Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Αιγόκερως και Υδροχόος είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;


Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Οκτωβρίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Κριός

13 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον άξονά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με νέες διαδικασίες μέσα στην προσωπική σου σχέση, αλλά και συγχρόνως θα ανακαλύψεις εσωτερικές δυνάμεις που θα σε ωθήσουν να βρεις την ατομικότητά σου, για να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου χωρίς εξαρτήσεις και λάθος μηνύματα.

Ταύρος

27 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος θα σου δώσει μια νέα διάσταση στα πράγματα και με κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να μοιραστείς είτε τις εμπειρίες σου, είτε μια κοινή ζωή ή οικονομικές συνεργασίες που μοιράζεσαι με άλλα άτομα. Σίγουρα θα υπάρχει και μια έξτρα ευαισθησία, η οποία μπορεί να σε παρασύρει χωρίς όμως να σου κάνει ιδιαίτερο κακό.

Δίδυμοι

26 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να χρησιμοποιήσεις μεθοδολογία η οποία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις με ένα καλύτερο τρόπο όλα αυτά που έχεις ξεκινήσει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείς έντονα και θα ξεκολλήσεις από πολλά που μέχρι τώρα προσπαθούσες και δεν έκανες. Η δράση και η πράξη μαζί θα βοηθήσουν. Η σοβαρότητα όμως των συνεργατών σου θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Κάποια προβλήματα που ίσως υπάρξουν στη στενή σου σχέση, στον γάμο σου ή σε μια συνεργασία, θα πρέπει να μην τα δεις επιπόλαια.

Καρκίνος

13 Οκτωβρίου: Το να προσέξεις την εμφάνισή σου και πάνω από όλα να είσαι όσο μπορείς διπλωμάτης θα είναι αυτό που θα σου φέρει την μεγάλη αλλαγή κι αν το κάνεις, ίσως να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Η υπερβολική φροντίδα για ρούχα και μαλλιά μπορεί να μην είναι ακριβώς δική σου επιθυμία αλλά επειδή ζεις με ένα άλλο πρόσωπο να σε συμπαρασύρει γιατί μπορεί να βασίζει εκεί την σχέση και να θέλει να βελτιωθείς και εμφανισιακά. Οι σχέσεις σου από την άλλη θα σε πιέσουν να κρατήσεις άψογη συμπεριφορά και πολλές συμμαχίες.

Λέων

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

25 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα αλλά και ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου που πλέον θα τα κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος και ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξανακτίσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις πού ήταν αρκετά δύσκολες τον τελευταίο καιρό.

9 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου: Μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου θα μπει και η Αφροδίτη και μαζί με τον Δία θα ξεκινήσει μια πολύ δημιουργική και έντονη περίοδος για σένα όπου θα δράσεις για να προσφέρεις στον εαυτό σου τις καλύτερες λύσεις. Πλέον θα δικαιωθείς και με μεγάλη φόρα θα κάνεις αυτά που σκέφτεσαι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συγχρόνως θα σου έρθει και πάλι το χρήμα που ξέρεις να το αξιοποιείς σωστά γιατί έχεις την μέθοδο και την οργάνωση. Πάντως το να συζήσεις επιτέλους ή να δεις καλύτερα τα θέματα συντροφικότητας και γάμου παίζει και ίσως πιαστείς στην φάκα.

Ζυγός

13 Οκτωβρίου: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και πάλι θα κληθείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι αλλά και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο που υπάρχει γύρω σου. Μπορεί να προκληθεί σεισμός γιατί θα συμμετέχει και ο πλανήτης Ουρανός, οπότε θα αποκαλυφθούν ξαφνικά πράγματα που με τίποτε δεν είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν, κυρίως πάνω σε κάποιες πολύ προσωπικές σου επαφές ή συνεργασίες.

Σκορπιός

27 Οκτωβρίου: Πανσέληνος με μεγάλη διάθεση για να είσαι συντροφικός/ή και να μοιράζεσαι τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις και σε απασχολούν. Νιώθεις ότι ασφυκτιάς λιγάκι και πως σου χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, και ίσως να σε σπρώξει να απελευθερώσεις κάπως τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και να γίνεις πιο αυτάρκης.

Αιγόκερως

13 Οκτωβρίου: Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή σε θέματα δουλειάς αλλά και πιθανή αλλαγή καριέρας: Ξαφνικά, θα διαπιστώσεις ότι «όλα παίζουν» και από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεθείς σε ένα τελείως διαφορετικό κύκλο ατόμων που θα σε εκτοξεύσουν σε μια καλύτερη κατάσταση, αφού βέβαια περάσεις πρώτα από μεγάλες πιέσεις, που θα αποδειχτούν σημαντικές για να μάθεις την εμπειρία της εξισορρόπησης και την εκλέπτυνση μιας σημαντικής σχέσης είτε με Κριό ή με Ζυγό.

Υδροχόος

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ: 2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved