Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2016 είναι ο συμπαντικός μήνας 2.

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Φεβρουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 2 – κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4 =5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Ο Φεβρουάριος σε προκαλεί να βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε μίζερη ή ανούσια σχέση. Αγκάλιασε ό,τι καινούργιο εμφανίζεται στο δρόμο σου και απόλαυσέ το σε όλες του τις εκφάνσεις.
Επαγγελματικά: Οι αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου έχουν δρομολογηθεί και θα κληθείς να αποφασίσεις ή να ενταχθείς στο νέο καθεστώς ή να αποχωρήσεις. Αν έχεις κάποια εναλλακτική ιδέα δοκίμασε τη.
Οικονομικά: Μια ευκαιριακή δραστηριότητα αυξάνει τα έσοδα σου.
Αισθηματικά: Το αποτέλεσμα των σχολίων και της αδιαλλαξίας σου εντείνει τις ήδη υπάρχουσες τάσεις φυγής του/της συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/ η, μια ερωτική γνωριμία θα εξελιχθεί σε φιλική.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν το μήνα επιστράτευσε την ψυχραιμία σου και μη προκαλείς άτομα που ξέρεις ότι είναι προκατειλημμένοι απέναντί σου. Θα κερδίσεις αν κινηθείς διπλωματικά και μεθοδευμένα.
Επαγγελματικά: Αν η εργασία που έχεις, σου καλύπτει αυτά που χρειάζεσαι και ενδιαφέρεσαι να την κρατήσεις, κάνε το καλύτερο δυνατόν. Βελτίωσε τις ικανότητές σου με εκπαιδευτικά σεμινάρια.
Οικονομικά: Θετικό ρόλο στα οικονομικά σου θα παίξει ο/η σύντροφος σου.
Αισθηματικά: Διατύπωσε αυτό που σκέπτεσαι με τέτοιο τόπο ώστε να μπορέσει να το δεχτεί ο/η σύντροφός σου. Αν είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να δεσμευτείς σε μια σχέση που δεν έχει δοκιμάσει ο χρόνος.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν το μήνα απόφυγε τα επικίνδυνα σπορ και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα όταν οδηγείς ή χειρίζεσαι μηχανήματα. Μην παρασύρεσαι σε καταχρήσεις ή καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι.
Επαγγελματικά: Εποχή για φιλόδοξα σχέδια και νέες προοπτικές. Επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα, που ενδιαφέρονται για τις ικανότητές σου, μπορεί να καταλήξουν σε ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα.
Οικονομικά: Ενδέχεται να ξοδέψεις περισσότερα από ό,τι αντέχει η τσέπη σου.
Αισθηματικά: Αν δεν υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας κάθε ασήμαντη αφορμή θα πυροδοτεί αντιπαραθέσεις. Αν είσαι μόνος/ η, ο γοητευτικός λόγος σου τραβάει τα βλέμματα και έλκει το αντίθετο φύλο.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν το μήνα μην ενθουσιάζεσαι και παρασύρεσαι από προτάσεις πριν ενημερωθείς καλά περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει πιθανότητα να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους.
Επαγγελματικά: Μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Μη βιαστείς να ανακοινώσεις τα σχέδια σου πριν μπουν σε φάση υλοποίησης. Ο χρόνος που περνάει είναι υπέρ σου.
Οικονομικά: Οι συνετοί χειρισμοί σου θα περιορίσουν την ανησυχία σου για το μέλλον.
Αισθηματικά: Παρά τις προσωρινές δυσκολίες που περνάτε υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Αν είσαι μόνος/ η, μια σχέση που θα ξεκινήσεις τώρα έχει αισιόδοξες προοπτικές να αντέξει στο χρόνο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Επειδή Αυτόν το μήνα η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη και μπορεί να προκύψει οτιδήποτε σε ανύποπτο χρόνο. Προσπάθησε να μην εμπλέκεσαι σε ξένες υποθέσεις και να μην κανείς το σωτήρα.
Επαγγελματικά: Διεύρυνε τους επαγγελματικού σου ορίζοντες ή έχε στο νου σου σε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η θέση σου επηρεαστεί από το γενικότερο κλίμα των καιρών.
Οικονομικά: Θα χρειαστεί να κάνεις περικοπές για να διορθώσεις μια οικονομική εκκρεμότητα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δυσκολεύεστε να συντονιστείτε. Θέλετε διαφορετικά πράγματα ή τα ίδια σε διαφορετικό χρόνο. Αν είσαι μόνος/ η, απολαμβάνεις το παιχνίδι της κατάκτησης.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Το ενδιαφέρον σου Αυτόν το μήνα για εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις εμπιστεύσου το ένστικτο και τη φαντασία σου.
Επαγγελματικά: Ένα ευχάριστο νέο στο χώρο της εργασίας σου θα βελτιώσει τη διάθεση σου. Ίσως προκύψει μια πρόταση για συνεργασία ή για παράλληλη απασχόληση στο σπίτι.
Οικονομικά: Θα βρεις λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί τελευταία.
Αισθηματικά: Όταν δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μην ψάχνεις για φταίχτη. Αν είσαι μόνος/ η, μια γνωριμία θα ανατρέψει της ισορροπίες μεταξύ της νέα σου ζωής και του χρόνου που μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν το μήνα μια απρόοπτη πληροφορία από ένα φιλικό σου πρόσωπο ή μια απρόσμενη συνάντηση σε αναστατώνει και γίνεται η αιτία για ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σου περίγυρο.
Επαγγελματικά: Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να τραβήξεις κόκκινες γραμμές με συνεργάτες και συναδέλφους. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δραστηριοποιήσου αν αναζητάς εργασία.
Οικονομικά: Είσαι στο έλεος των υλικών σου αδυναμιών.
Αισθηματικά: Τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα σε κάνουν να επιδιώκεις την απομόνωση. Αν είσαι μόνος/ η, η γοητεία σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ερωτικά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν το μήνα δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εν γένει σχέσεις σου.
Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο για να πετύχεις κάτι καλύτερο. Φρόντισε να έχεις σωματική αντοχή και να ξεκουράζεσαι όποτε είναι δυνατόν. Επίκεινται υπερωρίες!
Οικονομικά: Προσοχή στα ψιλά γράμματα αν πρόκειται να υπογράψεις κάτι.
Αισθηματικά: Όσο φέρνεις τον/τη σύντροφο σου σε θέση άμυνας θα εισπράττεις παγερή αδιαφορία. Αν είσαι μόνος/η, ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος σου περιορίζει τις πιθανότητες μιας ουσιαστικής σχέσης.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν το μήνα πρόσεξε την επικοινωνία σου με τους άλλους. Τα λόγια σου μπορεί να παρεξηγηθούν να παρερμηνευτούν. απόφυγε σχόλια όσο καλοπροαίρετα κι αν είναι.
Επαγγελματικά: Η αναμονή για την έκβαση θεμάτων που αφορούν την εργασία σου σε ταλαιπωρεί δοκιμάζοντας τα νεύρα και τις αντοχές σου. Ο κύκλος κλείνει. Σημασία έχει το πως!
Οικονομικά: Μια αναποδιά θα αντιμετωπιστεί καλά.
Αισθηματικά: Οι εκ διαμέτρου αντίθετες προτεραιότητες σας χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/ η, κάνε τον απολογισμό σου και ξεκαθάρισε τι θέλεις από μια σχέση.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία 2016: Ετήσιες Προβλέψεις για ερωτικά και οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved