Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 4 Ιουλίου, στις 14:01 ώρα Ελλάδας στις 12ο 53’ του Καρκίνου.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) του β’ δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι και οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι του β’ δεκαημέρου.

Αρκετά ενεργή είναι η παρουσία του Πλούτωνα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ο οποίος επιβάλλει ουσιαστικές και συνειδητοποιημένες αλλαγές προσωπικής κατεύθυνσης, ανεξάρτητα αν προκειμένου να πραγματοποιηθούν, θα χρειαστούν ρήξεις με το παρελθόν και διαγραφή ανθρώπων από τη ζωή μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου θα στραφείς προς τους δικούς σου ανθρώπους κι ίσως η κορυφαία προτεραιότητά σου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να είναι η σύσφιξη των σχέσεων με την οικογένειά σου. Αν και το καλοκαίρι επιτάσσει βραδινές εξόδους και δροσερά ποτά σε μπαράκια και café, η δική σου διάθεση θα είναι πιο «σπιτίσια» και θα χαίρεσαι περισσότερο να βρίσκεσαι στο χώρο σου, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις. Ενδεχομένως, μάλιστα, να ασχολείσαι πολλές ώρες με τη φροντίδα του, να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτόν ή αγορές για να τον ομορφύνεις και να τον κάνεις πιο φιλόξενο. Επίσης είναι πολύ πιθανές κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν σε ένα ακίνητο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είσαι πιο εσωστρεφής, προτιμώντας να κρατήσεις σκέψεις και κρίσεις για τον εαυτό σου αλλά και γιατί δε θα θέλεις να γίνεις δυσάρεστος/η, θίγοντας θέματα που ξέρεις ότι μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και κόντρες με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παρότι εσωτερικά θα ωθείσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου ή τις ευαισθησίες σου, δε θα σου είναι εύκολο, αφού με τη Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου ο φόβος ότι πιθανόν να φανείς ευάλωτος/η και να εκτεθείς θα σε συγκρατεί. Από την άλλη βέβαια, όσο λιγότερο μιλάς, τόσο περισσότερο ακούς και προσέχεις τι γίνεται γύρω σου. Επιπλέον, με κάποιους συγγενείς που είχατε απομακρυνθεί, με μια αφορμή θα έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου αυτή την περίοδο θα επικεντρωθεί στα οικονομικά ζητήματα κι εξ αιτίας μια εσώτερης ανησυχίας ή ανασφάλειάς σου θα αναζητήσεις τρόπους για να περιορίσεις τις δαπάνες σου και να εξοικονομήσεις τουλάχιστον ένα μικρό ποσό για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η. Έτσι κι αλλιώς με τον Πλούτωνα καθισμένο για χρόνια στον 8ο οίκο σου να συμμετέχει στη Νέα Σελήνη, θα συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να αλλάξεις τελείως την οικονομική σου διαχείριση και να σκεφτείς περισσότερο το μέλλον σου. Πιθανόν να επαναδιαπραγματευθείς τους όρους ενός δανείου ή μιας συνεργασίας, να κλείσεις εκκρεμότητες και χρέη ή να διευθετήσεις μια ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε διακατέχουν έντονα και σύνθετα συναισθήματα ενώ θα ενισχυθεί κι η κυκλοθυμία σου. Οι συνεχείς αλλαγές των συνθηκών που θα βιώνεις ίσως σε αναγκάσουν να βάλεις ένα φρένο στις απαιτήσεις κάποιων. Εξ αιτίας και του Πλούτωνα απέναντί σου, στον Αιγόκερω, θα συνειδητοποιήσεις ότι επηρεάζεσαι από τις γνώμες και τις επιθυμίες άλλων κι αν θέλεις να δεις αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, θα πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα. Πρώτο σου μέλημα θα είναι επικεντρωθείς στο τι θέλεις περισσότερο εσύ, αντί να ανησυχείς για το τι σκέφτονται ή θέλουν όλοι οι υπόλοιποι. Αλλαγές στην εμφάνισή σου είναι πολύ πιθανές, όπως επίσης ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα και να βρεθείς δεσμευμένος/η μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μια νοσταλγική διάθεση και να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος που οι συνθήκες της ζωής και της καθημερινότητάς σου ήταν διαφορετικές και περνούσες πολύ πιο χαλαρά κι ανέμελα. Αυτό μπορεί να σε σπρώξει σε μια απομόνωση, προκειμένου να ξαναβρείς την ουσία των πραγμάτων. Το άγχος και ο προβληματισμός σου για το παρόν αλλά πολύ περισσότερο για το μέλλον σου θα μεγαλώσει κι ίσως σε πιάσει μια ανασφάλεια για τα εργασιακά σου. Όμως κάτω από αυτή τη συναισθηματική πίεση, καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις που θα σε αναγκάσουν να υποστείς ή να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δε σε εκφράζουν ή σε καταπιέζουν και σου αφαιρούν τη ζωντάνια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα περνάς τις περισσότερες στιγμές σου παρέα με τους καλούς σου φίλους, αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα, μέσα από διάφορα γεγονότα, να εκτιμήσεις την αξία τους και να έρθεις πολύ κοντά τους. Σίγουρα έχεις τις ιδιαιτερότητές σου σαν άτομο, ακόμα και τις ιδιοτροπίες σου, αλλά οι άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, οφείλουν να σε αποδέχονται έτσι όπως είσαι και αυτό θα γίνει κι ένα μάθημα που θα πάρεις αυτή την περίοδο, καθώς κι εσύ θα πρέπει να είσαι λιγότερο επικριτικός/η και πιο ανεκτικός/η με τα δικά σου πρόσωπα. Όμως, σταδιακά θα βγάλεις από τη ζωή σου κι άτομα που κοιτούν μόνο το συμφέρον τους, καιροσκοπούν και θέλουν να παίρνουν, χωρίς να δίνουν πίσω τα ανάλογα.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο 10ο οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα που καλό θα ήταν να διευθετήσεις όσο ακόμα έχεις πλανητική εύνοια, όπως επίσης και καινούργιες εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Ίσως επιχειρήσεις ένα εγχείρημα, στο οποίο θα βρεις υποστηρικτές και ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν, ακόμα και μέσα από την οικογένειά σου. Μην αφήσεις την όποια ανασφάλειά σου να σε εμποδίσει να ξανοιχτείς στις νέες προοπτικές ή να αρνηθείς προτάσεις που μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ το μέλλον σου, όμως φρόντισε να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίσεις, έστω το μίνιμουμ για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Νέο Φεγγάρι ίσως σου ανοίξει κι ένα νέο κύκλο επαφών, με πρόσωπα, ακόμα κι από άλλες χώρες ή διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου, με τα οποία όμως θα μοιράζεστε κοινές αντιλήψεις κι ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη περίοδο να νιώσεις την ανάγκη για επιπλέον επιμόρφωση σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει ή έχεις ελλείψεις, να ξεκινήσεις ταχύρρυθμα σεμινάρια ή να κάνεις ένα ταξίδι που θα περιλαμβάνει κι αυτό το στόχο, πέρα από την αναψυχή. Επίσης, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου και να έρθεις σε επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο που πάντα σε ηρεμεί και σε αναζωογονεί, αφήνοντας πίσω σου άγχη και δυσάρεστες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8ο οίκο της σεξουαλικότητας αλλά και των οικονομικών υποχρεώσεων σε τρίτους σε καλεί να κλείσεις παλιές σου υποθέσεις και να ανοίξεις μια καινούργια πόρτα. Οπότε, είναι η κατάλληλη περίοδος, όχι μόνο να βρεις ένα πρόσωπο που θα συναισθηματικά θα μιλήσει στην καρδιά σου αλλά και θα εκτοξεύσει την λίμπιντό σου στα ύψη αλλά και να διευθετήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις, ώστε να περάσεις ένα ξέγνοιαστο μήνα. Πάντως βοήθειες θα έχεις, που, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς ένα βάρος για αρκετό καιρό, συν το ότι θα κάνεις κάποιες επιθυμίες σου πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις προσδοκίες ενός προσώπου πολύ κοντινού σου που με τις αντιστάσεις και αντιδράσεις που προβάλλει εμποδίζει την πρόοδό σου. Όμως ήρθε η ώρα με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου να πεις πώς αισθάνεσαι και να προχωρήσεις το δικό μονοπάτι σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην φοβάσαι ότι θα προκαλέσεις απογοήτευση, ρήξη ή εντάσεις γιατί αν κρατήσεις ό,τι νιώθεις μέσα σου και συμβιβαστείς, θα είναι πολύ χειρότερα για σένα. Άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και καιρός είναι να προσέξεις κι εσύ περισσότερο τον δικό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέες γνωριμίες γιατί οι ευκαιρίες για να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση είναι πολύ μεγάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υγεία και η εργασία σου είναι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν, με αυτή τη Νέα Σελήνη που σε καλεί να τους φροντίσεις περισσότερο για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος να κόψεις κακές συνήθειες και εξαρτήσεις, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να χάσεις κάποια περιττά κιλά αλλά και να κάνεις ένα τσεκ απ που αποφεύγεις. Επίσης, προσπάθησε να διώξεις από τη ζωή σου ή να μειώσεις όλα όσα σε καταπιέζουν και δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να εστιάσεις στο μέλλον σου. Κυρίως δώσε στον εαυτό σου χρόνο για να επαναξιολογήσεις τους μακροπρόθεσμους στόχου σου γιατί όπως είπε κι ο Washington Irving «τα μεγάλα μυαλά έχουν σκοπό, τα υπόλοιπα επιθυμίες».

ΙΧΘΥΕΣ

Η μεγάλη σου καρδιά και η τρυφερότητα που βγάζεις θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν αρκετά πρόσωπα να θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα κι ίσως αυτή να είναι η τυχερή περίοδος που θα συναντήσεις τον έρωτα. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου όσες ευκαιρίες σου δίνονται για να βγαίνεις περισσότερο, να πηγαίνεις σε πολυσύχναστα μέρη και να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Αν πάλι, είσαι ήδη σε σχέση, θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές τον άνθρωπό σου, καθώς ο ρομαντισμός και η ζεστασιά που θα υπάρχει ανάμεσά σας, θα «ξυπνήσουν» τα αισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Αν έχετε παιδιά, θα πάρετε αρκετές χαρές, ενώ αν δεν έχετε, μπορεί να πυκνώσουν οι σκέψεις σας να βάλετε μπροστά την αύξηση των μελών της οικογένειάς σας.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved