Νέα Σελήνη Αυγούστου στο Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα

Νέα Σελήνη Αυγούστου στο Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 2 Αυγούστου, 23:44 ώρα Ελλάδας στις 10° 57’ του Λέοντα.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι και οι Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.
Αρκετά ενεργή είναι η παρουσία του Κρόνου σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ο οποίος με το τρίγωνό του μας δίνει ισχυρά κίνητρα ώστε να δραστηριοποιηθούμε και να προσπαθήσουμε για κάτι περισσότερο, κλείνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάνοντας καινούργια αρχή σε διάφορους τομείς της ζωής μας, ώστε οι κόποι μας να έχουν θετικό αντίκτυπο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Θετική χαρακτηρίζεται αυτή η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου, αφού σε βάζει σε δημιουργικό οίστρο και σου δίνει ισχυρά κίνητρα να ξεφύγεις από τη μετριότητα ή τη μιζέρια που ενδεχομένως να είχες περιπέσει. Ένας ολοκαίνουργιος έρωτας με άρωμα πολυτέλειας ή με γνωστό πρόσωπο είναι πολύ πιθανός, ενώ αν έχεις παιδιά θα λάβεις ευχάριστες εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι ότι, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, τη συγκεκριμένη περίοδο θα θέλεις να απολαύσεις τη ζωή σου, να καλοπεράσεις και βέβαια, αν είσαι σε διακοπές θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Δεν αποκλείεται επίσης να σου δοθεί η δυνατότητα ένα χόμπι σου να το ασκήσεις πλέον επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια και ο προσωπικός σου χώρος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την περίοδο με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου. Είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσεις μια ανακαίνιση, μετακόμιση ή άλλες αλλαγές που σχεδίαζες, προκειμένου να αναβαθμίσεις το περιβάλλον που ζεις και κινείσαι. Ίσως υποστείς μια πίεση από τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα να διευθετήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες, να ρισκάρεις περισσότερο και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις ήδη ή να κυνηγήσεις το κάτι παραπάνω, εφ’ όσον έχεις τις ευκαιρίες και τη δυνατότητα, ωστόσο οι ευχάριστες στιγμές μαζί τους δε θα λείψουν, όπως επίσης κι οι βοήθειες από την πλευρά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα θα ήταν κατά τι διαφορετικά, αν υπήρχε στο σκηνικό μόνο η Νέα Σελήνη, το γεγονός όμως ότι την ίδια μέρα ο Άρης περνά απέναντί σου, αλλάζει αρκετά τις συνθήκες. Σίγουρα θα σου δοθεί η δυνατότητα πάντως να μάθεις καινούργια πράγματα, να επεκτείνεις τα όριά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να συναναστραφείς με αξιόλογα πρόσωπα που θα γνωρίσεις. Ένα μικρό ταξίδι, ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους ή η έναρξη των διακοπών σου είναι πολύ πιθανά. Αυτό που ενδεχομένως να σου χρειαστεί, είναι η ανεκτικότητα και η υπομονή απέναντι σε αλαζονικές ή υπεροπτικές συμπεριφορές που ίσως συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επηρεάζεσαι κυρίως οικονομικά από τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα κι ενδεχομένως να αυξήσεις τα έξοδά σου, για να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Μπορεί να διαθέσεις αρκετά χρήματα για προσωπικά είδη ή για να ενισχύσεις το πρεστίζ σου ή απλά να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να το κερδίσεις. Ωστόσο, επειδή οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, ό,τι δώσεις μάλλον θα σου έρθει πίσω, μπορεί και στο διπλάσιο, οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς, ακόμα κι αν ξεφύγεις λίγο από τον προϋπολογισμό σου. Άλλωστε θα πάρεις μια γερή δόση καλοπέρασης που θα σε αναζωογονήσει.

ΛΕΩΝ

Είναι σαφές ότι αυτή η περίοδος δικαιωματικά σου ανήκει καθώς, όχι μόνο η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αλλά κι άλλες πλανητικές συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές, τόσο σε προσωπικό όσο και οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Πεδίο δόξης λαμπρό, λοιπόν, αναμένεται να σου προσφερθεί κι εσύ καλείσαι να παρουσιάσεις τον καλύτερο εαυτό σου, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να διακριθείς αλλά και να δημιουργήσεις καινούργια δεδομένα στη ζωή σου, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση και συνεργασίες είτε για ένα νέο εγχείρημα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα δώρα του σύμπαντος και να μην τα αναλώσεις μόνο στην προβολή και την επίδειξή σου. Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω σου και οφείλεις να εντυπωσιάσεις θετικά με τα έργα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα είναι η κατάλληλη περίοδος προετοιμασίας για να υποδεχτείς λίγες μέρες αργότερα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Κινητοποιείσαι λοιπόν να φροντίσεις το σώμα και το πνεύμα σου, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και την εικόνα σου. Η ψυχολογία σου θα είναι θετική, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν τυχόν εργάζεσαι αυτό τον καιρό θα αναγνωριστούν οι κόποι κι οι προσπάθειές σου. Μπορεί να έχεις που και που μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης και να θέλεις γύρω σου λίγα και εκλεκτά άτομα, αποφεύγοντας διακριτικά τον κόσμο και τα πολυσύχναστα μέρη.

ΖΥΓΟΣ

Ο κοινωνικός σου κύκλος θα διευρυνθεί και θα εμπλουτιστεί με αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία θα διασκεδάζεις και γενικά θα περνάς όμορφα αυτό το χρονικό διάστημα. Θα σου γίνονται συχνά προτάσεις να παρευρεθείς σε εκδηλώσεις και προσκλήσεις για εξόδους, ενώ δεν αποκλείεται μια καινούργια φιλία ή η δημιουργία μιας παρέας ή ομάδας που θα σε φέρει σε επαφή με έναν «άλλο» κόσμο, παίρνοντας έτσι μια γενναία δόση πολυτελούς διαβίωσης. Ένα ερωτικό ειδύλλιο επίσης είναι πιθανό αυτή την περίοδο με πρόσωπο προερχόμενο από αυτούς τους «κόλπους». Γενικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις πολλές και ισχυρές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου αλλά και τον Άρη πλέον μακριά από το ζώδιό σου, οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται γεωμετρικά, το ίδιο κι η διάθεσή σου να τις κυνηγήσεις. Αναγκαστικά, λοιπόν, θα βγεις στο προσκήνιο και θα κάνεις επίδειξη δυνάμεων, αφού θα νιώσεις έντονη σιγουριά. Το παν όμως είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου γιατί κινδυνεύεις από ανεπανόρθωτη έκθεση. Είναι η κατάλληλη περίοδος τόσο για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα όσο και για την διεκδίκηση μιας ανώτερης θέσης, όμως χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση από την πλευρά σου και για να μη χάσεις τον έλεγχο και ενδώσεις σε ανούσιους ανταγωνισμούς και να μην εμπιστευτείς τα λάθος άτομα που θα σε γεμίσουν με φιλοφρονήσεις και υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κι η ταυτόχρονη έλευση του Άρη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια περίοδο – φωτιά για σένα, όπου θα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακό οργασμό. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια θα σε έχουν σε διαρκή κίνηση ενώ η γνωριμία σου με κάποια πρόσωπα, ενδεχομένως από το εξωτερικό, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις, ενώ μπορεί να υλοποιηθούν κάποιες φιλόδοξες ιδέες σου. Εν κατακλείδι, μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα αρκετά περιπετειώδες, τόσο σε τομείς της καθημερινότητάς σου όσο και ερωτικά, που τουλάχιστον οι έννοιες «μιζέρια» και «βαρεμάρα» θα σου είναι τελείως άγνωστες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλείσαι με αυτή τη Νέα Σελήνη να φέρεις το Εγώ σου μπροστά και να ικανοποιήσεις βασικές σου ανάγκες και επιθυμίες, παραμερίζοντας υποχρεώσεις και καθήκοντα, έστω και για λίγο. Ευνοείσαι ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, να αναβαθμιστείς, ενδεχομένως να λάβεις και έξτρα χρήματα που δεν περίμενες. Αρκεί και εσύ να εγκαταλείψεις κάθε μετριοπάθεια και να τολμήσεις περισσότερο ή να γίνεις πιο διεκδικητικός/η. Όσον αφορά στη σεξουαλική σου ζωή κι αυτή φαίνεται να παίρνει την ανιούσα, καθώς θα ασκείς ακαταμάχητη έλξη, οπότε είναι πιθανό ένα καυτό, καλοκαιρινό ειδύλλιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσεις έναν κύκλο τόσο στις ερωτικές σου σχέσεις όσο και τις συνεργασίες σου με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου ή να τους αλλάξεις επίπεδο και να τις αναβαθμίσεις. Ενδεχομένως να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας άλλης, πιο αξιόλογης, ωστόσο αυτό δε θα γίνει με τον πιο ευγενικό και ανώδυνο τρόπο, αφού θα υπάρξουν αρκετές αντιστάσεις, αντιδράσεις και ανταγωνισμοί από την άλλη πλευρά που οφείλεις να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Αν καταφέρεις να πείσεις ότι ό,τι κάνεις ή προσπαθείς είναι για το κοινό καλό κι όχι την προσωπική σου προβολή, τότε θα βρεις θετική ανταπόκριση. Μια απόφαση για συμβίωση ή και γάμο είναι πιθανή αυτή την περίοδο, ενώ προβλέπεται η δημιουργία ενός δεσμού, αν είσαι ελεύθερος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη περίοδος είναι μια περίοδος διακοπών, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, ερχόμενος/η σε επαφή με το υγρό στοιχείο που σε γαληνεύει και γενικά να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, είτε μόνος/η είτε παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ενδεχομένως να το παρακάνεις με τα φαγητά, τα ποτά ή τα ξενύχτια, αλλά δεν θα νιώθεις καμία ενοχή, αφού γνωρίζεις ότι πολύ σύντομα θα επανέλθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς. Ωστόσο, κάνε λίγο κράτει και φρόντισε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου για την ευεξία σου και την καλή σου σωματική κατάσταση.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved