Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 29 Δεκεμβρίου, 8:53 π.μ. ώρα Ελλάδας στις 7° 59’ του Αιγόκερω.
Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου τα θέματα που θα ανακινηθούν θα είναι σχετικά με τα επαγγελματικά και την καριέρα σου, καθώς επίσης και με τη σχέση σου με ανωτέρους και προϊστάμενούς σου. Ενδεχομένως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα που όμως, αν τα καταφέρεις, θα έχεις και τα ανάλογα οφέλη. Ωστόσο, θα υπάρξουν διαμάχες και ανταγωνισμοί, κυρίως από άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι που θα οφείλονται στον αρχηγικό σου χαρακτήρα και στις εντολές που θα μοιράζεις δεξιά και αριστερά, εξ αιτίας της πίεσης του χρόνου και των υποχρεώσεων που θα αναλάβεις. Αν υιοθετήσεις μια πιο ήπια προσέγγιση και μιλήσεις από καρδιάς μαζί τους, τότε να είσαι σίγουρος/η ότι τα αποτελέσματά σου θα είναι πολύ καλύτερα. Επιπλέον, μια καινούργια πρόταση φαίνεται αρκετά υποσχόμενη και ίσως είναι η ευκαιρία που ψάχνεις, όμως πρέπει να την σκεφτείς ώριμα για να δεις, αν μπορείς να ανταποκριθείς πλήρως και στις απαιτήσεις της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο σου σε τροφοδοτεί με μεγάλες ιδέες και διάθεση να κάνεις πολλά περισσότερα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξεφύγεις από στενά σου πλαίσια, αλλά το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα μπλέκει κάπως τα πράγματα, δημιουργώντας σου υψηλές προσδοκίες. Το μεγαλύτερο στοίχημά σου αυτή την περίοδο είναι να μελετήσεις προσεκτικά όλα σου τα σχέδια και να έχεις υπομονή, καθώς τα αποτελέσματα των ενεργειών σου δε θα τα δεις αμέσως. Επίσης, να είσαι ανοιχτόμυαλος/η και να μην περιορίζεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, ακόμα κι αν σου φαίνονται απίθανο να υλοποιηθούν, για να ανοίξεις τις προοπτικές σου. Ένα ταξίδι ή η παρακολούθηση σεμιναρίων ή μαθημάτων με στόχο την εξειδίκευσή σου ή την επιπλέον γνώση που είναι απαραίτητη στη δουλειά σου είναι εξίσου πιθανά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη συντηρητική Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου η λέξη – κλειδί για σένα είναι η «υπομονή», καθώς διάφορα θέματα που αφορούν σε οικονομικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους θα χρειαστούν άμεση επίλυση, αυτό το χρονικό διάστημα και θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια επιπλέον έσοδα και θα είναι η ευκαιρία σου να κλείσεις κάποιες τρύπες εξόδων. Ανάλαβε λοιπόν δράση και κάνε ό,τι μπορείς, προκειμένου να διακανονίσεις δόσεις και δάνεια, ασφάλειες και λογαριασμούς που είναι σε εκκρεμότητα, κοιτώντας όμως όχι μόνο το τώρα, αλλά και το άμεσο μέλλον και μετρώντας τις δυνατότητές σου, ώστε να τηρήσεις τα συμφωνημένα και να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Ένα ζήτημα με μια κληρονομιά ή ένα ακίνητο είναι πιο μπερδεμένο απ’ όσο δείχνει και θα χρειαστεί να ερευνήσεις περισσότερο ή και να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς για να βγάλεις άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου και την ταυτόχρονη παρουσία του Ποσειδώνα συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες, ώστε κάποιες επιθυμίες και όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να αναλάβεις κι εσύ πρωτοβουλίες και να μην περιμένεις το θαύμα! Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος τόσο στις ερωτικές σου σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σου και για να βγεις ωφελημένος/η στο τέλος της περιόδου, θα χρειαστεί να αφήσεις κατά μέρος τον υπερβάλλοντα συναισθηματισμό σου και να κρίνεις τα πάντα με βάση και τη λογική. Ό,τι σου προσφέρει κι έχει καλές προοπτικές για το μέλλον πρέπει να το κρατήσεις στη ζωή σου και να πετάξεις ό,τι απλά υπάρχει για χάρη των παλιών, καλών χρόνων. Είναι, δε, η ευκαιρία σου να αποβάλλεις εξαρτήσεις αλλά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στο να μην δημιουργήσεις καινούργιες. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι κάπως φορτισμένη κι η κυκλοθυμία σου έντονη, όμως με καλή διάθεση και ψυχραιμία πολλά μπορείς να καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σου ίσως αισθανθείς μια ανεπάρκεια όσον αφορά στην εργασία σου ή δε θα είσαι ικανοποιημένος/η, καθώς θα διαπιστώσεις ότι δεν σου προσφέρει την εξέλιξη ή τις απολαβές που επιθυμούσες και πίστευες ότι θα έπαιρνες με τον καιρό. Τα συναισθήματά σου αυτά θα ενισχυθούν, αφού αναπόφευκτα θα κάνεις τη σύγκριση με το παρελθόν και άλλες εποχές που όμως στην παρούσα φάση είναι άτοπη, εφ’ όσον η γενικότερη κατάσταση έχει αλλάξει και οφείλεις να προσαρμοστείς στις τρέχουσες συνθήκες. Κάνε υπομονή, διατήρησε τις φιλοδοξίες σου και προσπάθησε να είσαι συνεπής σε ό,τι αναλάβεις και σωστός/η απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η βελτίωση θα έρθει, αν πιο αργά απ’ όσο περίμενες, γι’ αυτό εστιάσου στο τώρα και τι μπορείς να κάνεις, ώστε να εδραιώσεις τη θέση σου και μην κοιτάς πίσω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου και τη συμμετοχή του Ποσειδώνα απέναντί σου, ένας κύκλος κλείνει στα ερωτικά σου για να ανοίξει ένας καινούργιος που θα σε γεμίσει με ελπίδες και προσδοκίες για κάτι πιο αξιόλογο. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν αρκετές και το μόνο που θα χρειαστεί από την πλευρά σου είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή, δίνοντας βάση και στη διαίσθησή σου, όχι μόνο στη λογική σου. Επίσης, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τα αισθήματά σου, να είσαι έτοιμος/η «να δείξεις τα φύλλα σου» και να μην έχεις μυστικοπαθή στάση για να μπορέσει να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και να δημιουργηθεί μια σχέση, ανθεκτική στο χρόνο. Επιπλέον, αν έχεις ήδη σχέση, θα έρθετε ασυναίσθητα πιο κοντά με το σύντροφό σου, καθώς θα δείτε ότι σας ενώνουν πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόσασταν, ενώ αν έχεις παιδί(ά) οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να μην εκτυλίσσεται όπως φανταζόσουν, εξ αιτίας των υπερβολικών προσδοκιών σου, αλλά πλέον θα έχεις επίγνωση των ορίων και των δυνατοτήτων σου και έτσι θα αποκτήσεις όσα πραγματικά έχεις ανάγκη. Λάβε υπόψη σου ότι τα αποτελέσματα δε θα φανούν αμέσως, γιατί πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις μια στέρεα βάση πάνω στην οποία θα κτίσεις το καινούργιο σου «οικοδόμημα». Όσο πιο πολύ πάντως περιμένεις και προσπαθείς, τόσο περισσότερο θα εκτιμήσεις ό,τι καταφέρεις. Ενδεχομένως, να υπάρξει μια οικογενειακή αναστάτωση ή διάφορες εξελίξεις, αλλαγές ή μετατροπές σε ό,τι αφορά στο σπίτι σου, αλλά η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και 4ο οίκο σου τελικά θα επιφέρει τη σταθερότητα, αν κι εσύ αποφασίσεις να παρέμβεις δραστικά και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, όντας έτοιμος/η να ξεβολευτείς και εγκαταλείποντας την πολιτική των ίσων αποστάσεων και της διατήρησης της ισορροπίας με κάθε κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου θα αισθανθείς την ανάγκη να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου, που ενδεχομένως να σχετίζονται και με επαγγελματικά θέματα, ώστε να βρεις ανθρώπους πρόθυμους να σε στηρίξουν ή να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα ή σχετικά με ένα μεταφορικό μέσο, ενώ δεν αποκλείεται και να προμηθευτείς τεχνικό εξοπλισμό που θα διευκολύνει τη δουλειά σου. Η καθημερινότητά σου φαίνεται να αλλάζει και ίσως αναγκαστείς να καταπιαστείς με πράγματα που είναι απαραίτητο να γίνουν, παρότι δε σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Μια δυσάρεστη συζήτηση που ανέβαλες συνεχώς και αφορά σε αδέρφια ή άτομα του περιβάλλοντός σου και τις απαιτήσεις τους από σένα, μάλλον θα την κάνεις το προσεχές χρονικό διάστημα και θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στο πλευρό σου δεν είναι πια τόσο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη, ώστε να το κάνεις με επιτυχία, δηλώνοντας απερίφραστα τι θέλεις και τι όχι στη ζωή σου, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος/η. Θα υπάρξει μια σαφής βελτίωση και στον οικονομικό τομέα που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις και να νιώσεις ότι η τύχη σου ξαναγύρισε, όμως εδώ χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν ή τα επιπλέον χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σου. Είναι σημαντικό να καλύψεις πρώτα τις πραγματικές σου ανάγκες, να δημιουργήσεις ένα αποθεματικό για τις δύσκολες μέρες και ό,τι περισσέψει να το διαθέσεις για την ευχαρίστησή σου. Κι επειδή ο Ποσειδώνας είναι ενεργός, πρόσφερε με την καρδιά σου στους δικούς σου ανθρώπους, αλλά τηρώντας πάντα το μέτρο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με ενέργεια και διάθεση να προσπαθήσεις για το καλύτερο στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο μην ξεφεύγεις πολύ από τη ρεαλιστική σου αντίληψη και παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία του Ποσειδώνα που συμμετέχει επίσης, γιατί κινδυνεύεις να ξοδέψεις χρόνο και ενέργεια για πράγματα που είναι ανέφικτα. Κράτα την καλή σου διάθεση και τον ενθουσιασμό σου κι επιχείρησε μια καινούργια αρχή σε όλα τα επίπεδα, αφού και η εποχή άλλωστε είναι ιδανική να βάλεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Μπορεί το παρελθόν ακόμα να σε στενοχωρεί ή να νιώσεις προς στιγμή αδικημένος/η, όμως προσπάθησε να κοιτάς μπροστά και στις θετικές προοπτικές που σου ανοίγονται και μη λυπάσαι για αυτά που είναι πια πίσω σου. Μια αλλαγή ακόμα και στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανό να σου δώσει άλλον αέρα, ενώ η δημιουργία μιας σχέσης, σε περίπτωση που είσαι μόνος/η είναι κάτι παραπάνω από πιθανή αυτήν την χρονική περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πάντα μπορεί να σου φαίνονται πολύ σημαντικά με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου, η οποία ενδεχομένως να ανακινήσει άλυτα ζητήματα από το παρελθόν σου που θα επηρεάσουν την ψυχολογική σου κατάσταση ή να ανακαλέσει στη μνήμη σου διάφορα γεγονότα που σε πλήγωσαν. Ωστόσο, τώρα ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις και τις αιτίες για τις οποίες συνέβησαν ή τον πραγματικό ρόλο ενός προσώπου που θεωρούσες έμπιστο. Καλό θα ήταν όμως να μην σε πιάσει η απογοήτευση, να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι με αισιοδοξία το μέλλον και να κάνεις φιλόδοξα σχέδια, αρκεί πλέον να είσαι πιο ρεαλιστής/α και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θα ήθελες, χρησιμοποιώντας την πρότερη εμπειρία σου και έχοντας δίπλα σου άτομα που θα σου λένε την αλήθεια, ακόμα κι αν δε σου αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα σε εξάγωνο, θα νιώσεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα ύψωμα, μια ασυννέφιαστη μέρα, έτοιμος/η να επιλέξεις την κατεύθυνση που είναι η πιο συμφέρουσα για σένα να ακολουθήσεις. Μπορείς στο βάθος να δεις καθαρά τον ορίζοντα και τον τελικό προορισμό σου, όμως εδώ καλείσαι να ελέγξεις τη φαντασία σου, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να αντικαταστήσεις την πραγματικότητα με τα όνειρα. Λάβε υπόψη σου τα γεγονότα και χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου για να αντεπεξέλθεις από όλες τις δυσκολίες γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις κοντά στην επιτυχία. Ενδεχομένως στο δρόμο σου να εμφανιστούν ισχυρά άτομα που θα σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές τους, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μέλος μιας ομάδας που θα έχετε κοινούς σκοπούς. Το βέβαιο είναι ότι αυτήν την περίοδο οι προοπτικές που θα σου ανοιχτούν θα είναι πολλές και οι επιλογές σου αρκετές.

Σχετικά άρθρα:

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/12 έως 20/1 - Ο μήνας του Αιγόκερω

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved