Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα (η πρώτη έγινε 1/10), γίνεται στις 30 Οκτωβρίου, 19:38 ώρα Ελλάδας, στις 7ο και 43’ του Σκορπιού.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Σεξουαλικά αλλά και οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα ανακινήσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που γίνεται στον 8ο οίκο σου, βοηθώντας σε να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος και να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο. Αρκετά οξυδερκής και μεθοδικός/η, θα καταφέρεις να διευθετήσεις οτιδήποτε αφορά σε υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα. Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη απολαύσεις, καθώς η λίμπιντό σου θα βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, η αίσθηση του ανικανοποίητου θα μεγαλώσει κι οι σωματικές σου ανάγκες θα αυξηθούν, ωθώντας σε στο να κάνεις επιλογές που θα έχουν ως στόχο την κάλυψή τους, με κίνδυνο να παρασυρθείς από τα πάθη σου. Βασίσου περισσότερο στο ένστικτό σου, έχε τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σου και δε θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου θα σου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να διευθετήσεις τόσο ζητήματα που αφορούν στον/ην σύντροφό σου, όσο και γενικότερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Παρά την αιχμηρότητα που ενδεχομένως να υπάρχει στις απόψεις ή τις θέσεις δικών σου ανθρώπων, που θα προκαλέσουν το πείσμα και την απολυτότητά σου, οφείλεις να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αν πραγματικά επιδιώκεις τη βελτίωση αλλά και την εξέλιξή σου. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο θα είναι αναμορφωτικό και αναγεννητικό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι να κάνεις αλλαγές που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, σε συνάρτηση με τους άλλους και να πάρεις αποφάσεις, κάποιες ίσως σκληρές αλλά απαραίτητες για την μετέπειτα πορεία σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ορισμένες από αυτές να σχετίζονται με συμβίωση-γάμο ή την τήρηση μιας υπάρχουσας συμφωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείσαι να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τόσο θέματα υγείας όσο και εργασιακά με τη Νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ενδεχομένως κάποια γεγονότα να σε ωθήσουν να περιορίσεις την ανεμελιά και την ελαφρότητα που αντιμετωπίζεις τα συγκεκριμένα ζητήματα, με το να δρομολογήσεις κάποιες εξετάσεις ρουτίνας που συνεχώς αναβάλλεις ή να ξεκινήσεις ένα είδος διατροφής, άσκησης ή να κόψεις μια κακιά σου συνήθεια. Επίσης, πιθανόν να διοχετεύσεις μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς σου στην κατάστρωση ή την ολοκλήρωση ενός καινούργιου project που θα σου ανατεθεί ή θα προτείνεις να το αναλάβεις εσύ, που είναι σαφώς προτιμότερο από το να την σπαταλάς σε διαμάχες με συναδέλφους και προϊσταμένους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου Σκορπιό, στον 5ο οίκο των ερώτων και της δημιουργικότητας, έρχεται να διαψεύσει την αίσθησή σου ότι όλα στην αισθηματική σου ζωή είναι στάσιμα. Διεργασίες γίνονταν, άσχετα αν εσύ δεν τις αντιλαμβανόσουν γι’ αυτό τώρα θα έρθουν στο φως και θα προκαλέσουν θετικές εξελίξεις, που αφορούν είτε σε ένα έργο σου που θα πάρει σάρκα και οστά είτε σε ένα καινούργιο παθιασμένο ειδύλλιο που θα προκύψει. Ακόμα και το θέμα ενός παιδιού που πιθανόν να σε απασχολούσε, θα επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα δε θα αλλάξουν τα πάντα μέσα σε μια νύχτα και χρειάζεται από την πλευρά σου θέληση και πείσμα, όμως θα μπουν οι βάσεις, ώστε ό,τι δημιουργηθεί αυτή την περίοδο να έχει χρονική διάρκεια.

ΛΕΩΝ

Επηρεάζεσαι άμεσα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και 4ο οίκο σου, η οποία σε αναγκάζει να παραδεχτείς ότι είσαι υποκειμενικός/η και απόλυτος/η σε ό,τι αφορά στο σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει από τη μια μοναδικές στιγμές και από την άλλη να οδηγήσει και σε συγκρούσεις. Η ατμόσφαιρα ενδεχομένως να βαρύνει αρκετά και να υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις με την οικογένειά σου, αυτή την περίοδο, αν ανακύψουν κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα που επείγει να διευθετηθούν. Επειδή πιθανόν να βρεθείς μεταξύ λογικής και συναισθήματος, η μόνη λύση -δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη- είναι να επιλέξεις έναν τρίτο δρόμο: να έχεις πλήρη επίγνωση των θέλω σου, χωρίς να τυφλώνεσαι από εγωισμό και ταυτόχρονα να δράσεις σύμφωνα με το μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλεις τα σχέδιά σου σε δράση και να εξελιχθείς. Το ερευνητικό σου μυαλό κι η αναλυτική σου σκέψη θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις πληροφορίες και ειδήσεις που θα λάβεις και θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες στο μέλλον. Χρησιμοποίησε αυτή τη δημιουργική Νέα Σελήνη για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, να πάρεις ιδέες ή να τις επικοινωνήσεις, να διευρύνεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να ακολουθήσεις έναν τομέα εξειδίκευσης. Επιπλέον, επειδή είναι πιθανό να αλλάξουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου, ψυχολογικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η.

ΖΥΓΟΣ

Η ισχυρή Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε καλεί να ξεπεράσεις φοβίες και ανησυχίες και να κατευθυνθείς σε ένα δρόμο όπου ο τελικός του προορισμός θα σου προσφέρει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίσεις και να κατανοήσεις απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου και φυσικά να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τις προκλήσεις που θα σου γίνουν, υιοθετώντας μια στάση σταθερή και συγκροτημένη. Μη διστάσεις να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου ανήκουν και κινήσου βάσει στρατηγικής. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιους κρυφούς άσσους που είχες φυλαγμένους στο μανίκι σου ή να κρατήσεις κρυφά ορισμένα φύλλα σου, σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να τα δείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με αρκετή θέληση και πάθος. Μπορείς να πετύχεις όποιο στόχο επιθυμείς, αρκεί να το αποφασίσεις και να μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να αποσπάσουν την προσοχή σου. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσεις κλειστά τα αφτιά σου σε συμβουλές έμπιστων ανθρώπων σου, ακόμα κι αν δε σου αρέσουν. Δες τες σαν εναλλακτική πρόταση και μη λειτουργείς απόλυτα. Επίσης, ίσως νιώσεις αρκετά ισχυρός/η, αν δεις ότι έχεις τον έλεγχο των πάντων και πηγαίνουν σύμφωνα με τις βουλές σου, σαν να έχεις αποκτήσει ξαφνικά υπερδυνάμεις, όμως -όπως συμβαίνει και στα κόμικς- το μυστικό είναι να τις χρησιμοποιήσεις με σύνεση γιατί οποιαδήποτε απροσεξία ή έλλειψη ορίων από την πλευρά σου, εξ αιτίας της υπερβολικής σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης που θα αποκτήσεις, ενδέχεται να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ό, τι να λύσει. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου πιθανόν να συνοδευτεί κι από μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο. Το σίγουρο είναι ότι σηματοδοτείται μια περίοδος συναρπαστικών προσωπικών εξελίξεων, η οποία θα σε κρατά συνεχώς σε εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να γίνεις αρκετά εσωστρεφής και κρυψίνους γιατί αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς ότι το παρασκήνιο, πιθανόν στο εργασιακό σου περιβάλλον, είναι αρκετά ενεργό και υπάρχουν άτομα που επιβουλεύονται τη θέση σου ή λειτουργούν ανταγωνιστικά απέναντί σου. Η αινιγματική Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου σε βοηθά να βγάλεις προς τα έξω μια χαλαρή, αφελή ή και καλοπροαίρετη εικόνα, για να μην κινήσεις υποψίες, ώστε, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να χρησιμοποιήσεις τα στοιχεία που έχεις συγκεντρώσει και να ανταπαντήσεις. Το πότε θα είναι αυτή, θα το καταλάβεις αν έχεις εστιασμένη την προσοχή σου στην κατάσταση. Μέχρι τότε αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις να σε παρασύρει το θυμικό σου γιατί θα χάσεις το βασικό πλεονέκτημά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να μπεις σε ένα κλαμπ ισχυρών, αφού ενδέχεται να εμπλουτίσει τον κύκλο σου με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά, τα οποία θα σε προωθήσουν ή θα στηρίξουν ένα εγχείρημά σου. Αυτό που χρειάζεται εσύ να κάνεις είναι να αναλύσεις προσεκτικά κάθε πιθανό σενάριο και το πιο σημαντικό, να παραμείνεις ειλικρινής γιατί θα εκτιμηθεί στο μέγιστο. Από την άλλη, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσεις καινούργιες φιλίες και παρέες, ακόμα και ένα ερωτικό ειδύλλιο, που θα προκύψει με άτομο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ζεις και κινείσαι. Γενικά, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή η περίοδος για σένα, αφού θα βρεις ανθρώπους που θα ταιριάζουν τα χνότα σας και κυρίως της απολύτου εμπιστοσύνης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου οι μακροπρόθεσμοι επαγγελματικοί σου στόχοι μπαίνουν σε προτεραιότητα, ωστόσο, για να καταφέρεις να τους πετύχεις, θα πρέπει να ελέγξεις τις προκλητικότητα, την αντιφατικότητα ή τις νεωτεριστικές τάσεις σου γιατί η πιθανότητα να αποκτήσεις επικριτές ή ακόμα και σφοδρές αντιπάθειες είναι μεγάλη. Αντί λοιπόν να στρέψεις εναντίον σου ακόμα και πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου χαρίσουν την εύνοιά τους, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη της πειθούς αλλά και ακλόνητα επιχειρήματα για να τους φέρεις στο «στρατόπεδό» σου και μείνε εστιασμένος/η στο σκοπό σου. Συνδύασε την αλτρουιστική πρόθεσή σου με μια συγκεκριμένη στρατηγική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είσαι σίγουρος/η ότι στο τέλος θα αποκτήσεις φανατικούς «οπαδούς».

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον επίσης υδάτινο Σκορπιό σου υπενθυμίζει με την παρουσία της ότι για να μπορέσεις να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς, πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο μονοπάτι και να μην αποπροσανατολίζεσαι από τις Σειρήνες που τυχόν συναντήσεις. Δείξε λοιπόν προσήλωση και θα φτάσεις σύντομα στον προορισμό σου. Πολύ πιθανόν να έχεις σημαντικές βοήθειες από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή δεν μένουν πολύ κοντά σου ή να αναγκαστείς να ταξιδέψεις εσύ, προκειμένου να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις ενός εγχειρήματός σου. Το βέβαιο είναι ότι σου ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες και με τη διαίσθησή σου οδηγό τους επόμενους μήνες, θα έρθεις πολύ κοντά στην εκπλήρωση των ονείρων σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved