Πανσέληνος Ιανουαρίου 2016 στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο Ιανουαρίου στον Λέοντα

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2016 στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;


Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 24/1 στις 3:46 μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 4η μοίρα του Λέοντα.
Χαρακτηριστικό της είναι η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό.
Τα λόγια θα είναι αιχμηρά και τίποτα δεν θα χαρίζεται σε κανέναν ενώ το κλίμα στο μυαλό μας θα είναι θερμό και ανατρεπτικό.

Τα τετράγωνα του Ήλιου και της Σελήνης με τον Άρη πυροδοτούν τις εντάσεις, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να μας υπενθυμίζει ότι είναι κρίμα να σπαταλάμε την ενέργειά μας και καλύτερα θα ήταν να εστιαστούμε σε αυτό που θα μπορέσουμε να κάνουμε καλά, χωρίς να μας ταλανίζουν άσχημες σκέψεις.

Επηρεάζονται περισσότερο Λέοντες γεννημένοι από 23 έως 29 Ιουλίου, Υδροχόοι γεννημένοι από 20 έως 26 Ιανουαρίου, Σκορπιοί γεννημένοι από 24 έως 29 Οκτωβρίου και Ταύροι γεννημένοι από 20 έως 26 Απριλίου, αλλά και όσοι πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις μοίρες της Πανσελήνου.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
*Η επιρροή της Πανσελήνου είναι εντονότερη δυο μέρες και πριν και μία μετά την κορύφωσή της.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και να ανταλλάξεις βαριά λόγια με συναδέλφους σου αλλά σίγουρα μετά από αυτό όλα θα βρουν τη θέση τους. Κατά τα άλλα η ερωτική σου ζωή σε καλεί να την πάρεις από το μπράτσο και να την οδηγήσεις σε συναρπαστικούς κόσμους. Φρόντισε να ξεσκάσεις, να ερωτοτροπήσεις είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η και να διασκεδάσεις. Ο ανατρεπτικός αέρας που φυσάει μέσα σου θα καθαρίσει τις συναισθηματικές σου σκόνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τελευταίες αναποδιές του ανάδρομου Ερμή σκιάζουν τα σχέδιά σου και μπορεί ό,τι έχεις κανονίσει να ανατραπεί. Αυτό θα σε εκνευρίσει αφάνταστα, ενώ ο Άρης απέναντί σου ήδη ρίχνει λάδι στη φωτιά σου και στις σχέσεις σου με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, οικογενειακά θέματα ή σπιτιού έρχονται στην επιφάνεια και όλα μαζί κάνουν τη γαϊδουρινή υπομονή σου να μετατρέπεται σε μια γερή κλωτσιά προς πάσα κατεύθυνση. Δύσκολη η Πανσέληνος αυτή αλλά όπως όλα έτσι κι αυτό θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ η Πανσέληνος σε κάνει ομιλητικό/η, επικοινωνιακό/η και με μεγάλη επιθυμία έκφρασης, ο ανάδρομος κυβερνήτης μπλοκάρει τις κινήσεις σου. Προσοχή στο μεταφορικό σου μέσο και σε αντιπαραθέσεις με γνωστούς σε ό,τι αφορά εκκρεμότητες και κυρίως οικονομικές. Αρκετή δουλειά πιθανά να παρουσιαστεί ξαφνικά αλλά θα το πάρεις σαν μια ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και πόσο καλά μπορείς να τα καταφέρεις στα δύσκολα. Μην προχωράς σε καμία συμφωνία μέχρι τις 27/1 ή τουλάχιστον μη βιάζεσαι. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο ή να πάρεις κάποια χρήματα που σου όφειλαν. Η προσωπική σου ζωή δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων που πρέπει να εκλάβεις πολύ σοβαρά μέσα από έκρυθμες συζητήσεις, που θα σου δείξουν ολοκάθαρα τις προθέσεις συντρόφων και συνεργατών. Δυνατός σύμμαχός σου ο Άρης που μετά από την αναμπουμπούλα σε φέρνει σε ισορροπία, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές, ενώ η δημιουργική σου τάση απογειώνεται. Μέσα σε όλα αυτά, να θυμάσαι πως βγαίνεις κερδισμένος/η.

ΛΕΩΝ

Εξαιρετική η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιό σου, εφόσον σου δείχνει πού πρέπει να κατευθυνθείς, σου ανοίγει δρόμους για να εκπληρώσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κρατάς γερά τα ηνία. Κάποιες εντάσεις στην οικογένεια και σε θέματα που αφορούν το σπίτι γενικότερα αλλά και στον εργασιακό σου χώρο, είναι τα μόνα μελανά σημεία, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού, εφόσον θα μπορέσεις να δεις τις ελλείψεις και τα προβλήματα. Η Πανσέληνος αυτή είναι διαφωτιστική και σε βγάζει από μια δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί και κυρίως σε κάτι που δουλεύει παρασκηνιακά εδώ και καιρό. Θα ξεκαθαρίσεις με μια υπόθεση που μπορεί να αφορά όλους τους τομείς και θα αναγκαστείς να βάλεις τέλος αλλά και να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ίσως νιώσεις κουρασμένος/η και όχι ευδιάθετος/η από τα πολλά λόγια που θα ακούσεις και θα πεις. Αν έχεις συνάψει μια σχέση πρόσφατα, μπορεί να ανατραπεί όλη η εικόνα που είχες γι’ αυτήν είτε προς το καλό, είτε προς το κακό.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστη νότα προσδίδει αυτή η Πανσέληνος γιατί σου δίνει την ευκαιρία να εργαστείς ομαδικά, να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να δουλέψεις μαζί με άλλους. Οι φίλοι παίζουν ενεργό ρόλο και μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον λαμβάνεις μηνύματα που σε χαροποιούν. Οικονομικές εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες μπορεί να έρθουν ξαφνικά, ενώ πολλές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια σε προβληματίζουν. Η διπλωματία σου θα σε σώσει και το λογοπαίγνιο είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να μην κοντραριστείς σε μια περίοδο που δεν σε συμφέρει καθόλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φως σε επαγγελματικά θέματα ρίχνει αυτή η Πανσέληνος σχετικά με την πορεία τους, ενώ ο Άρης στο ζώδιό σου σε ταρακουνάει διαρκώς. Εκνευρισμός και πίεση επικρατούν, ο χρόνος δεν σου είναι ποτέ αρκετός, ενώ αισθάνεσαι πως όλα πρέπει να τα κάνεις με μέτρο, ξεχνώντας τις αυθόρμητες κινήσεις. Θα προβληματιστείς για πολλούς και πολλά και αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκρη την σταθερή και απόλυτη στάση σου και να αντιδράσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες προς απάντηση όλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις ότι ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου μετά την πίεση που ασκεί ο Κρόνος πάνω σου και επανέρχεσαι στα όνειρά σου και στις επιδιώξεις σου. Αν επιθυμείς να πας ένα ταξίδι είναι το κατάλληλο διάστημα να το οργανώσεις, καθώς επίσης και να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα σπουδών και πνευματικής καλλιέργειας. Διαφωνίες ως προς τη διαχείριση των οικονομικών μπορεί να υπάρξουν από δικούς σου ανθρώπους, ενώ θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στην επένδυση των χρημάτων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθησυχάζεσαι λόγω του περάσματος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ενεργείς για τον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα. Δεν θα αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους και μάλιστα θα τις προκαλέσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να δείξεις πως είσαι σε θέση ισχύος. Μην αμελήσεις κληρονομικά και φορολογικά θέματα που εκκρεμούν και που τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τα διευθετήσεις με ευνοϊκό τρόπο. Επίσης, μη διστάσεις να μιλήσεις και να ξεσκεπάσεις κάποιους που σου δυσκολεύουν τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σταθερές σου σχέσεις ισχυροποιούνται αλλά ό,τι είναι στον αέρα θα σε προβληματίσει πολύ. Χρειάζεται να βρεις μια ταυτότητα και ένα ενδιαφέρον που δεν θα σε κάνει να εξαρτάσαι από την συναισθηματική σου ζωή. Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και καλό θα ήταν να τα λύσεις, ενώ ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει σε μια γόνιμη διαδικασία αντιμετώπισης επαγγελματικών θεμάτων, καλώντας σε να βάλεις ένα γρήγορο τέλος. Πρέπει, επίσης, σύντομα να λήξεις οτιδήποτε δεν ικανοποιεί τη συναισθηματική σου ζωή. Ακόμα, όσα ακούσεις και θεωρήσεις σκληρά, ψάξε βαθιά να δεις αν είναι και δίκαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εργασιακός σου χώρος και η καθημερινότητα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, ενώ αν έχεις υπ’ όψιν σου να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο, είναι κατάλληλο διάστημα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις σκληρές υποδείξεις από το φιλικό σου περιβάλλον και να χρειαστεί να έρθεις συχνά σε αντιπαραθέσεις, προκειμένου να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Η διέξοδός σου είναι ο Άρης στον Σκορπιό σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, που σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι, κάνοντας πραγματικότητα τις ενδόμυχες επιθυμίες σου, κόντρα στους επικριτές σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved