Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Οκτωβρίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης και Αιγόκερως είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

1 Οκτωβρίου
Προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά όχι μόνος/η. Κατά τη διαδικασία αυτή όμως, ξεκαθαρίζεις το τοπίο, αποφασίζεις ποιον/ποια θα επιλέξεις και το πως θα είσαι μαζί τους. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, Ζυγού - Κριού σε βοηθάει να ρίξεις τους τόνους και να κινηθείς μέσα σε περιβάλλον ευγένειας, συντροφικότητας και κυρίως αρμονίας.

16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, δηλαδή Κριού – Ζυγού, κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε μια φάση που θα σπάσεις όλα τα δεσμά με οτιδήποτε ψεύτικο και χωρίς ουσία. Το τοπίο θα γίνει τελείως ξεκάθαρο και δείχνει ότι θα ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Θα είσαι ο ζωγράφος που αποπειράται να αποδείξει το ταλέντο του σε ένα καινούργιο, άγραφο τελάρο. Οι αποστάσεις κι οι ξαφνικές αποχωρήσεις από σχήματα κι ομάδες ή ακόμα κι από μια προσωπική σχέση, μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά αναγκαίες. Το καλό είναι ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου κι αυτό δείχνει διπλωματία, μιας κι έχεις αρχίσει να μαθαίνεις το μάθημά σου.

Ταύρος

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον άξονά σου, δηλαδή στον Σκορπιό, δημιουργεί ένα πεδίο νέων δράσεων, συνεργασιών και συζητήσεων, αλλά με ένα τρόπο πολύ έντονο και πολύ ιδιαίτερο. Να προσέξεις μόνο τις αντιπαραθέσεις και τις συζητήσεις που ελλοχεύουν διαφωνίες, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου -στον Σκορπιό-, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ωθώντας σε να εξερευνήσεις περισσότερο το πεδίο που έχει να κάνει με τρίτα πρόσωπα. Μπαίνοντας βαθιά στην ψυχολογία των άλλων, σίγουρα θα βρεις κάτι πολύ δικό σου.

Δίδυμοι

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στον άξονά σου -δηλαδή στον Τοξότη- οπότε ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο ευνοϊκή στις σχέσεις με τους γύρω σου. Θα γίνουν πολλές θετικές αλλαγές, αφού την αισιοδοξία σου, θα την κρατάς σημαία σε ότι κάνεις. Μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, θα αποπειραθείς να δώσεις μια καινούργια διάσταση στις σχέσεις σου, βοηθούμενος/η από την κοινωνικότητα και την δημοτικότητα σου, που θα ανέβουν αρκετά, έχοντας κάνει κι εσύ όμως τα δέοντα. Οι επαφές με άτομα που φέρουν γνώση και τα θεωρείς πολύ ξεχωριστά, θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις μια ωριμότητα σε όλο το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

Ζυγός

1 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα σήμερα στο ζώδιό σου, σε εισάγει σε μια καινούργια αλήθεια, η οποία είναι εγγύτερη με την ουσία σου. Η σχέση σου με τους άλλους, θα διαμορφωθεί προς μια νέα κατεύθυνση μιας και θα προτιμήσεις να σχετίζεσαι περισσότερο με άτομα που θα σου δείχνουν το δρόμο προς την απελευθέρωση και την αλλαγή. Το ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης, ιδιαίτερα όμως εκείνο που αφορά το δικό σου στίγμα πάνω στις καταστάσεις και τους άλλους, θα σε βοηθήσει να νιώσεις ο εαυτός σου.

7 Οκτωβρίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου κάνοντας επίσης σύνοδο με τον Δία, ευνοώντας κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, στους οποίους και θα προσφέρει απλόχερα δημιουργικές ευκαιρίες. Μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, θα δικαιωθείς σχετικά με κάποιες επιλογές σου και θα δεις τα αποτελέσματα της ζωής σου, αρκετά βελτιωμένα.

16 Οκτωβρίου
Η Πανσέληνος στον Κριό σε επηρεάζει άμεσα γιατί βγάζει από μέσα σου ένα νέο δυναμικό, που ίσως να το είχες τελείως απωθήσει από φόβο μήπως και γίνεις υπερβολικά εριστικός/η με τους άλλους και χαλάσεις τις ισορροπίες. Τώρα όμως, θα σε σπρώξει μια καινούργια δύναμη που δεν είχες υπολογίσει, κι η οποία μπορεί να σε κάνει να έρθεις σε ρήξη ακόμα και με σχέσεις που τις θεωρούσες δεδομένες.

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και χρωματίζει την ενέργεια σου με πάθος, δημιουργικότητα, αλλά και με μια μεγάλη πίστη απέναντι στα ιδανικά και τις ιδέες σου. Θα ενδυναμωθείς υπερβολικά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο σου, θυμίζοντας μπουλντόζα που σαρώνει όλες τις δυσκολίες στο πέρασμά της.

25 Οκτωβρίου
Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε δικαιώσει και θα δεις μπροστά σου -σαν έργο που παίζεται στην σκηνή- τις ιδέες σου να υλοποιούνται πιο εύκολα από άλλες φορές. Η σφοδρότητα των σκέψεών σου θα σε επηρεάσει πολύ έντονα κι αν θέλεις να ξεπεράσεις τις εμμονές σου, θα πρέπει να πράξεις, να καταπιαστείς με την έρευνα και με οτιδήποτε εσύ θεωρείς ότι έχεις ταλέντο. Μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα σου δώσει ένα καινούργιο χρώμα και θα σε βοηθήσει να εντείνεις τις προσπάθειες σου για οικονομική αποκατάσταση.

30 Οκτωβρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου, θα σε υποχρεώσει να αναζητήσεις νέες μανιέρες για να εκδηλώσεις τα μυστικά κομμάτια του εαυτού σου, με έναν πιο εύκολο κι ανεξάρτητο τρόπο. Πιθανόν να ξεκόψεις από άτομα που δεν σου ταιριάζουν και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Κάποιες κακές συνήθειες μπορεί να τερματιστούν αυτήν την περίοδο, ωφελώντας πολύ την υγεία σου.

Τοξότης

18 Οκτωβρίου
Η Αφροδίτη για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο μπαίνει στο ζώδιό σου και σου προσφέρει μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας, κεφιού και θετικής διάθεσης, ευλογώντας σε με ένα προβάδισμα σε ότι κάνεις. Όλες αυτές τις ημέρες, μέχρι να φύγει από το ζώδιο σου –στις 11 Νοεμβρίου-, θα ανακτήσεις την ελευθερία σου και κατ’ επέκταση, την ατομική σου ανεξαρτησία, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια καλύτερη προσωπική πραγματικότητα.

Αιγόκερως

9 Οκτωβρίου
Θα χρειαστεί να αναπτύξεις καλές σχέσεις με τρίτους και να επιδείξεις διπλωματία, αφού οι καταστάσεις γύρω σου θα σε αναγκάσουν να κάνεις ανοίγματα, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Αν δεν ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο, θα έχεις σοβαρά θέματα στο να σε καταλάβουν και να μπορούν να συνεργαστούν οι άλλοι μαζί σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved