Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Ο Ιούνιος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 6

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούνιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 6 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (6), 12+6=18. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+8=9. Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούνιο.

Για το μήνα Ιούνιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Μη αναμενόμενα γεγονότα δεν σε αφήνουν να πλήξεις ούτε στιγμή. Καινούργια ενδιαφέροντα απογειώνουν τη ψυχολογία σου. Καλή περίοδος -αν είναι στα σχέδιά σου - ν’ αλλάξεις τόπο διαμονής.

Επαγγελματικά: Οι επιπλέον υποχρεώσεις και το εξαντλητικό σου ωράριο σε έχουν κουράσει, ένα καλό νέο όμως θα σε αποζημιώσει για την κούραση και την έλλειψη προσωπικού χρόνου.
Οικονομικά: Στηρίξου αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις.
Αισθηματικά: Κάποιες παρεξηγήσεις παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις και σας απομακρύνουν προσωρινά. Αν είσαι μόνος/η, ξέρεις καλά το παιχνίδι της γοητείας.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα οι ανακατατάξεις συνεχίζονται τόσο σε διανοητικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η επιρροή ενός προσώπου από το φιλικό σου περιβάλλον θα γίνει η αιτία να χτίσεις τα θέλω σου από την αρχή.

Επαγγελματικά: Όσο κι αν οι επικρίσεις κάποιων σε έχουν αποσυντονίσει, αυτός δεν να λόγος να μην είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην αφήνεις τις εκκρεμότητές σου να χρονίζουν.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου τομέας έχει δει και καλύτερες ημέρες.
Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου μοιάζει να δείχνει κατανόηση για τις ατελείωτες υποχρεώσεις σου, αλλά στην πραγματικότητα νοιώθει μοναξιά. Αν είσαι μόνος/η, μην βιάζεσαι να δώσεις υποσχέσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά. Μιλάς, κάνεις καινούργιες γνωριμίες, φλερτάρεις με τη ζωή. Η αίσθηση της και ελευθερίας και της αισιοδοξίας είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε υπερβολές.

Επαγγελματικά: Ψάχνεις πρωτότυπους τρόπους για να αναβαθμίσεις το επαγγελματικό σου προφίλ. Η λύση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευνοείσαι με ό,τι σχετίζεται με μετακινήσεις και επικοινωνία
Οικονομικά: Προσπάθησε να μην αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται.
Αισθηματικά: Καιρός να θέσετε επί τάπητος, διάφορα θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος/η, αιφνιδιάζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Μετά την κούραση του περασμένου μήνα ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Με προσεγμένη διατροφή και άσκηση ανανεώνεις το στυλ σου. Επιδίωξε να κάνεις παρέα με άτομα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά: Παρ’ όλο που ο επαγγελματικός σου τομέας δεν είναι ρόδινος, μπορείς με κατάλληλους χειρισμούς να σταθεροποιήσεις τη θέση σου. Οι επιλογές σου θα καθορίσουν την πορεία σου.
Οικονομικά: Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητές σου με το δημόσιο.
Αισθηματικά: Δείξε έμπρακτα στο/στη σύντροφό σου ότι τον/ην θέλεις πραγματικά στο πλάι σου. Αν είσαι μόνος/η, ο τομέας του έρωτα είναι διασκεδαστικός και απολαυστικά αισθησιακός.

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Ο Ιούνιος είναι μήνας αποφάσεων και δράσης. Περιόρισε όσο γίνεται την ανυπομονησία και τον παρορμητισμό σου και φρόντισε να κάνεις τους σωστούς χειρισμούς τη σωστή στιγμή.

Επαγγελματικά: Είσαι σε φάση να σχεδιάσεις τις επόμενες επαγγελματικές σου κινήσεις. Αν στο δυνατό μυαλό σου προσθέσεις και ισχυρή δόση θέλησης θα ξεπεράσεις εύκολα κάθε εμπόδιο.
Οικονομικά: Δοκίμασε με μέτρο την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια.
Αισθηματικά: Με την αδιάλλακτη συμπεριφορά σου προκαλείς την υπομονή του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, ευπρόσδεκτες οι περιπέτειες αλλά όχι οι υποχρεώσεις μιας δέσμευσης.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Αυτό το μήνα αφουγκράζεσαι τις πραγματικές σου επιθυμίες και επενδύεις σε ό,τι σου προσφέρει εσωτερική πληρότητα. Φεύγουν από τη ζωή σου πρόσωπα που σε αδειάζουν από ενέργεια.

Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές προτάσεις είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες, οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και μην χρονοτριβείς, οι ευκαιρίες δεν θα σε περιμένουν.
Οικονομικά: Ο σωστός προγραμματισμός σου έχει αρχίσει ν’ αποδίδει.
Αισθηματικά: Άφησε το σύντροφο σου να σου ανοίξει την καρδιά του, ακόμα κι αν νοιώσεις άβολα. Αν είσαι μόνος/η, ακολούθησε την κατεύθυνση που σου υποδεικνύει η διαίσθησή σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Ένα καινούργιο χόμπι προστίθεται στα ενδιαφέροντά σου και σε βοηθά ν’ αποδράσεις από τη ρουτίνα σου. Μη προγραμματισμένα ταξιδάκια με καλή παρέα σε χαλαρώνουν και σου δίνουν ιδέες.

Επαγγελματικά: Όσο κι αν χρειάζεσαι μια ανανέωση, μη ρισκάρεις αβασάνιστα την ασφάλεια που σου δίνει μια σταθερή εργασία, για εντυπωσιακές υποσχέσεις πιθανόν υπερτιμημένες.
Οικονομικά: Απρόοπτα έξοδα ενδέχεται σε αποσυντονίσουν προσωρινά.
Αισθηματικά: Αν δεν θέλεις να τινάξεις στον αέρα τη σχέση σου κάνε μια προσπάθεια να γεφυρώσεις τις διαφορές σας. Αν είσαι μόνος/η, άλλαξε τους χώρους που κινείσαι, στους παλιούς δεν παίζει τίποτα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα για να πετύχεις αυτό που θέλεις, θα πρέπει να εξηγήσεις στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τι ακριβώς περιμένεις από αυτούς.

Επαγγελματικά: Περίοδος να χτίσεις γερά θεμέλια για να βάλεις τις φιλοδοξίες σου. Έχεις τη υποστήριξη ανθρώπων που μπορούν να σου ανοίξουν σοβαρές προοπτικές καριέρας, μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.
Οικονομικά: Απόφυγε παρορμητικά οικονομικά ανοίγματα.
Αισθηματικά: Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σε διακατέχει δεν ενθαρρύνει τον/τη σύντροφό σου να συνεχίσει τις προσπάθειες. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία που ξεκινά φιλικά έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Είναι ξεκάθαρο ότι, όχι μόνο είναι άσκοπο να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σε άτομα που δεν έχουν μάθει να ακούνε και έχουν μια δικαιολογία για όλα, αλλά κυρίως είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Επαγγελματικά: Η ευελιξία στην επικοινωνία και η επιλεκτικότητα στις συνεργασίες σου θα καθορίσουν κατά πόσον τα σχέδιά σου θα βρουν τους υποστηρικτές που χρειάζεσαι. Εύνοια αν ασχολείσαι στο χώρο των ΜΜΕ.
Οικονομικά: Απόφυγε τις άσκοπες σπατάλες.
Αισθηματικά: Όσο το έτερον σου ήμισυ αγγίζει τις ευαίσθητες συναισθηματικές σου χορδές τόσο περισσότερο ανταποκρίνεσαι. Αν είσαι μόνος/η, ξαναβρίσκεις το πάθος σου για ζωή.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved