Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 29 Νοεμβρίου, 14:17 ώρα Ελλάδας στις 7ο 42’ του Τοξότη.
Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όμορφη Αφροδίτη μετέχει δυναμικά σε αυτό το Καινούργιο Φεγγάρι, καθώς κάνει τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό, προκαλώντας εκκεντρικές συμπεριφορές και ωθώντας μας να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, ώστε να βιώσουμε καινούργιες εμπειρίες. Επειδή όμως βρίσκεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω, μας συμβουλεύει να εργαστούμε σκληρά για να αποκομίσουμε οφέλη, να είμαστε επιμελείς και συνεπείς στις προσπάθειές μας για να τα καταφέρουμε.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 9ο ηλιακό σου οίκο της εκπαίδευσης και των ταξιδιών έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, με καινούργιες γνώσεις και να ακολουθήσεις άλλες κατευθύνσεις, εφ’ όσον θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα των στόχων αλλά και των δυνατοτήτων σου. Ενδεχομένως, εξ αιτίας και του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού που γίνεται ταυτόχρονα και με αφορμή ένα απρόσμενο γεγονός ή μια γνωριμία – σταθμό που θα κάνεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που πιθανόν να έχει άμεση σχέση με το εξωτερικό, να αλλάξεις τελείως μονοπάτι και να επιλέξεις κάτι διαφορετικό, ακόμα και σε σχέση με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, το οποίο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι φυσικό κι επόμενο να βάλεις ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου εφ’ όσον όλα δείχνουν ότι μπορείς να τις προσεγγίσεις και να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 8ο οίκο σου σε στέλνει σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης κι εκεί θα καταλάβεις ότι η όποια επέκταση πιθανόν να σε αφήσει εκτεθειμένο/η, αν, εκτός από τύχη, δεν έχεις και τα ανάλογα προσόντα. Ένα οικονομικό άνοιγμα, ίσως και με τη μορφή δανείου, είναι μέσα σε αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες, φρόντισε όμως να έχεις πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων σου γιατί κινδυνεύεις να μεγαλώσεις το κενό, αντί να το μικρύνεις. Κάποια χρήματα όμως που θα έρθουν θα σε βοηθήσουν σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προοπτική σου αλλάζει με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη και θα δεις με φρέσκια ματιά και ανανεωτική διάθεση τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις «συμμαχίες» σου. Κάποιες από αυτές ενδέχεται να περάσουν μια δοκιμασία, άλλες να τερματιστούν, εφ’ όσον βλέπεις ότι δεν «τραβάνε» πια, ενώ κάποιες καινούργιες να δημιουργηθούν, που πιστεύεις ότι θα είναι πιο επωφελείς. Παρ’ όλα αυτά, με τον Ουρανό ενεργό, μην ακολουθήσεις ένα κλασικό μοντέλο, ούτε καν στην διαχείριση των οικονομικών σου. Κράτησε ανοικτό το μυαλό σου, πειραματίσου και δοκίμασε ασυνήθιστες ή πρωτότυπες μεθόδους και πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη να τονίζει 6ο οίκο σου και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενεργό, απρόβλεπτα γεγονότα στον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί αρχικά να σε αναστατώσουν, να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και να σε βγάλουν από τα καθιερωμένα πλαίσια, αλλά, θα είναι κι η αιτία που θα εξαναγκαστείς να απαντήσεις στις προκλήσεις, να «πετάξεις» εξαρτήσεις και ανασφάλειες, να ανοίξεις τα φτερά σου και να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο, εφαρμόζοντας ενίοτε και αντισυμβατικές τακτικές και λύσεις. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης κι οι εμπειρίες που θα βιώσεις θα είναι μοναδικές γι’ αυτό φρόντισε να περιορίσεις τις φοβίες σου και να τη χαρείς.

ΛΕΩΝ

Η εξωστρεφής και ενθουσιώδης Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου, ενισχύοντας τη διάθεσή σου να αναζωογονηθείς, είτε με έναν έρωτα είτε με την ενασχόλησή σου με ένα καινούργιο δημιουργικό ενδιαφέρον. Η αφθονία των κοινωνικών δραστηριοτήτων θα γεμίσει με ευχαρίστηση την ψυχή σου και θα σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο, διαφορετικό ή και άλλης κουλτούρας ή χώρας. Ωστόσο, η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδέχεται να σε αναστατώσει συναισθηματικά και αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν όμως είσαι ήδη σε σχέση, ίσως αρχίσει να σου φαίνεται ότι έχει κάνει τον κύκλο της ή ότι τα αισθήματά σας έχουν «ξεφτίσει» κάτω από το βάρος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι extreme για να βάλεις την περιπέτεια στη ζωή σου, καθώς η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, θα φροντίσουν αυτό το διάστημα να μη σε αφήσουν σε ησυχία. Οικογενειακά θέματα, αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο σου -αναγκαστικές και μη- ακόμα και μια μετακόμιση είναι πιθανή. Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά γεννούν έξοδα, αλλά και να θέλεις να τα γλυτώσεις, δε θα μπορείς, αφού δεν αποκλείεται να «σκάσουν» από εκεί που δεν περίμενες. Τα οικονομικά ή ένα ερωτικό μπέρδεμα είναι ένας πιθανός λόγος που η σχέση σου με ένα φιλικό πρόσωπο ενδεχομένως να διαταραχθεί.

ΖΥΓΟΣ

Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όσο και στον επαγγελματικό σου χώρο, με αρκετές αναταράξεις και ανατροπές ισορροπιών, όμως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα είναι το αποκούμπι σου και με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη βοηθό σύντομα θα ανακτήσεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου. Επικοινωνιακά θα είναι μια καλή περίοδος που θα σε βοηθήσει να γνωριστείς με κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να εκφράσεις τις ιδέες σου, ενώ είναι πιθανή μια ανανέωση του τεχνολογικού σου εξοπλισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κομφούκιος είπε: «Η επιτυχία εξαρτάται από την προετοιμασία που έχει προηγηθεί και χωρίς προετοιμασία η αποτυχία είναι βέβαιη». Το συγκεκριμένο απόφθεγμα ισχύει γι’ αυτήν την περίοδο, καθώς αυτή η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε βάζει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σε εμπνέει να βρεις ιδέες, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο γρήγορα υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα και θα αντέξεις στις συνεχείς προκλήσεις του Ουρανού. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχεις βοήθειες ή ευκολίες που δεν περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει φτερά στα πόδια σου και με τα χαρίσματά σου μπορείς να γοητεύσεις τους γύρω σου. Θα σε αναζωογονήσει πολύ, κυρίως όμως θα σε ενθουσιάσει με τις προοπτικές που θα ανοιχτούν μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης και ένας κεραυνοβόλος έρωτας που, με την ενεργή συμμετοχή του τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, θα είναι με ένα ασυνήθιστο, προκλητικό ή εκκεντρικό πρόσωπο. Το ειδύλλιο πιθανόν να είναι μικρής διάρκειας, όμως συναισθηματικά θα είναι τόσο έντονο που θα σε συγκλονίσει. Ίσως μάλιστα εξ αιτίας του γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα άτομα ή ξεκινήσεις ένα χόμπι που δεν είχες σκεφτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και 12ο οίκο σου ενδεχομένως να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι σπαταλάς το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου στη δουλειά, ενώ έχεις την ευχαρίστησή σου στην... αναμονή. Μεν είναι κάτι που γνωρίζεις κατά βάθος, αλλά τώρα θα σε ενοχλήσει και θα θέλεις να χαλαρώσεις, να λύσεις τα δεσμά σου, να βρεις τη χαρά. Με την παρουσία μάλιστα του τετραγώνου της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, ίσως αποφασίσεις να προσφέρεις στη ζωή σου πράγματα που έχεις στερηθεί μέχρι τώρα. Είτε από μόνος/η σου είτε εκ των πραγμάτων, θα ξεφύγεις από το σφιχτό πρόγραμμά σου, θα τολμήσεις αλλαγές, ακόμα και να διεκδικήσεις επαγγελματικά όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ευκαιρίες να διευρύνεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, να κάνεις φιλίες και να συμμετέχεις ενεργά σε ομάδες με τις οποίες θα σας ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα θα είναι αρκετές με τη Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου. Θα σε γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια, θα έχεις διάθεση να βιώσεις διάφορες εμπειρίες, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, γι’ αυτό θα αυξήσεις και τις βραδινές σου εξορμήσεις. Δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο διάστημα να κάνεις μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει. Ωστόσο, μπορεί να εμφανιστούν διάφορα εμπόδια, αναποδιές και ανατροπές στο δρόμο σου, με εργασιακά, γραφειοκρατικά ή παροδικά θέματα υγείας, όμως, μιας κι είσαι Ουράνιος/α, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο, κατά την οποία οι φιλοδοξίες σου θα μεγαλώσουν αρκετά και θα ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανέλιξη στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να αλλάξεις πορεία στη σταδιοδρομία σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις. Εν τω μεταξύ, ο συγκλονιστικός Ουρανός θα πιθανόν να καταστρέψει το status quo σου, θα φέρει ανατροπές στα οικονομικά σου αλλά και τα συναισθήματά σου και θα σου δημιουργήσει καινούργιες επιθυμίες. Ίσως αυξήσει και τη λαχτάρα σου για αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, όμως καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς και να ενεργήσεις με σύνεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved