Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια από τις 15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα, θα παραπονεθείς για ορισμένες αδικίες και είναι πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Επειδή θα αποκαλυφθούν ορισμένα πολύ προσωπικά σου δεδομένα, μην ψάξεις μόνο να δεις ποιος ευθύνεται αλλά να ασχοληθείς περισσότερο με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι δε θα επαναληφθεί.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι πιθανό στη σχέση σου να προκύψουν ορισμένες πολύπλοκες -αν όχι ανατρεπτικές- καταστάσεις που δε θα μπορέσεις να τις αγνοήσεις. Κάνε ό, τι είναι αναγκαίο ή κατάλληλο για τη δεδομένη στιγμή και στη συνέχεια διώξε τις από το μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εστίασε σε ένα άτομο που σου αρέσει, αγνοώντας τους πειρασμούς που σε περιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Συνήθως χρησιμοποιείς ένα μείγμα έξυπνης στρατηγικής και γοητείας για να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις. Δυστυχώς, όμως ορισμένα γεγονότα θα σε «στριμώξουν» αρκετά αυτό το μήνα αλλά όσο κι αν φαίνονται δυσάρεστα, αυτά που θα ανακαλύψεις ή θα μάθεις μετά, θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα αλλάξουν θετικά την οπτική σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις και να αποδεχτείς γιατί κάποια πράγματα πήγαν στραβά από την αρχή, θα συνειδητοποιήσεις ότι φέρεις ευθύνη σε μεγάλο βαθμό γιατί αγνόησες τα προειδοποιητικά σημάδια, ελπίζοντας ότι ήταν κάτι παροδικό. Σε ό, τι αφορά στα χρήματα όμως, πρέπει να ασχολείσαι με μεγαλύτερη προσοχή και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προφανώς δε σου αρέσουν τα άτομα που αλλάζουν «στρατόπεδα» και «συμμάχους» ανάλογα με το συμφέρον τους και αυτό το μήνα θα βιώσεις μια παρόμοια κατάσταση που δε θα είναι καθόλου ευχάριστη. Αν αντιπαρατεθείς, απλώς θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να μην κάνεις τίποτα, ούτε να αντιδράσεις αυθόρμητα γιατί το έχουν ήδη προβλέψει και θα ανταπαντήσουν.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Όσο περισσότερο ανεκτικός/η είσαι στη σχέση σου, τόσο ο σύντροφός σου θα θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το παρακάνεις. Το θέμα όμως δεν είναι να αλλάξεις τελείως και να αρχίσεις να αρνιέσαι διάφορα αλλά να βρεις τι πραγματικά σε ενοχλεί κι απλά να το αναφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, αναρωτήσου τι πραγματικά θέλεις από ένα άτομο και αναζήτησέ το. Τώρα είναι η στιγμή για να πετύχεις κάτι καλύτερο στα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ορισμένες ανακατατάξεις αναγκάζουν τους άλλους αλλά και εσένα να αναθεωρήσετε παλιές αλλά και πιο πρόσφατες συμφωνίες και καθήκοντα. Η αρχική σου πρόθεση θα είναι να ξεπεραστούν σημαντικές δυσκολίες ή εμπόδια το ταχύτερο δυνατόν, όμως καλύτερα να πάρεις τα πράγματα αργά και σταθερά γιατί θα σε βοηθήσει να δεις πιο προσεκτικά ορισμένα ζητήματα που θα προκύψουν μελλοντικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να έχεις οικονομικές απώλειες αυτό το μήνα και θα πρέπει να το αποδεχτείς το ταχύτερο, διαφορετικά δε θα βρεις τρόπους να τις ξεπεράσεις. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνεχώς. Μάθε να απολαμβάνεις τη νίκη και να δέχεσαι με στωικότητα την ήττα ή, στην προκειμένη φάση, τη χασούρα.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις ότι για να προχωρήσεις ορισμένα από τα σημαντικά θέματα της ζωής σου, θα πρέπει να «παραδώσεις τον έλεγχο» κάποιων τομέων στους οποίους, μέχρι πρότινος, είχες την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις. Είναι μια δίκαιη εξισορρόπηση και στο τέλος θα συνηθίσεις την ιδέα, αν και μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο...

ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου που ορισμένες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ενώ άλλες θα είναι καθοριστικές και θα σου ανοίξουν τα μάτια. Όσο δυσάρεστη κι αν γίνει η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είσαι απόλυτος/η ότι αν δεν αλλάξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, το τέλος δε θα αργήσει να έρθει. Μην ψάξεις για ημίμετρα. Το κοινό σας μέλλον εξαρτάται από το αν είστε σε θέση να καταλήξετε σε συμφωνία, είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε μεμονωμένες ελλείψεις και αν είστε έτοιμοι να παλέψετε για τη βελτίωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να συνειδητοποιήσεις την έννοια του δούναι και λαβείν σε μια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η επαγγελματική σου ζωή θα αρχίσει να γίνεται συναρπαστική, με αρκετές και ευπρόσδεκτες αλλαγές, φρέσκιες ιδέες και ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες. Ωστόσο, κάποια άτομα από τον εργασιακό σου χώρο ενδεχομένως να εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τις προτεραιότητές σου. Κάνε μια λίστα καθηκόντων, προτού αναλάβεις περισσότερα πράγματα απ' όσα μπορείς να χειριστείς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα ανακαλύψεις ένα νέο concept ή θα υπάρξει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση που θα σε χαροποιήσει, όχι μόνο γιατί είναι στον τομέα που κινείσαι αλλά θα γίνει η αρχή ενός κύκλου που θα σε εξελίξει με διάφορους τρόπους. Συνέχισε να διερευνάς πάντως την όποια προσφορά και να μην βιαστείς να κάνεις μια συμφωνία.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις κάνει ό, τι μπορείς, προκειμένου να αντιμετωπίσεις δύσκολες κι ίσως άδικες καταστάσεις, κι ήρθε πλέον η στιγμή να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις άλλους να πάρουν τα ηνία, ενθαρρύνοντας τις πρωτοβουλίες τους. Ωστόσο, θα παραμένεις στο παραδίπλα, παρακολουθώντας και περιμένοντας να δεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα πικραθείς με το σύντροφό σου, όταν προφασιστεί ότι θέλει να διακόψει τη σχέση λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, άλλο τόσο θα είναι και απελευθερωτικό, εφόσον η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια. Αν θεωρείτε ότι η σχέση δεν σώζεται, τότε είναι καιρός να προχωρήσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι στενόχωρη κατάσταση αλλά με το χρόνο όλα περνούν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον κι ίσως είναι πολύ καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να ξεκόβεις χρόνιες συνήθειες είναι αρκετά δύσκολο, αλλά το να υπόκεισαι ξανά και ξανά σε αλλαγές, είναι άδικο ή έτσι τουλάχιστον έτσι σου φαίνεται. Αν κοιτάξεις όμως πίσω, θα συνειδητοποιήσεις ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάθε φορά που επανεξέταζες ιδέες ή σχέδια, έβρισκες κάτι νέο που σε υποκινούσε σε περαιτέρω διερεύνηση. Η τύχη σου πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, όταν θα αρχίσεις να τα υλοποιείς και δε σταματήσεις να ψάχνεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τα γεγονότα σε αναγκάζουν να επανεξετάσεις κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες που ίσως είναι καλύτερο να τις σταματήσεις. Αν δε θέλεις ή δεν μπορείς και παλέψεις για να τις κρατήσεις, θα χάσεις. Η οικονομική σου ανάπτυξη θα έρθει μόνο μετά από ριζικές αλλαγές.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Για άλλη μια φορά θα είσαι τόσο απορροφημένος/η από ορισμένες δραστηριότητες που μπορεί να παραμελήσεις κάποια αγαπημένα, πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Οι στενοί σου φίλοι και η οικογένειά σου μπορεί να έχουν συνηθίσει αλλά ίσως πειράξει ένα συγκεκριμένο άτομο που θα χάσεις ένα σημαντικό γεγονός της ζωής του. Δεν χρειάζεται να απολογηθείς αλλά να κάνεις μια πραγματική προσπάθεια, ώστε να επανορθώσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μπορεί να αναγκάστηκες να πεις ένα ψεματάκι, ώστε να μην πληγώσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή να αποφύγεις μια ευθεία αντιπαράθεση, αν βρισκόταν σε περίεργη διάθεση και δεν ήθελες να προκαλέσεις καβγά. Αυτό το μήνα όμως θα αποκαλυφθεί και θα είναι δύσκολο να δώσεις εξηγήσεις. Θα μάθεις με μάλλον άσχημο τρόπο ότι μια ενοχλητική αλήθεια είναι καλύτερη από ένα ψέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως είναι καλύτερα αυτή την περίοδο να μείνεις μόνος/η παρά να εμπλακείς σε μια σχέση, αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά να χρησιμοποιήσεις και συγκεκριμένα μέτρα για να το αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να αρχίσεις να υλοποιείς διάφορα σχέδια που ήδη έχεις προγραμματίσεις αλλά και να επιλέξεις την κατάλληλη ομάδα που θα σε στηρίξει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο προγραμματισμός είναι σοφός, αλλά με τόσες πολλές και έξυπνες ιδέες που θα σου εμφανίζονται δεξιά κι αριστερά σου, πρέπει να είσαι ευέλικτος/η και να μην κολλήσεις σε αυτόν. Ορισμένες εξελίξεις πραγματικά θα είναι πολύ συναρπαστικές.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Μέχρι τώρα έχεις αναμφίβολα μάθει ότι όλα τα σχέδια που κάνεις θα πρέπει να είναι ευέλικτα. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να «φιλοξενήσεις» αλλαγές στις συνήθειες και τις προτεραιότητές σου. Το να κολλήσεις σε ένα πλάνο είναι απαραίτητο και ζωτικής σημασίας, όμως κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, συχνά θα είναι σχεδόν αδύνατο. Μην απελπίζεσαι, όταν συναντάς ένα εμπόδιο. Απλά γύρισε πίσω ή να κάνε μια παράκαμψη.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις την υποστήριξη και την ενθάρρυνση του συντρόφου σου κι αυτό το μήνα θα την πάρεις απλόχερα. Ίσως μάλιστα να έχεις, εξαιτίας του και μια επιτυχία στη δουλειά, την καριέρα ή σε κάποιες οικογενειακές σου υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από απλή σωματική έλξη για να προχωρήσεις σε μια δέσμευση κι αυτή τη στιγμή δεν το έχεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ξέρεις τι είναι ιδανικό ή καλύτερο για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου, την επιχειρηματική σου στρατηγική ή τις επενδυτικές σου κινήσεις αλλά θέλεις να είσαι σίγουρος/η ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά, οπότε καλό θα ήταν να αναζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη, πιο αντικειμενική. Πρέπει να είσαι ήρεμος/η ώστε να ασχοληθείς με νέες προσφορές και να έχεις το πάνω χέρι της κατάστασης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν έχεις καμία οικονομική ανησυχία προς το παρόν γιατί τα πράγματα κινούνται όπως τα είχες προγραμματίσει. Στο μόνο που ίσως πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η είναι στα προσωπικά σου είδη, πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς γιατί αυτό το μήνα μπορεί να τα χάσεις ή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα απάτης. Εφ' όσον έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα θα είσαι ασφαλής.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε ενοχλεί πολύ το να σου επιβάλλονται αλλαγές αλλά τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν αναπόφευκτα εκτεταμένες συνέπειες και θα πρέπει να επιλέξεις αν θα τις αποδεχθείς τώρα ή αργότερα. Ενδεχομένως να διστάζεις να προχωρήσεις σύμφωνα με τις συστάσεις αυτών που γνωρίζουν καλύτερα. Η τελική επιλογή σίγουρα είναι δική σου και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα πρέπει να ζήσεις με τις συνέπειες.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να είστε αμφότεροι πιστοί είναι σημαντική προϋπόθεση, ώστε να διατηρηθεί μια σχέση αλλά αυτό το μήνα ενδέχεται να συμβεί κάτι που θα κλονίσει τα θεμέλιά της. Ίσως τα γεγονότα να μη σου αφήνουν πολλές επιλογές. Συζήτησε τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια, μήπως καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια γνωριμία μέσω φίλων μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δέσμευση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αν πας αντίθετα στα συνηθισμένα και υιοθετήσεις μια πιο ανέμελη προσέγγιση είναι πιθανό να σου βγει σε καλό κι ως εκ τούτου πολλοί που επέμεναν στον προσχεδιασμό, σύντομα θα επιδιώξουν την καθοδήγηση σου. Επίσης, θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις κάτι καινούργιο και θα είσαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσεις κάποιον που βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να εξερευνήσεις όλες τις επιλογές που έχεις αλλά δεν έχει νόημα να σπεύσεις σε μια απόφαση ή να καταλήξεις σε κάτι συγκεκριμένο. Να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά για να μην σου ξεφύγουν πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενώ έχεις συνειδητοποιήσει πλέον ότι δεν γίνεται να διατηρηθούν κάποιες βασικές αρχές της ζωής σου ως έχουν κι είναι μάλλον αναπόφευκτο, ωστόσο, δεν θα μπορούσες να έχεις προβλέψει τη φύση και την έκταση των αλλαγών που θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα. Όσο πιο γρήγορα επιδείξεις ευελιξία και προθυμία να υιοθετήσεις κάποιες καινοτομίες, τόσο πιο εύκολα θα λειτουργήσουν τα πράγματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Πιθανότατα, προς το τέλος του μήνα, τόσο η ιδιοσυγκρασία σου όσο και η σχέση σου θα βελτιωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Ωστόσο, εξακολουθεί να απαιτείται μια τεράστια προσπάθεια για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες ή εμπόδια που θα σε δοκιμάσουν. Να είσαι σε επαγρύπνηση και μην τα παρατήσεις με την πρώτη. Αν είσαι μόνος/η, θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να αγωνιστείς για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να εκνευρίζεσαι πιθανόν λόγω αδράνειας των άλλων, αλλά θα πρέπει να δεις την μεγάλη εικόνα. Αξιολόγησε την κατάσταση, όχι από τη δική σου θέση, αλλά από εκείνων που βρίσκονται στο τιμόνι. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο να είσαι οδηγός και στο να είσαι επιβάτης. Μόλις η κατάσταση ξεμπλεχτεί, θα εμφανιστούν κι οι ευκαιρίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο περισσότερα ρίσκα παίρνεις, τόσο περισσότερα θα μάθεις και θα επωφεληθείς από την προσπάθεια και τη διαρκή έρευνα. Όμως πρόσεχε την απληστία σου γιατί μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό να επιλέξεις εύκολες ή όχι απόλυτα νόμιμες λύσεις που σου υπόσχονται πιο πολλά κέρδη.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπάθησε να συνηθίσεις στην ιδέα ότι ορισμένες αποφάσεις δεν είναι στο χέρι σου και οτιδήποτε αναλάβουν κάποιοι άλλοι ίσως έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα που κι εσύ θα γευτείς. Μπορεί να χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα σημαντικό εμπόδιο αυτό το μήνα. Επίσης. κάποιες καταστάσεις δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε αντιδράσεις ή ερωτήσεις σου ίσως περιπλέξουν τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείς το ένστικτο κάποιων ανθρώπων και σύντομα θα ανακαλύψεις πόσο σωστό είναι.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Συχνά φτάνεις στα όριά σου, όταν υπάρχουν εντάσεις, αλλά στη σχέση σου έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις και να χειρίζεσαι έξυπνα τις δυσκολίες γιατί έχεις ανάγκη την αρμονία και την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Τώρα, πέρα από τη διατήρηση του καλού κλίματος, καλείσαι να συζητήσεις και ευαίσθητα θέματα που παραμένουν ανοιχτά. Αν είσαι μόνος/η, όσο δεν ελέγχεσαι από τα πάθη σου και δίνεις βάση και στο χαρακτήρα του άλλου ατόμου, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να βρεις κάτι αξιόλογο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία, το ίδιο λοιπόν πρέπει να κάνεις κι εσύ και να εγκλιματιστείς γρήγορα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, ώστε να αντέξεις στα σκαμπανεβάσματα. Η ικανότητα να επιβιώνεις από τέτοιες καταστάσεις, θα εξαρτηθεί από το πόσο έχεις προετοιμαστεί τον προηγούμενο καιρό. Αν έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό, τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από την τύχη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανεξήγητα γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν κάποια σχέδιά σου. Ίσως θεωρήσεις ότι είναι δάκτυλος τρίτων. Ωστόσο, αν έχεις ανοιχτό πνεύμα και ρίξεις το βάρος σου σε σωστές συνεργασίες και συμμαχίες και δεν αναλωθείς στο να ψάχνεις τους εχθρούς, σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος αυτή περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις ή αποφάσεις που βασίζονται στη λογική και την πρακτικότητα. Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις πράγματα και καταστάσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην αποφύγεις να αγγίξεις ακόμα και άβολα ζητήματα. Όσο ανάστατη κι αν φαίνεται αυτή η περίοδος, από τα μέσα του μήνα, θα συγκεντρώσεις πολύτιμες πληροφορίες και θα μάθεις πώς να χειρίζεσαι σημαντικά θέματα μεγάλη εμπιστοσύνη.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα είναι πιθανό να ακούς και να παρακολουθείς γεγονότα και συναισθήματα, ως επί το πλείστον στη σχέση σου και θα αντιληφθείς ότι τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ασταθή, ορισμένες φορές μάλιστα θα νιώσεις σαν να πατάς σε αβγά. Οι εκ βαθέων και ειλικρινείς συζητήσεις θα βοηθήσουν στο να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η, χρησιμοποίησε την εμπειρία σου για να κάνεις την καλύτερη επιλογή προσώπου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των πραγματικών περιστατικών μιας υπόθεσης και των απόψεων που ακούγονται από τους εμπλεκόμενους κι αν το συνειδητοποιήσεις, θα κρατήσεις αποστάσεις και θα αποφύγεις χρονοβόρους και αναποτελεσματικούς διαλόγους. Μη σπαταλάς το χρόνο σου ασχολούμενος/η με ασήμαντα ή θέματα που δε σε αφορούν. Άσε αυτούς που τα δημιούργησαν να τα λύσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλή τύχη έχει διάφορες μορφές και δεν αφορά μόνο στα πολλά χρήματα. Ιδέες ή προσφορές που ίσως σου γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι πολύ επωφελείς, αν και η αξία τους μπορεί να μην φανεί αμέσως.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μόλις καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στη μέση κάποιων ανατρεπτικών καταστάσεων, άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο σοβαρές, θα σταματήσεις να ανησυχείς για αυτά καθαυτά τα γεγονότα και θα κάνεις κάποια έρευνα, ώστε να μάθεις από αυτά. Με σημαντικές αλλά ευέλικτες αλλαγές και αναδιαρθρώσεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα, γρήγορα θα επανέλθει η ηρεμία.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχεις την τάση να «γέρνεις» περισσότερο στο όποιο άτομο σε ανεβάζει σε διάθεση και δείχνει ότι μαζί του θα περνάς καλά. Παρότι φαίνεται πολύ επιπόλαιο, κάποια γεγονότα θα βοηθήσουν, ώστε μακροχρόνια όνειρά σου να εκπληρωθούν. Συνεπώς, το μόνο που πραγματικά χρειαζόταν τόσο καιρό ήταν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όλα όσα η ζωή μπορεί να σου προσφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όταν κάνεις κάποια σχέδια, κολλάς σε αυτά και δεν τα αλλάζεις. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού θα προκληθούν ορισμένες διακυμάνσεις, εξαιτίας μιας αλλαγής, αναγκών ή παρεμβάσεις άλλων, πολλά από τα οποία δεν θα έχουν νόημα για σένα. Οπότε καλό είναι να ξεκολλήσεις από αυτά που έχεις προγραμματίσει κι απλά να πας με τη ροή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτά που θα αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα σε σπρώξουν να ερευνήσεις κάποια δικά σου λάθη αλλά και καταστάσεις οι οποίες με δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Τα αποτελέσματα θα είναι συγκλονιστικά και θα καταφέρεις να εξηγήσει κι ορισμένες παρατυπίες.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Που και που πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να χαλαρώνεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς συνεχώς για τους άλλους. Αυτός ο μήνας θα σου το υπενθυμίσει, ενδεχομένως γιατί θα αντιμετωπίσεις και κάποια προβλήματα υγείας, όχι τόσο σημαντικά μεν, αλλά θα σε θορυβήσουν. Ορισμένα ζητήματα μπορούν να περιμένουν γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Μετά από μια μάλλον χαλαρή περίοδο, ο σύντροφός σου φαίνεται, είτε ότι σε θεώρησε δεδομένο/η ή χειρότερα ότι έχασε το ερωτικό του ενδιαφέρον κι αν δεν εκφράσεις τις ανησυχίες σου σχετικά με αυτήν την αλλαγή στη στάση του, οι οποίες θα ταράξουν λίγο τα νερά, θα συνεχίσει να σε παραμελεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι απαιτήσεις σου ενδεχομένως σε κάποιους μπορεί να δείχνουν μεγάλες, αλλά ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι όχι μόνο δεν είναι αλλά μπορούν και να ικανοποιηθούν. Γι' αυτό μην κάνεις πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα μεγαλύτερα ατού σου είναι η κατανόησή σου και η σωστή εκτίμηση των γεγονότων που ίσως προκαλούν σύγχυση σε κάποιους άλλους. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα όμως μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και θα πρέπει να βασιστείς στο ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα βρεις τρόπους και να διασκεδάσεις κάποιους φόβους σου αλλά και λύσεις για πρακτικά θέματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να βάλεις τάξη στο χάος αλλά το μόνο που έχεις επιτύχει μέχρι τώρα είναι η απογοήτευση. Επικεντρώσου στην εξερεύνηση, τη συλλογή οποιασδήποτε πληροφορίας μπορείς, αλλά το πιο σημαντικό, κοίταξε πώς νέες και ίσως περίεργες εξελίξεις θα σε ωφελήσουν.

Διάβασε επίσης:

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved