Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 7

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 12+7=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9=10, 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούλιο.

Για το μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Είσαι σε φάση να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό οποιοδήποτε αντιξοότητα προκύψει. Διοργάνωσε προσεκτικά τις κινήσεις σου, αποφάσισε με σύνεση, έχοντας γνώμονα την καρδιά σου.
Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες, νέες ασχολίες, καινούργιες προτάσεις για εργασία, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν έχεις παρά ν’ ακολουθήσεις τη ροή των εξελίξεων.
Οικονομικά: Απόφυγε κάθε περιττό έξοδο.
Αισθηματικά: Η αψυχολόγητη σου συμπεριφορά μπερδεύει το ταίρι σου με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να σε αντιμετωπίσει. Αν είσαι μόνος/η, οι εφήμερες συγκινήσεις προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα πινελιά στην καθημερινότητά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα καλείσαι ν’ ανταποκριθείς στις προσδοκίες και τους ρυθμούς της οικογένειας και των φίλων σου και ν’ αποδείξεις έμπρακτα ότι είσαι δίπλα τους, όταν και όποτε σε χρειάζονται.
Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές προκλήσεις χρειάζονται ρεαλιστική αντιμετώπιση. Νέα ενδιαφέροντα ενισχύουν τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθούν να ενισχύσεις τη θέση σου.
Οικονομικά: Μη δημιουργείς υποχρεώσεις που θα δυσκολευτείς ν’ αντεπεξέλθεις.
Αισθηματικά: Μη σκέφτεσαι μόνο τις ανάγκες του/της συντρόφου σου αλλά και τις δικές σου. Αν είσαι μόνος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αν αναζητάς όντως μια αλλαγή, ξεκίνησε από τον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες σου στα άτομα που έχεις δίπλα σου. Απαραίτητες προϋποθέσεις, η ειλικρίνεια και η σαφήνεια του λόγου σου.
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου όσο μπορείς τις κοινωνικές σου επαφές. Όπλα σου είναι η ευελιξία και η διπλωματικότητά σου.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βάλλονται αυτή την περίοδο.
Αισθηματικά: Όταν ζορίζεσαι περιπλέκεις τα πράγματα και διογκώνεις τα προβλήματα. Αν είσαι μόνος/η, μην αφήνεις τον ενθουσιασμό της στιγμής να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες που θα σύντομα θα μετανιώσεις.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Το κλίμα γύρω σου είναι φορτισμένο και χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Δεν θα λείψουν οι στιγμές χαράς αλλά θα έχουν μικρή διάρκεια.
Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή ευνοεί την προώθηση νέων στόχων. Αξιοποίησε την πείρα και τις ικανότητές σου για να προσφέρεις στον εαυτό σου την ικανοποίηση που έχει ανάγκη.
Οικονομικά: Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά με σωστή διαχείριση θα τις ξεπεράσεις.
Αισθηματικά: Διαφύλαξε τη σχέση σου από κουτσομπολιά, αν θεωρείς ότι είναι σημαντική για σένα. Αν είσαι μόνος/η, πιθανό να σκεφτείς ν’ αναθερμάνεις μια σχέση από το παρελθόν, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο Ιούλιος σε καλεί ν’ ανασυγκροτηθείς, προκειμένου να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σου. Παρά τις δυσκολίες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζεσαι.
Επαγγελματικά: Η αισιόδοξη διάθεσή σου σε οδηγεί να πειραματιστείς με καινούργιες δραστηριότητες και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο μελλοντικά.
Οικονομικά: Μην παραμελείς εκκρεμότητες πάσης φύσεως.
Αισθηματικά: Ανακατατάξεις στον ερωτικό τομέα. Μια σχέση τελειώνει ή μια νέα αρχίζει. Αν είσαι μόνος/η, ένας έρωτας θα γίνει η αιτία να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σου αυτό το μήνα και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μέχρι να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός/η.
Επαγγελματικά: Τήρησε στάση αναμονής σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές αλλαγές που σκέπτεσαι να κάνεις και μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Οικονομικά: Τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες που αφορούν περιουσιακά ζητήματα.
Αισθηματικά: Το ταίρι σου δεν θα σε αφήσει στιγμή να πλήξεις αλλά και να ξεκουραστείς. Αν είσαι μόνος/η, μια απρόοπτη γνωριμία θα σε ξεβολέψει και θα αναστατώσει το σπίτι σου, αν το επιτρέψεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Προτεραιότητά σου αυτό το μήνα είναι να βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε εκφράζουν. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι δίπλα σου και στηρίζει τις επιλογές σου.
Επαγγελματικά: Φίλτραρε με προσοχή κάθε πρόταση που θα σου κάνουν αυτό το διάστημα και βασίσου σε άτομα που γνωρίζουν τις ικανότητές σου και έχουν δείξει τις καλές τους διαθέσεις και στο παρελθόν.
Οικονομικά: Αναποδιές και καθυστερήσεις στα οικονομικά σου.
Αισθηματικά: Η σχέση σου αυτό το διάστημα δείχνει τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι. Αν είσαι μόνος/η, ετοιμάσου για καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέρουσες κοινωνικές προοπτικές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός είναι ένας δυναμικός μήνας, για να δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες, αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες σε δύσκολες καταστάσεις. Η έλλειψη χρόνου θα απομακρύνει από κοντά σου ό,τι δεν χρειάζεσαι πλέον.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σου πολλές φορές θα χρειαστεί να δώσεις μάχη για να περάσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Επιστρατεύοντας την ευελιξία και τη στρατηγική σου η επιτυχία σου είναι δεδομένη.
Οικονομικά: Οι επιδέξιοι χειρισμοί σου έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Γκρίνιες καυγάδες και η ευάλωτη ψυχολογία του/της συντρόφου σου δυσχεραίνουν την επικοινωνία. Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ανάμεσα στις πολλές υποχρεώσεις σου ίσως προκύψει και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γι’ αυτό φρόντισε να ισορροπήσεις εγκαίρως τις ανάγκες και τις προτεραιότητες σου.
Επαγγελματικά: Η μεγάλη σου ανάγκη για αλλαγή μπορεί να αποδειχτεί κακός σύμβουλος. Μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια πρόταση που θα σου γίνει, αν δεν ξεκαθαρίσεις προηγουμένως μέσα σου τι πραγματικά θέλεις.
Οικονομικά: Απρόσμενα έξοδα θα σε προβληματίσουν.
Αισθηματικά: Ένα τυχαίο γεγονός ενδέχεται να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, όσο έχεις υψηλά στάνταρ ή συγκρίνεις τους άλλους με σένα, απομακρύνεις κάθε πιθανότητα σχέσης.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved