Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Ιανουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2017;

-Πριν καλά-καλά προλάβουμε να καλωσορίσουμε το 2017 η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνά στους λεπτεπίλεπτους, ευγενικούς και αιθέριους Ιχθύες στις 3/1/2017, 9:47 πμ. Ο συνδυασμός ρομαντισμού και φαντασίας είναι ιδανικός για τη δημιουργία καινούργιων ειδυλλίων γι’ αυτό Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε συναισθηματικά και να υποκύψετε σε γλυκά ατοπήματα! Ο έρωτας μπορεί να τρυπώσει κι από το δικό σας παράθυρο Σκορπιοί και Καρκίνοι, οπότε ντυθείτε, στολιστείτε και φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές.

-Ο Ερμής «φρενάρει» την ανάδρομη πορεία του στις 28ο 55’ του Τοξότη στις 9/1/2017 και ξαναπαίρνει φόρα για να περάσει και πάλι στον Αιγόκερω στις 12/1/2017, 4:03 μμ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7/2/2017. Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί είναι η κατάλληλη περίοδος να «ξεπαγώσετε» τα σχέδιά σας, να δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε αγορές τεχνολογικού ή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, να βάλετε μπροστά γραφειοκρατικά θέματα ή σχετικά με μεταφορικό σας μέσο ή να ξεκινήσετε τεχνικές εργασίες που είχατε κατά νου!

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 12/1/2017, 13:34 μμ, 22ο 27’ του Καρκίνου. Εφιστά την προσοχή, προτείνει σύνεση και ψύχραιμες αντιδράσεις, δίνει ευκαιρίες και αναστατώνει θετικά ή αρνητικά τη ζωή των ζωδίων του Παρορμητικού σταυρού, δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, οι οποίοι μπορεί, δεδομένων των συνθηκών, να την «πατήσουν» ερωτικά και χάσουν τη... γη κάτω από τα πόδια τους! Ένα mood ρομαντικό πάντως θα πλανάται στην ατμόσφαιρα -όχι μόνο εξ αιτίας του θεάματος του ολόγιομου φεγγαριού- οπότε και η φαντασία μας θα οργιάσει κι οι προσδοκίες μας θα αυξηθούν!

-Ο Ήλιος αποχαιρετά τον συγκρατημένο Αιγόκερω και περνά στον «ταραξία» Υδροχόο στις 19/1/2017, 11:24 μμ. Χαράς ευαγγέλια για σας τους «Υδροφέροντες», αφού για ένα περίπου μήνα θα συγκεντρώνετε όλα τα φώτα πάνω σας και θα έχετε τις ευκαιρίες να μεγαλουργήσετε! Εσείς, οι υπόλοιποι του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, προσέξτε όμως μήπως μέσα από τις αντιδράσεις στα διάφορα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, εκθέσετε τις αδυναμίες σας. Κρατάτε το μυαλό σας ανοιχτό, σαν αλεξίπτωτο, πρωτοτυπήστε και μην ακολουθήσετε την πεπατημένη!

-Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου γίνεται στις 28/1/2017, 02:07 πμ, 8ο 15’ του Υδροχόου καλώντας τα ζώδια του Σταθερού σταυρού να εγκαταλείψουν παλιές συνήθειες και αντιλήψεις και να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, αγαπητοί Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες ότι για να φτιάξετε νόστιμη ομελέτα, πρέπει να σπάσετε κάποια αβγά! Και σεις αγαπητοί Υδροχόοι, ξέρουμε ότι δεν ποντάρετε στην συμπάθεια του συνόλου, αλλά δε χρειάζεται να προκαλείτε τόσο με την εκκεντρικότητα στην εμφάνιση ή τις απόψεις σας. Περιμένουμε κάτι πιο ουσιαστικό και πρωτοπόρο!

-Κριοί πάρτε τα όπλα σας και με ιαχές καλωσορίστε τον κυβερνήτη σας, Άρη, που μπαίνει φορτσάτος στο ζώδιό σας στις 28/1/2017, 7:38 πμ, αποφασισμένος να σας δραστηριοποιήσει για να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε. Σε θέση μάχης θα μπείτε κι εσείς Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε για να κατατροπώσετε τους «εχθρούς σας» που απειλούν την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού και της σχέσης σας, είτε για να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επιβιώσετε από ανταγωνισμούς και πισώπλατα μαχαιρώματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved