Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2015 είναι ο συμπαντικός μήνας 9

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Οκτώβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 9- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Οκτώβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Αυτό το μήνα είσαι έτοιμος ν' ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, με ουσία και μακροχρόνιες προοπτικές. Ψαλίδισε ό,τι φθαρμένο ή περιττό και ανανεώσου. Είσαι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της σκηνής
Επαγγελματικά: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να προβάλεις τις ικανότητες και τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Άπλωσε το χέρι σου σε όποιον μπορεί να συμβάλλει στις προσπάθειες σου.
Οικονομικά: Απρόσμενα έσοδα θα δώσουν μια ανάσα στο πορτοφόλι σου.
Αισθηματικά: Η ακόρεστη ερωτική σου διάθεση, αν δεν ικανοποιείται από το σύντροφό σου ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε άλλες αγκαλιές. Αν είσαι μόνος/η, και αρχίσεις μια σχέση μην κάνεις μεγάλα πλάνα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αν χρειαστεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες επιλογές επίλεξε αυτές που μπορείς να υποστηρίξεις και δεν σε βγάζουν έξω από τα νερά σου. Όσο λιγότερη πίεση υφίστασαι τόσο καλύτερα θα είναι τ' αποτελέσματα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο το παρασκήνιο οργιάζει. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν και μη δίνεις τροφή για σχόλια. Πρόσεξε τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.
Οικονομικά: Ακόμα κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω, δύσκολα θα ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.
Αισθηματικά: Οι διαφορετικές σας προτεραιότητες σας απομακρύνουν προσωρινά, χωρίς όμως να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν είσαι μόνος /η, μια γνωριμία από απόσταση ή μέσα πό το διαδύκτιο τελικά θα σε αφήσει μετέωρο /η.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Νέα πρόσωπα που σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα μπαίνουν στη ζωή σου. Ένα θέμα που αφορά ένα ζήτημα από το παρελθόν εξελίσσεται απρόσμενα καλά. Μην το αναλύεις απλά απόλαυσε το.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου μη διστάσεις ν' αλλάξεις τακτική ή ακόμα και πορεία αν διαπιστώσεις ότι παρά τις προσπάθειές σου δεν σε βγάζει εκεί στόχευες. Η ιδέα μιας εναλλακτικής εργασίας σε ιντριγκάρει.
Οικονομικά: Πρόσεξε τα άσκοπα έξοδα και τις παρορμητικές αγορές..
Αισθηματικά: Η ανάγκη σου ν' ανοίξεις τα φτερά σου θα σε κάνει ν' αφήσεις πίσω όσους δεν έχουν διάθεση ν' ακολουθήσουν. Αν είσαι μόνος/ η, μια εκδρομή με φίλους θα είναι αιτία να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Το τοπίο αυτό το μήνα είναι θολό και είναι φυσικό να σου προκαλεί ανησυχία. Η έλλειψη ασφάλειας δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε αυτά που θέλεις και η νευρικότητα σε κάνει να σπαταλάς τις δυνάμεις σου.
Επαγγελματικά: Μια συμφωνία που μοιάζει αυτή τη στιγμή επικερδής θα έχει μακροπρόθεσμη ισχύ. Σου έχουν πετάξει το μπαλάκι και δεν ξέρεις τι να κάνεις ή τι να περιμένεις.
Οικονομικά: Η τακτοποίηση των υποχρεώσεων σου σε ανακουφίζει προσωρινά.
Αισθηματικά: Χάνεις το χρόνο και την ενέργειά σου, προσπαθώντας να συντηρήσεις μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Αν είσαι μόνος/η, μη φοβάσαι να δείξεις τη συναισθηματική σου πλευρά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ανανέωσης. Μπορεί ν' αφορά στα πρόσωπα που είναι δίπλα σου και συνδέεσαι μαζί τους κοινωνικά, φιλικά ή αισθηματικά. Μπορεί να είναι ένα ξεκίνημα ή αλλαγή τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς.
Επαγγελματικά: Διανύεις μια από τις ευνοϊκότερες περιόδους της χρονιάς. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αλλά σκέψου πολύ προσεκτικά προτάσεις που υπόσχονται εύκολο κέρδος
Οικονομικά: Φρόντισε να ελέγχεις που πάνε τα χρήματα σου.
Αισθηματικά: Συγκρούσεις με το σύντροφό σου, σε λεκτικό επίπεδο, δημιουργούν για ψύλλου πήδημα ένταση και εκνευρισμό. Αν είσαι μόνος/η, μια απαγορευμένη σχέση θα φέρει αντιμέτωπη τη λογική με τα συναισθήματα σου.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου έχει αλλάξει και οι ευθύνες σου έχουν πολλαπλασιαστεί. Ξεκαθάρισε τα «θέλω» από τα «πρέπει» για να ξεμπλοκάρεις. Αλλάζοντας συνέχεια γνώμη αποσυντονίζεις όποιον έχει πρόθεση να σε βοηθήσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα επίκεινται αλλαγές. Δέξου αυτές που δεν μπορείς να αποφύγεις όσο κι αν σε δυσαρεστούν. Αν ψάχνεις για εργασία απευθύνσου στα αρμόδια άτομα.
Οικονομικά: Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια.
Αισθηματικά: Ένας ουσιαστικός διάλογος με το ταίρι σου θα βρει την ανταπόκριση που περιμένεις. Αν είσαι μόνος/η, η επαφή με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε αναβρασμό και το νευρικό σου σύστημα στο όρια της κατάρρευσης. Μικροαποδράσεις στη φύση θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και ν' αλλάξεις την καθημερινότητα σου
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου πριν αφήσεις το γνώριμο για κάτι αόριστο σκέψου τι κρύβεται πίσω από αυτούς που σου δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Οικονομικά: Ο οικονομικός σου προγραμματισμός θέλει αναπροσαρμογή.
Αισθηματικά: Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον ενδέχεται να βάλει φωτιά στη σχέση με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, πιο πολύ σε συγκινεί το παιχνίδι της αποπλάνησης από τις υποχρεώσεις μιας δέσμευσης

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αλλαγές ή διαφοροποιήσεις στα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Θα τα καταφέρεις καλύτερα αν βασιστείς περισσότερο στο μυαλό και λιγότερο στο συναίσθημα. Ευνοούνται ταξίδια που συνδυάζουν δουλεία και διασκέδαση.
Επαγγελματικά: Παρ' όλο που συνεργάτες και προϊστάμενοι υποστηρίζουν τις προτάσεις σου οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα καθυστερούν. Δραστηριοποιήσου αν ψάχνεις για δουλειά.
Οικονομικά: Απόφυγε οικονομικά ανοίγματα αν δεν είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να τα καλύψεις.
Αισθηματικά: Αν με τη συμπεριφορά σου δίνεις το κακό παράδειγμα μην περιμένεις αποδείξεις αφοσίωσης από το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει από ένα «μοιραίο» γεγονός.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Η ανάγκη σου ν' αποδράσεις από καταστάσεις που σε πνίγουν θα σε οδηγήσουν σε συναναστροφές με άτομα διαφορετικής ποιότητας από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Κράτα μικρό καλάθι.
Επαγγελματικά: Με δυο βήματα μπρος και ένα πίσω το επαγγελματικό σου μέλλον είναι αβέβαιο. Σκέψου πως μπορείς ν' αξιοποιήσεις τις δεξιότητές σου και να ενισχύσεις το εισόδημα σου σε ένα καινούργιο περιβάλλον.
Οικονομικά: Οι οικονομικές αλχημείες καθυστερούν τα πρόβλημα αλλά δεν το λύνουν.
Αισθηματικά: Μην αφήνεις τις ανησυχίες σου για το αύριο να κάνουν κατάληψη στην κρεβατοκάμαρά σας. Αν είσαι μόνος/ η, να είσαι έτοιμος /η για όλα, αλλά μην περιμένεις να βρεις το εκατό τοις εκατό αυτών που θέλεις.

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved