυχεροί ίσως κάνουν κι ένα ταξιδάκι-αστραπή που πολύ θα τους αναζωογονήσει. Ευνοημένοι θα είναι και οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι που θα διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις

-Με το πέρασμα του Ήλιου στον πύρινο Κριό στις 20/3, 12:36 μμ, καλωσορίζουμε κι επίσημα την Άνοιξη, αφού έχουμε την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο ρέγουλα στους εγωισμούς και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει!

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 28/3/2017, 5:57 πμ, στις 7° 37’ του Κριού. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεων και να ανοίξετε έναν καινούργιο, με καλύτερες προοπτικές. Τίποτα δεν είναι απλό, ούτε κι εύκολο, αλλά αν οπλιστείτε με δύναμη κι αυτοπεποίθηση, τότε να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε επιβιώσει από άλλα κι άλλα, τώρα θα το βάλετε κάτω; Άλλωστε όσο πιο μεγάλο το τρόπαιο, τόση αξία παραπάνω θα έχει η νίκη σας! Λιοντάρια, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες πάντως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για καινούργιες, συναρπαστικές περιπέτειες.

-Κι αν αυτά δε σας είναι αρκετά και θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Μαρτίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved