Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 26/11 μόλις 44’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην 4η μοίρα των Διδύμων

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια πανίσχυρη Πανσέληνο που μας δοκιμάζει σε όλους τους τομείς κάτω από το Ταυ – τετράγωνο με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση και η επικοινωνία δεν κυλάει ομαλά. Ειδήσεις που δεν διασταυρώνονται εύκολα, αμφιβολία, δισταγμοί και μια κατάσταση αποδιοργάνωσης είναι αυτά που υπερισχύουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Ουρανό, δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργώντας και ξαφνικά οικονομικά θέματα.
Ωστόσο, μέσα στην ένταση των σχέσεων δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι καινούργιο ή ξαφνικό, που το εφήμερο που το χαρακτηρίζει μπορεί να λειτουργήσει σαν μια ωραιότατη ψευδαίσθηση, που ανακουφίζει πρόσκαιρα, θολώνοντας περισσότερο τα ήδη θολά νερά.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι γεννημένοι από 21 έως 27/5, Τοξότες γεννημένοι από 23 έως 29/11, Ιχθύες γεννημένοι από 20 έως 26/2 και Παρθένοι γεννημένοι από 23 έως 29/8. Γι’ αυτούς τα πράγματα είναι ακόμα πιο συγκεχυμένα.

Η Πανσέληνος αυτή χρειάζεται μόνο υπομονή και καρτερία και είναι αυστηρά ακατάλληλη για ανήλικες αποφάσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Όλα ανατρέπονται και όλα μένουν ίδια, σε μια Πανσέληνο που δεν τολμάς να κάνεις σχέδια γιατί κάτι άλλο επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και τα ανατρέπει. Η αισιοδοξία σου παλεύει να υπερισχύσει, προσπαθείς πολύ με τους άλλους, ειδικά με άτομα του στενού περιβάλλοντος και συγγενείς και τα αντανακλαστικά σου λειτουργούν σωτήρια. Επειδή η επικοινωνία είναι δύσκολη, προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες. Ξαφνικά γεγονότα επηρεάζουν τις σχέσεις σου και σε βρίσκουν συναισθηματικά απροετοίμαστο/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Το να έχεις ένα γεμάτο πορτοφόλι είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την Πανσέληνο, γιατί θα χρειαστεί να το αδειάσεις από τα απρόσμενα που τείνουν να συμβούν. Αναμφισβήτητη προτεραιότητα τα οικονομικά σου αλλά και η γενικότερη αίσθηση ασφάλειας που αναζητάς μανιωδώς. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, προκαλεί αιφνίδιες ανατροπές στη δουλειά ενώ μπορεί να αισθανθείς παγίδες και ίντριγκες. Επιπλέον, πρόσεχε ένα θέμα υγείας που πιθανά να βγει στην επιφάνεια και έχε το από κοντά. Γενικά, μην υποτιμήσεις τίποτα που θα εκδηλωθεί αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ανάγκη από αλλαγές και αυτό είναι έκδηλο, όμως δεν σε βοηθάνε οι περιστάσεις. Μια σχέση σου έρχεται σε οριακό σημείο και πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου, νιώθεις πως δεν είσαι ο εαυτός σου και τον ψάχνεις, έστω και μέσα από την αλλαγή της εξωτερικής σου εμφάνισης. Μια βρίσκεις τον τρόπο να συμβιβάσεις τα πράγματα με τους αγαπημένους σου και μια σου ξεφεύγει, σαν να μην έγινε ποτέ. Η ανασφάλεια που επικρατεί μπορεί να σε οδηγήσει σε εφήμερες ερωτικές αναζητήσεις, αλλά το καινούργιο δεν μπορεί εύκολα να πάρει τη θέση του παλιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου που είσαι σε μεγάλη σύγχυση. Η Πανσέληνος αυτή σε ρίχνει ψυχολογικά και δεν σε αφήνει να ξεκαθαρίσεις ποιος φταίει και γιατί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μείνεις πολλές ώρες με τον εαυτό σου, να σκεφτείς και να απομονωθείς. Μια άκρη μπορείς να βρεις σε εργασιακά θέματα που σε απασχολούν, από την άποψη πως διακρίνεις μια αφετηρία για να ξεκινήσεις κάτι νέο που μηδενίζει τα παλιά δεδομένα. Επίσης το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις σημαντικά οικογενειακά θέματα.

ΛΕΩΝ

Είσαι από τους λίγους που σε αυτή την Πανσέληνο κρατάς ισορροπίες και μπορείς να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αυτό το οφείλεις στο πείσμα σου που πάει κόντρα στις αντιξοότητες και έτσι καταφέρνεις να θερμαίνεις τα συναισθήματά σου. Σημαντικός ο τομέας των φίλων που στέκονται βράχοι δίπλα σου αλλά και εσύ σε αυτούς. Η τάση σου να συζητάς και να εκδηλώνεσαι σου χαρίζει πρωτότυπες ιδέες αλλά σου δίνει και την ικανότητα να ξεχωρίσεις ποιος είναι πραγματικός φίλος και ποιος απλός διασκεδαστής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλε το αναλυτικό μυαλό σου να δουλέψει για να βρεις λύσεις στα όσα σε απασχολούν, που είναι πολλά. Σε αυτή την πολύ σημαντική Πανσέληνο των εξελίξεων για σένα, τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα είναι αυτά που καίνε και, ειδικά για σένα του πρώτου δεκαήμερου, συνδέονται άμεσα και με τα οικογενειακά. Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή που πρέπει να σταματήσεις να ανοίγεσαι και να σταθμίσεις τις προτάσεις που σου γίνονται. Πολλές μάσκες θα πέσουν και αυτό είναι το πιο λυτρωτικό δώρο γιατί θα συνεχίσεις με σταθερά βήματα την πορεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ένας από τους τυχερούς, που σε αυτή τη δύσκολη Πανσέληνο αξιολογείς τον εαυτό σου με άριστα, καταφέρνοντας να ελίσσεσαι και να προσπαθείς στο μέγιστο. Η βοήθεια της κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, είναι αμέριστη και μαζί με τις επαναστατικές της διαθέσεις δεν το βάζεις κάτω. Λύνεις πολλά θέματά σου, είσαι δραστήριος/α και αποτελεσματικός/η και κινητοποιείσαι προς όλες τις κατευθύνσεις που σε απασχολούν. Σκέφτεσαι αισιόδοξα, ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή γι’ αυτό μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κάτι που ως τώρα ήταν ανερμήνευτο σου ξεδιπλώνεται και σε χαροποιεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινήσου άμεσα σε ό,τι αφορά σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα και μην χάνεις λεπτό. Έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις τα πράγματα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες υπέρ σου. Μην αφήσεις αυτό το διάστημα να πάει χαμένο γιατί τώρα βλέπεις καθαρά και σκέφτεσαι πολυμήχανα. Κάθε κρυφό και μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια μόνο για καλό και οι ανατροπές, ναι μεν σε αφήνουν άναυδο/η, αλλά σε βοηθούν να απαλλαγείς από ένα σαράκι. Αν υπάρχουν χρωστούμενα μεταξύ εσού και πολύ φιλικών σου προσώπων, θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τη σχέση σου μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ που λατρεύεις την περιπέτεια ήρθε η στιγμή να δεις και πάλι το εξαντλητικό πρόσωπό της. Με την Πανσέληνο αυτή απέναντί σου, αναζητάς συντροφικότητα και κάθε χαμένη ευκαιρία για να διορθώσεις λάθη, να επιστρέψεις σε μια σχέση ή να δώσεις νέα πνοή στην υπάρχουσα. Όλα αυτά υποκινούνται από το μυαλό σου, που σε προειδοποιεί πως η εξαπάτηση και η ψευδαίσθηση πρέπει να εξαφανιστούν. Δοκίμασε λοιπόν κάθε τρόπο για να δεις τί πραγματικά αισθάνεσαι και τί συμβαίνει στη ζωή σου. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού λειτουργεί αφροδισιακά στην ερωτική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, είναι αποφασισμένος να σου ανοίξει τα μάτια, μέσα από μια σειρά διλλημάτων που σου βάζει σε αυτή την Πανσέληνο. Παρ’ όλο που εξωτερικά φαίνεσαι δραστήριος/η και ορμητικός/η, εσωτερικά είσαι πολύ ψύχραιμος/η και καθόλου βιαστικός/η κι αυτή η αντίφαση είναι και η κινητήριος δύναμή σου. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να φέρουν μια απρόσμενη ηθική ή οικονομική ανταμοιβή, όμως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο ότι θέλεις να τα ελέγχεις όλα. Πρόσεχε, πάντως, μην βρεθείς διαψευσμένος/η και εκτεθειμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ότι είσαι αντιδραστικός/η δεν είναι νέο. Το νέο είναι πως για άλλη μια φορά θα πας κόντρα στα συνηθισμένα και θα κάνεις κινήσεις που πιστεύεις πως θα φέρουν ένα αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό. Φυσικά εσύ θέλεις κάτι συγκεκριμένο αλλά επειδή αδυνατείς να περιμένεις άλλο, θα πράξεις και ό,τι γίνει. Τουλάχιστον θα ξέρεις πού βαδίζεις. Το ξεκαθάρισμα λοιπόν είναι για σένα δεδομένο ειδικά στην ερωτική σου ζωή. Επιπλέον, η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις μέρες σου με κάτι καινούργιο είναι επιτακτική, ενώ ένα προγραμματισμένο ή αιφνίδιο ταξίδι είναι πολύ πιθανό να σου γεμίσει για πολύ τις μπαταρίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθάνεσαι υπόλογος/η, τόσο στην οικογένεια όσο και γενικότερα. Ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, έχει βαλθεί να σε φέρει προ των ευθυνών σου και αυτό θα έχει μεγάλη διάρκεια. Κυριαρχεί ένα κλίμα σύγχυσης και τα συναισθήματά σου γίνονται δακρύβρεχτα σενάρια ψευδαισθήσεων. Στον επαγγελματικό τομέα, επίσης, επικρατεί ένα χάος και ο αντίκτυπος είναι ορατός στην καθημερινότητά σου. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Στάσου ακίνητος/η σε όλα τα επίπεδα μέχρι να περάσει αυτή η ομίχλη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved