Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο

Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα μερική έκλειψη Ηλίου γίνεται την 1η Σεπτεμβρίου στις 12:03 μμ ώρα Ελλάδας στις 9ο και 21’ της Παρθένου.

Λόγω του ότι σε αυτήν συμμετέχουν ενεργά τόσο ο Ποσειδώνας, όσο και ο Άρης με τον Κρόνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολη ή τουλάχιστον απαιτητική. Κάθε καινούργιο ξεκίνημα θα χρειαστεί διπλάσια προσπάθεια και κόπο, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον αμφίβολο. Διάψευση προσδοκιών, συγκρατημένη αισιοδοξία και ίσως συναισθήματα απογοήτευσης είναι πολύ πιθανά. Ωστόσο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε σωστότερα πρόσωπα, καταστάσεις και υλικά αγαθά ή να αποκτήσουμε πιο πνευματικές, καλλιτεχνικές ή δημιουργικές ασχολίες.

Επίσης, χρειάζεται να μεριμνήσουμε περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή μας ενώ μια μορφή άσκησης στην καθημερινότητά μας δείχνει ιδανική, όχι μόνο για την ευεξία μας, αλλά και για την εκτόνωση της περίσσειας ενέργειας.
Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στην Παρθένο το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη να γίνεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο έρχονται στο προσκήνιο θέματα κυρίως εργασιακά, υπηρεσιών, καθώς και υγείας (τόσο ψυχικής, όσο και σωματικής) για τα οποία οφείλεις να μεριμνήσεις άμεσα. Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, να γίνεις πιο οργανωμένος/η κι ενδεχομένως να αναλάβεις έξτρα ευθύνες ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή να διατυπώσεις σαφείς στόχους, σχέδια και χρονοδιαγράμματα. Επίσης, θα αντιληφθείς τα προσωπικά σου όρια, από την άποψη του πόσα μπορείς να προσφέρεις σε άλλους και πόση συμπόνια και κατανόηση να δείξεις, αν τυχόν χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να αγαπηθείς αλλά και να λύσεις τις όποιες διαφορές σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να ξεκινήσει κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που θα σε συναρπάσει και θα έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν ιδανικό, όπως επίσης κι ένας έρωτας να τελειώσει, αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπά σου ή δεν είχε μελλοντικές προοπτικές. Καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου και ίσως σε ωθήσουν να παραμερίσεις το φόβο της ανάληψης ρίσκων και με θάρρος και μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου να δημιουργήσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στον 4ο οίκο σου ήρθε η ώρα να λάβεις μέτρα για να βελτιώσεις τις συνθήκες στο περιβάλλον σου και στον προσωπικό σου χώρο. Επιπλέον, ωθείσαι να αναλάβεις ευθύνες και πρωτοβουλίες σε θέματα σχετικά με κληρονομιά, με ένα ακίνητο ή να λύσεις μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Για να καταλήξεις όμως σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να έχεις καθαρή, συνετή σκέψη, να κρατήσεις απέξω τους όποιους συναισθηματισμούς και ειδικά ένα ενοχικό σύνδρομο που σε κατατρέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα και να βασιστείς στη λογική. Επίσης, ίσως αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, εργασίες ή αγορές συγκεκριμένων συσκευών ή για ένα χρονικό διάστημα να γίνει η επαγγελματική σου έδρα..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεγείρονται από τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη ζητήματα που σχετίζονται με τη μάθηση και την ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών. Επίσης, πιθανόν να προκύψουν θέματα που αφορούν στο άμεσο ή συγγενικό σου περιβάλλον, το μεταφορικό σου μέσο και τις μετακινήσεις σου ή τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό γι’ αυτό όπου θεωρείς απαραίτητο να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας. Σημαντικό, σε προσωπικό επίπεδο, είναι να κρίνεις περισσότερο με βάση τα γεγονότα και όχι με τα συναισθήματα που σου προκαλούν, όπως επίσης και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και παρανοήσεων.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και, μέσα από διάφορα γεγονότα που θα προκαλέσει, θα αναγκαστείς να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να σκεφτείς πιο πρακτικά και να ξοδεύεις χρήματα σε χρήσιμα κι όχι σε φανταχτερά αντικείμενα. Επιπλέον, είναι σημαντική η επένδυση σε εξοπλισμό ή η μεγαλύτερη κατάρτισή σου σε συγκεκριμένο πεδίο που μπορεί να επιφέρει μελλοντική αύξηση των κερδών σου. Η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Στον ερωτικό τομέα ενδέχεται να αισθανθείς ή συνειδητοποιήσεις ότι προσφέρεις περισσότερα από το ταίρι σου ενώ οι δικές σου ανάγκες παραμένουν ακάλυπτες γι’ αυτό είναι πιθανό να σε κατακλύσει ένα κύμα δυσαρέσκειας που θα «μολύνει» τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε αλλαγές, σε προσωπικό επίπεδο, με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι οποίες πρέπει να γίνουν βασισμένες στα δικά σου θέλω. Με θάρρος, πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου καλείσαι να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου και κυρίως να διώξεις κάθε είδος εξάρτησης και να σταθείς στα πόδια σου. Ζητήματα γύρω από την εμφάνιση, το σώμα και γενικότερα την εικόνα σου και πώς μπορείς να τη βελτιώσεις ακόμα περισσότερο θα σου γίνουν... εμμονή γι’ αυτό οφείλεις να προσέξεις για να μην καταφύγεις σε υπερβολές. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχεις επίγνωση του ποιος/α ακριβώς είσαι και να κρατήσεις το μέτρο σε ό,τι σε αφορά άμεσα. Επίσης, οφείλεις να δείξεις περισσότερη κατανόηση στους άλλους, ειδικά στον/ην σύντροφό σου, γνωρίζοντας ότι ούτε εσύ είσαι τέλειος/α και να παραμερίσεις μερικά από τα «κολλήματά» σου στους κανόνες, τις λεπτομέρειες και το φόβο του πιθανού λάθους.

ΖΥΓΟΣ

Αν είχες αφήσεις μισοτελειωμένες δουλειές κι εκκρεμότητες τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και σε πιο προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον ήρθε η ώρα με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον 12ο οίκο σου να ξεκινήσεις το οριστικό ξεκαθάρισμά τους. Η ολοκλήρωση των καθηκόντων σου αλλά και το «σφίξιμο των λουριών» για να ξεμπερδέψεις οριστικά με κάποια ζητήματα γίνονται η άμεση προτεραιότητά σου, ώστε να υποδεχτείς ξέγνοιαστος/η το Δία στο ζώδιό σου. Κι είναι γνωστό ότι, αν δεν κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς, θα επανεμφανίζονται μπροστά σου και θα σου καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια. Απελευθερώσου από ενοχές και εμμονές που αφορούν στην μη επάρκειά σου, τόσο στη δουλειά όσο και τις σχέσεις σου και απόκτησε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γεγονότα θα είναι τέτοια με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον 11ο οίκο σου που μεν θα σε δυσαρεστήσουν, από την άλλη όμως θα δεις ποιοι είναι οι εχθροί σου, οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι όχι και θα σε ωθήσουν στο να προχωρήσεις προς μια πιο ορθή κι αντικειμενική προσέγγιση της προσωπικής σου ζωής. Ίσως αναγκαστείς να εγκαταλείψεις μια ομάδα ή μια δραστηριότητα, αν διαπιστώσεις ότι οι στόχοι με τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι κοινοί ή διαψευστούν οι προσδοκίες σου μετά από λανθασμένες πράξεις και επιλογές που πιθανόν να γίνουν. Ωστόσο, όλα αυτά δεν πρέπει να σταματήσουν τις προσπάθειές σου και να σε γεμίσουν αρνητικά συναισθήματα για το μέλλον. Ίσως ήταν απλά η κατάλληλη στιγμή για να δεις με διαφορετική ματιά κάποια πράγματα και να αναθεωρήσεις τα κριτήριά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον 10ο οίκο σου καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην καριέρα και τη δημόσια ζωή σου και να αναλάβεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες κι ευθύνες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρεις κάποιες κρίσιμες αποφάσεις, ακόμα και να κάνεις στροφή στην καριέρα σου ή να βρεθείς στην άβολη θέση των υποχωρήσεων, αν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και την οικογένεια, αν παραστεί ανάγκη και να ακολουθήσεις μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση (ειδικά αν η Έκλειψη συμβαίνει κοντά στο Μεσουράνημά σου). Η πρόκληση του να βρεις μια χρυσή τομή, να βελτιώσεις τη ζωή στο σπίτι σου και ταυτόχρονα να κυνηγήσεις και τους επαγγελματικούς σου στόχους θα είναι μεγάλη κι ίσως σου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ισορροπήσεις, καθώς οι εντάσεις κι οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν πιο δύσκολο το έργο σου. Ωστόσο, με υπομονή και πείσμα όλα γίνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλείσαι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε μέσω της επαφής σου με ανθρώπους από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σου είτε μέσα ταξίδια κι επιπλέον γνώσεις που θα λάβεις. Η προσωπική σου φιλοσοφία και ορισμένες πεποιθήσεις σου οφείλουν να αλλάξουν και αυτή η Έκλειψη σου δίνει την ώθηση. Πιθανά νομικά ή πρακτικά θέματα μπορεί να δυσχεράνουν την καθημερινότητά σου αλλά, πέρα από τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις, θα μάθεις να σκέφτεσαι πιο αναλυτικά, να υιοθετήσεις μια οργανωμένη στρατηγική για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις και να ακολουθήσεις μια πιο ρεαλιστική και παραγωγική κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη γίνεται στο 8ο οίκο σου και καλείσαι να εστιάσεις τόσο στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, όσο και σεξουαλικότητά σου και την έκφρασή της. Ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις ή η υπάρχουσα σχέση σου να μην καλύπτει βασικές από τις ανάγκες σου ή να μη σου προσφέρει ασφάλεια και άνεση και να αποφασίσεις να την τερματίσεις. Το ζητούμενο όμως σε κάθε περίπτωση είναι να μάθεις τα όριά σου αλλά και του εκάστοτε ανθρώπου που μπαίνει στη ζωή σου και να μην προσπαθείς να πάρεις περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Επίσης, είναι πιθανό το παρελθόν να επιστρέψει και να σε αναγκάσει να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά και γενικά παλιές οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψή απέναντί σου, στην Παρθένο, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι πιθανός τόσο ένας γάμος ο οποίος θα σε βάλει σε ένα τελείως διαφορετικό καθεστώς από αυτό που ήσουν μέχρι τώρα, όσο κι ένα διαζύγιο που τόσο καιρό, ενώ μέσα σου ήξερες ότι ήταν αναπόφευκτο, προσπαθούσες να το αποφύγεις. Το ίδιο ισχύει και με τα επαγγελματικά σου, καθώς μια συμφωνία θα αναθεωρηθεί ή, αν αντιληφθείς ότι δεν είναι προς όφελός σου, θα λυθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα συνειδητοποιήσεις ότι μεν χρειάζεσαι τους άλλους στη ζωή σου γιατί συμβάλλουν στην προσωπική σου ανάπτυξη, ωστόσο θα πρέπει να διατηρείς την ταυτότητα και την αυτονομία σου και να νοιάζεσαι για το συμφέρον σου. Εάν είσαι σαφής και σίγουρος/η για το τι θέλεις, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες και στις ερωτικές και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved