Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος και οι επιδράσεις τους στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο

Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

Με ζήλο στα σχολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά
χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά
και τρέμουν του λαού την παρουσία.

Κι αν στα βουνά κραξ’ η τρομπέτα ανάστα
θα τρέξουν τον οχτρό να διπλαρώσουν
να ξαναδέσουν τη φτωχιά πατρίδα
κι όσοι απροσκύνητοι όλους ντουφεκίδι.

Μακρυγιάννη οι πληγές σου από τα βόλια
τρέχαν αίματα και όμπυο όλο ζωής
μα τώρα διπλοτρέχουνε πατέρα
της ψυχής σου οι πληγές από ντροπή.
Κ. Βάρναλης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Φεβρουαρίου 2016.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8 Φεβρουαρίου 2016 και η Πανσέληνος στις 22 Φεβρουαρίου. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 19η μοίρα του Υδροχόου σε μοίρα με αριθμητική τιμή Ζυγού και με την εμπλοκή του Άρη μέσα από τον «εκδικητικό» Σκορπιό. Η Πανσέληνος στην 3η μοίρα του άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε μοίρα με αριθμητική τιμή Διδύμων.

Μια πρώτη εκτίμηση-Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα: Στη Νέα Σελήνη, κατ’ αρχάς, εκτός από την εμπλοκή του Άρη (*έριδες, πολεμική διάθεση, φιλονικίες) υπάρχει και η εμπλοκή του πλανήτη της Uranian Astrology του Hades. Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια εκτεταμένη μεταλαμπάδευση του πολεμικού σκηνικού στην Συρία με «απειλές» και αντεγκλήσεις απ’ όλες τις πλευρές. Παράλληλα, ζητήματα ίσως προκύψουν με την απονομή της δικαιοσύνης και με τους λειτουργούς της (*αστυνομικοί, δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς). Συνεδριάσεις και έκτακτες σύνοδοι διεθνών οργανισμών θα οδηγηθούν ενδεχομένως σε αδιέξοδο.

Η Πανσέληνος έχει μια πολεμική «χροιά» αφού ο Ήλιος εμπλέκεται με όψη μισού τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα ενώ η Σελήνη εμπλέκεται με τους ίδιους πλανήτες με όψη ενάμιση τετραγώνου γεγονός που «προοιωνίζει» πως θα «σκάσουν» γεγονότα που σιγόβραζαν εδώ και καιρό (Πλούτωνας) με τρόπο ξαφνικό και ακαριαίο (Ουρανός) σε ζητήματα υγείας, παροχής υπηρεσίας, σε άτομα αναξιοπαθούντα και δη σε παιδιά και νέους γενικότερα.

Ας δούμε όμως τι λένε για την Ελλάδα....

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει. Όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα.» Μ. Αναγνωστάκης

Η Νέα Σελήνη είναι άκρως ανατρεπτική και μάλιστα σηματοδοτεί «υπόγειες» καταστάσεις οι οποίες δεν θα αργήσουν να βγουν στην επιφάνεια. Το Μεσουράνημα του αυτοτελούς χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθήνας είναι σε σύνοδο με τον Απλανή Αστέρα Baten Kaitos που φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις αλλά και μη «θετικό» τρόπο σκέψης. Παράλληλα, το Μεσούρανημα μιλά για τον κόσμο και την κυβέρνηση, υποδεικνύοντας ότι θα εκφραστούν με ένα τρόπο εκρηκτικό. Ίσως, οι δυνάμεις της φύσης να μας «ταλαιπωρήσουν» περισσότερο από όσο υπολογίζουμε...

Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης λόγω της συμμετοχής του άξονα Ερμή/Κρόνου δείχνει ότι άτομα της Κυβέρνησης θα αρνηθούν να παρουσιαστούν κάπου (*σε εκδήλωση, ομιλία κλπ) ενώ ενδεχομένως κάποιο πολιτικό πρόσωπο να συγκεντρώσει επάνω του το σύνολο των πυρών εξ αιτίας του χαρακτήρα του αλλά και τον πεποιθήσεών του.

Περνώντας στην επιμέρους σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης με αυτόν της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας διακρίνουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης «πέφτει» επάνω στον γενέθλιο Πλούτωνα της Μεταπολίτευσης που σηματοδοτεί την προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει κάποια πράγματα. Επιπρόσθετα, το εν λόγω μεσοδιάστημα μιλά για προσπάθεια αλλαγής της γνώμης των εταίρων αλλά και πως πολλοί πολιτικοί θα ακούσουν την φωνή της συνείδησής τους και φυσικά αυτό δημιουργεί από μόνο του προβλήματα στην κυβέρνηση.

Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης «συναντά» τον προοδευμένο Zeus αλλά και τους γενέθλιου άξονες Κρόνου/Admetos και Ερμή/Admetos μιλώντας για υποκίνηση κάποιων καταστάσεων αλλά και νοητική εξέγερση του λαού. Αυτό, ίσως, κάνει την κυβέρνηση να ζητήσει μια βοήθεια.

Ο Ωροσκόπος συναντά τον άξονα Ωροσκόπου/ Hades και δείχνει πως η κυβέρνηση επάνω στην θολούρα της... θα σημειώνει ακόμα και αυτογκόλ.

Στην μελέτη του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης σε σύγκριση με τον προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης σηματοδοτεί νέες περιστάσεις και την δημιουργία από το πουθενά νέων συνθηκών... Παράλληλα, ο Ωροσκόπος «πέφτοντας» επάνω στους άξονες Zeus/Vulcanus και Cupido/Hades μιλά για την κατεύθυνση όλων των δυνάμεων προς ένα στόχο. Το Μεσουράνημα μιλάει για τυχερές στιγμές οι οποίες έρχονται μέσα από κόντρες. Ο ελληνικός λαός θα λάβει μια ικανοποίηση.


Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Η τέχνη του πολέμου είναι η τέχνη να εξοντώνεις ανθρώπους, η τέχνη της πολιτικής είναι να τους εξαπατάς» Jean D Alembert

Βλέποντας και μελετώντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου διακρίνουμε ότι το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης συναντά μεταξύ άλλων τον άξονα Kronos/Vulcanus που μιλά για πρόσωπα με εκτελεστική δύναμη που δημιουργούν μεγάλη αίσθηση στο κοινό. Ο Ωροσκόπος μιλά για έγκλημα ή πυρκαγιά σε χώρους αποθήκευσης καύσιμης ύλης ή σε υπόγεια μέρη όπως λόγου χάρη σήραγγες ή κελάρια.

Συγκρίνοντας τώρα τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με αυτόν της Μεταπολιτευτικής Ελλάδος βλέπουμε το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνη να συναντά μεταξύ των άλλων και τον άξονα Hades/Zeus μιλώντας έτσι για την υποκίνηση μίσους από τρίτους, γεγονός που πρέπει να θέσει ΟΛΟΥΣ σε κατάσταση επιφυλακής. Παράλληλα, ίσως να έχουμε απροσδόκητη επιτυχία στον χώρο του αθλητισμού, Το Μεσουράνημα μιλά για θέματα εκκλησίας και πνευματικής καθοδήγησης από αυτήν.

Εν συνεχεία, μελετώντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με τον προοδευμένο της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης βρίσκεται επάνω στον άξονα Κρόνου/Admetos αλλά και τον άξονα Δία/Ουρανού που δείχνει μια «συστράτευση» μεταξύ κοινής γνώμης και κυβέρνησης. Αυτό όμως ενδεχομένως να είναι «εκ των ουκ άνευ», αφού ΙΣΩΣ η Πανσέληνος να είναι το τελευταίο Σεληνιακό φαινόμενο που θα «ζήσει» η παρούσα κυβέρνηση με αυτή την «σύνθεση». Τέλος, ο Ωροσκόπος μιλά για ένα μεγάλο μετασχηματισμό αλλά και ένα γεγονός όπου θα προκαλέσει τα «εύγε» της Ελλάδας.

Εύχομαι στους Έλληνες καλά να περνούν και να ετοιμαστούν για επιστροφή... όχι στα θρανία αλλά στις κάλπες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved