Αστρολογική εκτίμηση Οκτωβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Οκτώβριο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Οκτωβρίου για την Ελλάδα

«Το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή είναι να είσαι έτοιμος, όταν έρθει η ώρα σου.»
Βενιαμίν Ντισραέλι

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε σε μια ακόμα μηνιαία αστρολογική εκτίμιση. Έφτασε ο Οκτώβριος και η αστρολογική αποτίμηση του μηνός είναι ιδιαίτερη, μιας και περίεχει αρκετά... περιέργα αστρολογικά «ευρήματα».

Οι εκλογές τελείωσαν σχηματίστηκε εκ νέου συγκυβέρνηση, αποτελούμενη από τους ίδιους εταίρους, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ και η ζωή μας μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Πολλοί που είχαν θεωρήσει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ξανάβγαινε, μάλλον απογοητεύθηκαν. Στο άρθρο με τίτλο «Αύριο τα γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα - Τι δείχνουν τα άστρα για τον επόμενο χρόνο;» είχα γράψει 27/7/2015 ότι: «Παρά το γεγονός ότι η φετινή ηλιακή επιστροφή (που αφορά στο χρονικό διάστημα 28/7/2015-27/7/2016) δείχνει πως έχει μπροστά του μια δύσκολη χρονιά, υπάρχουν δύο πολύ ισχυρές αστρολογικές ενδείξεις οι οποίες μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του. Η πρώτη ένδειξη είναι ότι ο Δίας της ηλιακής επιστροφής συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που είναι ο γενέθλιος Ήλιος του, δείχνοντας, αφ' ενός θετική υποστήριξη από πολιτικούς «φίλους» και άτομα που έχουν εξουσία και δύναμη στα χέρια τους και αφ' ετέρου «ανάρρωση» της πληγείσας φήμης και εικόνας του.».

Ας δούμε όμως τι φέρνει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου:

Ο προοδευμένος Δίας μιλά για συζητήσεις με μεγάλες εταιρίες και ιδρύματα σχετικά με επικείμενες επενδύσεις στον Ελλαδικό χώρο. Παράλληλα, σηματοδοτεί ανέλπιστες επιτυχίες των διωκτικών αρχών αλλά και εύνοια σε γεωστρατηγικές κινήσεις και «προστασία» σε περιπτώσεις εχθροπραξιών.Ενδέχεται να βγάλει προβλήματα με τα ταμειακά έσοδα και ενδεχομένως με σκάνδαλα διαφθοράς.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος προεικονίζει πρόβλημα με τα μέσα μαζική μεταφοράς όπως και τα λεγόμενα «σταθερής τροχιάς». Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ο προοδευμένος Κρόνος συναντά το μεσοδιάστημα Ηλίου / Κρόνου Υποθετικού που υποδεικνύει τις δυσκολίες της κυβέρνησης να υλοποιήσει κάποια πράγματα. Ακόμη, δείχνει τις προσπάθειες «κάποιων» να κουκουλώσουν μια υπόθεση ενώ θα τεθεί θέμα «εθνικής κυριαρχίας».

Ο προοδευμένος Άδης μιλά για καταστάσεις πρωτόγνωρες αφού ίσως ακούσουμε το «μπαμ» μιας μεγάλης βιομηχανίας ή εταιρίας (ή την αποχώρησή της από την χώρα).

Όλα αυτά όμως, δεν μου προκαλούν ανησυχία λόγω του ότι ο Άδμητος από πρόοδο συναντά τα μεσοδιαστήματα Δία / Ζευς και Άδη / Βουλκάνους που δείχνουν τυχερές αλλαγές κάτω από δύσκολες περιστάσεις αλλά και ενορχηστρωμένη προσπάθεια καταπολέμησης της διαφθοράς, η οποία θα οδηγήσει σε άσκηση ποινικών διώξεων σε άτομα που ήταν μέχρι πρότινος στο «απυρόβλητο».

Ο προοδευμένος Κιούπιντο σηματοδοτεί χρηματιστηριακά παιχνίδια και απώλειες αλλά και «δημοσιεύσεις» εταιρειών που μιλούν περί «χασούρας». Επιπροσθέτως, δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές σε πρόσωπα είτε στην πολιτική σκηνή, είτε στην ίδια την κυβέρνηση.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) προεικονίζει λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους εταίρους μας. Ο τρόπος επίλυσης ενός προβλήματος τελικά δεν θα οδηγήσει πουθενά, αφού θα ζητηθούν κάποια πράγματα που στην πραγματικότητα είναι μη εφαρμόσιμα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν στην παγκόσμια οικονομία και αγορά. Και εκεί τα πράγματα θα γίνονται μέρα με την μέρα ολοένα και πιο δύσκολα...

Οι διελεύσεις... πυροδοτούν

«Τα χρυσά χρόνια είναι μπροστά μας, δεν είναι αυτά που περάσανε...» Σαιν Σιμόν.

Ο διελαύνων πλανήτης της Uranian Astrology ο Κρόνος υποθετικός, που σηματοδοτεί τις δράσεις της κυβέρνησης, βρίσκεται σε επαφή με τα μεσοδιαστήματα Ωροσκόπου / Βουλκάνους και Ηλίου / Βορείου Δεσμού της Ελλάδας αντίστοιχα, γεγονός που προεικονίζει μεγάλες -για να μην πω σαρωτικές- αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου Τομέα. Ο διελαύνων Πλούτωνας έρχεται σε άμεση επαφή με τον γενέθλιο Άρη της Ελλάδας, γεγονός που υποδεικνύει την έναρξη μιας περιόδου που πράγματα τα οποία η χώρα προετοίμαζε εδώ και καιρό (ίσως μυστικά) να αρχίζουν να οδεύουν προς την υλοποίηση τους.

Ο πλανήτης της Uranian Astrology ο Ζευς θα βρίσκεται από διέλευση σε επαφή με τον άξονα Ωροσκόπου / Ποσάιντον στο ωροσκόπιο της Ελλάδας δείχνοντας πως η χώρα (και η κυβέρνηση κατ' επέκταση) αποκτά την «πνευματική καθοδήγηση και γαλουχία» από τρίτους. Και ενώ ο Κρόνος από διέλευση μιλά για μια τάση στο να αναπτυχτούν λογικά και ατράνταχτα επιχειρήματα σχετικά με ελάφρυνση χρεών, τελικά δεν θα υπάρχουν στην «απέναντι» πλευρά ευήκοα ώτα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαμαρτυρία της χώρας και έτσι, ελέω του διελαύνοντα Βουλκάνους, θα μπούμε σε μια περίοδο 8 μηνών όπου η χώρα θα παίξει τα «ρέστα» της απέναντι σε κάθε τι που την προσβάλλει, την αμφισβητεί και την λοιδορεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα οδηγηθούμε σταδιακά σε μια ρήξη που θα αρχίσει από τις 12/10 και μετά. Παράλληλα, η διέλευση του Ποσειδώνα επάνω από τον άξονα Άρη / Δία δείχνει προβλήματα με κερδοσκοπίες αλλά και την «απειλή» για εκδίωξη της Ελλάδας από τους κόλπους μιας ομάδας ή μιας συμμαχίας.

Ακόμη, μετά τις 14/10 ίσως χρειαστεί τα Σώματα Ασφαλείας να επέμβουν σε καταστάσεις που θα ανακύψουν με άτομα αλλόφυλα ή αλλόθρησκα.

Όπως και να έχει μπαίνουμε σε μια κατάσταση δραστικών αλλαγών που σταδιακά και σε συνάρτηση με παγκόσμια γεγονότα, θα βγάλουν και πάλι την Ελλάδα στον αφρό.
Καλό μήνα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved