Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Αύγουστο 2016 για όλα τα ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φτάσαμε στον Αύγουστο, στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού! Ξεκινάμε καλά, κουβαλώντας πάντα μια περίεργη φλογερή ενέργεια, που λόγο κι αιτία δεν έχει, αλλά δεν κάνει και κακό! Απολαύστε την Αφροδίτη στο φιλικό σας Λιοντάρι, στις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα. Όχι ότι θα μας χαλάσει τη διάθεση, μόλις αλλάξει ζώδιο και μπει στην Παρθένο, απλά θα μεταβληθεί το αντικείμενο της εστίασης σας.
Το Καινούργιο Φεγγαράκι στις 10 του μήνα, στον Λέοντα, θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει γρήγορα, μα και σχεδόν ολόκληρος ο Αύγουστος, σας προκαλεί να... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

taurus082016

Φτάσαμε στον Αύγουστο Ταυράκια μου καλά και το καλοκαιράκι ωρίμασε πολύ! Και τι μ’ αυτό; Η Αφροδίτη στην φιλική σας Παρθένο, από τις αρχές του μήνα κιόλας, δείχνει τις όμορφες προθέσεις της! Σούπερ διάθεση για φλερτ, υπέροχες ευκαιρίες, μοναδικές στιγμές κι αναμνήσεις, έρχεται να σας χαρίσει με όλη της την αγάπη!
Θα προσθέσω στο μείγμα κι έναν Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, να θέλει να σας κάνει όσο πιο δεκτικές/ούς γίνεται σε νέες ιδέες και καινούργια πράγματα, οδηγώντας σας σε... Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταρχάς, θα ξεκινήσουμε το μήνα με πολλή θετική ενέργεια και διάθεση! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα, θα σας βάλει σε ένα ξεχωριστό τριπάκι: καινούργιες ιδέες, που θα έχουν επίκεντρο εσάς και τη διασκέδασή σας, θα απογειώσουν την ψυχολογία σας!
Μπαίνει όμορφα ο μήνας και το ίδιο όμορφα θα συνεχίσει, αρκεί να το πιστέψετε. Ερμής, Αφροδίτη και Δίας, σας χαιρετούν από την Παρθένο, και ενώ κανονικά αυτό δε θα σας γέμιζε χαρά, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη τις προκαταλήψεις σας και να δείτε πώς να εκμεταλλευτείτε με τον πιο υπέροχο τρόπο, όλους αυτούς τους πλανήτες. Η Αφροδίτη και ο Δίας, όχι μόνο δεν σας πειράζουν που είναι στην Παρθένο, σας κάνουν και τη ζωή πιο εύκολη, τουλάχιστον, την οικογενειακή.
Διδυμάκια μου singles, ευχάριστα νέα έχω να σας πω:... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer082016

Ο μήνας αυτός θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις υπέροχά μου Καρκινάκια. Μήπως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε μερικά από τα βάρη σας, για το φθινόπωρο; Τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, και σας βρίσκει στο ξεκίνημα του με μια Νέα Σελήνη της χαράς, στον Λέοντα! Πιάστε λοιπόν το νόημα, χαλαρώστε, ή ακόμα καλύτερα, βρείτε ένα τρόπο, έστω και ψυχαναγκαστικά, να χαρείτε ότι απέμεινε από το καλοκαιράκι!
Όσες/οι είστε σε σχέση, θα δείτε το/τη σύντροφο σας να παίρνει πρωτοβουλίες που θα σας ευχαριστήσουν πολύ, φορτίζοντας θετικά, τις μπαταρίες της σχέσης σας! Υπάρχει περίπτωση να εκδηλώσει έντονα «θέλω», αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί, ούτε να σας κακοφαίνεται. Φάση περνάει, όμως σε καμία περίπτωση δε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε εσάς! Μη σας πω, ότι παίζει να τον/την ερωτευτείτε πάλι από την αρχή! Σούπερ!
Οι single Καρκίνοι, θα βιώσετε πολλά πάρε-δώσε... Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Χαρούμενα γενέθλια μοναδικά μου Λιοντάρια! Ο μήνας των γενεθλίων σας, κρύβει πολλές εκπλήξεις. Και όλα τα Λιοντάρια, θα τις περάσετε με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο στα χείλη!
Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα στο ζώδιο σας. Καιρός να γίνουμε όμορφες/οι, καιρός να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας! Ακούγεται κάπως σαν αστείο, κι όμως, αυτή η Σελήνη, δίνει την ευκαιρία σε όλους μας, να ευθυμήσουμε, να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, που γεμίζουν εμάς τους ίδιους.
Θα νιώσετε να λάμπετε, και φυσικά, αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο... Περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo082016

Παρόλο που ο Αύγουστος τιμά τον Λέοντα (ως μήνας γενεθλίων του), ο συγκεκριμένος, έχει εσάς ως guest stars!
Είδατε, τι όμορφη εισαγωγή σας έκανα; Ξεκινάμε τον μήνα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιο σας και να σας χαρίζει όση λάμψη, και όση γοητεία μπορείτε να αντέξετε! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να υπεραναλύσω τι σημαίνει πρακτικά αυτό για εσάς, έτσι; Στο ζώδιο σας, και ο Δίας και ο Ερμής, και από τα τέλη του μήνα κι ο Ήλιος! Ποιος τη χάρη σας!
Δεσμευμένες/οι και singles, τώρα, θα απολαύσετε όσα καλά έχει να σας προσφέρει το πλανητικό σκηνικό... Περισσότερα

ΖΥΓΟΣ

Φτάσαμε στον Αύγουστο κι εσείς ακόμα να ξεφορτώσετε τα βάρη από την πλάτη σας; Θα σας μαλώσω!
Ξεκινάω το μήνα με μια ευχάριστη είδηση: η Νέα Σελήνη είναι στον Λέοντα, και επιβάλλεται να το ρίξετε λιγάκι (έως πολύ, να μην σας πω) έξω! Ανοιχτείτε με τις παρέες σας, κάντε καινούργιες, προσθέστε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, και δείτε τι όμορφα πράγματα θα συμβούν! Εάν είστε singles, αυτή είναι η ευκαιρία σας... Περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio082016

Πάμε σε μια παραλία, να αφήσουμε τα προβλήματα μας σε κάποιο βράχο και να ξεχάσουμε να τα πάρουμε φεύγοντας; Αυτή την στάση θέλω να κρατήσετε όλο τον μήνα!
Τι κι αν ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σας φαίνονται κάπως; Κι αυτό ξεπερνιέται και πάμε γι’ άλλα! Το Νέο Φεγγάρι, μεταξύ μας, δεν είναι καθόλου κακό, απλά ζητάει να γίνουμε πιο... εγωκεντρικοί και να κοιτάξουμε τις δικές μας ανάγκες πρώτα, και μετά των άλλων. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μείνετε στην κορυφή, σε ότι κάνετε, και με ότι απασχολείστε, και μη αφήσετε τρίτους να καρπωθούν δικούς σας κόπους.
Αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας να κάνετε... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταλαιπωρημένα μου Τοξοτάκια! Ξεκινάει ο μήνας με την Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα και σας φορτίζει την ψυχολογία θετικά, όπως άλλωστε και ο Ήλιος, στο ίδιο ζώδιο! Πάρτε μια μεγάλη ανάσα, κάντε μικρές (ή και μεγάλες, αν μπορείτε) αποδράσεις, ώστε να βιώσετε λιγάκι τον εαυτό σας, πιο χαλαρό, με ανεβασμένη διάθεση.
Ο Άρης στο ζώδιο σας, με έναν τρόπο κάπως παράξενο, σας δίνει όλη αυτή την εξτρά ενέργεια που χρειάζεστε, αλλά ταυτόχρονα, «κλέβει» από την ηρεμία σας. Τα καλά νέα φυσικά είναι ότι... Περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn082016

Μπαίνει κι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, φορτωμένος καλούδια!
Νέα Σελήνη με το που ξεκινάει ο μήνας στον Λέοντα, και η σεξουαλική σας ζωή, παίρνει φωτιά! Ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ρουτίνα, και να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα, να δείτε το σεξ ως διασκέδαση και να αφεθείτε. Ξεχάστε τους κανόνες, ή ακόμα καλύτερα, πάρτε την πρωτοβουλία να τους καταργήσετε, εσείς οι ίδιες/οι. Σα να ξεκινάτε από την αρχή, να είστε δεκτικές/οι, σε ότι καινούργιο προκύψει κι όπου σας βγάλει!
Καλές ευκαιρίες και καλά μαντάτα, singles ή δεσμευμένες/οι, θα πάρετε από... Περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέρω που θα είναι το μυαλό σας όλο τον Αύγουστο! Στο φλερτ, στον έρωτα και στο σεξ! Αν λέω ψέματα, να με μαλώσουν ο Δίας, ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο, που σας κλείνουν το μάτι συνωμοτικά και με νόημα! Διακρίσεις δεν κάνουν: δεσμευμένες/οι και singles, όλα τα καλά Υδροχοάκια, θα μπείτε στον πειρασμό κι εύχομαι να περάσετε καλά και καθόλου αθώα!
Ο μήνας όμως, θα ξεκινήσει και με μια Νέα Σελήνη στον... αγαπημένο σας Λέοντα! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, πιστέψτε το, ότι μόνο καλό θα σας κάνει, είτε τον συμπαθείτε τον Λέοντα, είτε όχι. Ο Ήλιος άλλωστε, μην το ξεχνάτε ότι θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Καιρός για... Περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Γλυκά μου ψαράκια, ο Αύγουστος θα σας χαμογελάσει και θα σας δώσει όσα δώρα μπορεί, για να περάσετε όμορφα το υπόλοιπο του καλοκαιριού!
Ξεκινάμε με μια Αφροδίτη στην Παρθένο, που ενώ πιστεύετε ότι δεν σας συμπαθεί ιδιαίτερα, εκείνη, όχι μόνο σας κλείνει το μάτι με νόημα, αλλά σας εφοδιάζει και με περισσή τύχη στα ερωτικά σας! Στον ίδιο σκοπό, τραγουδάει ο Ερμής και ο Δίας. Μην ακούσω κανένα παράπονο, σας το λέω! Τουλάχιστον μέχρι και τις είκοσι του μήνα, αμφότερα Ψαράκια -δεσμευμένα κι ελεύθερα- θα έχετε... Περισσότερα

Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

.......................................

Ι Love Leo! Γιατί είναι ένας και μοναδικος!

........................................

Προβλέψεις Καλοκαιριού 2016: Ποια ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο καλοκαίρι;

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved