Εκλείψεις Σεπτεμβρίου 2015: Τι δείχνουν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Το τέλος μιας κατάστασης και αλλαγή σελίδας

Εκλείψεις Σεπτεμβρίου 2015: Τι δείχνουν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

«Όπου κι αν βρίσκεσαι, σκάβε βαθιά. Κάτω είναι η πηγή. Άσε τους σκοταδιστές να φωνάζουν πως "κάτω είναι η κόλαση"» Φρ. Νίτσε

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του μηνός Σεπτεμβρίου.

Τα δυο Σεληνιακά φαινόμενα είναι ταυτοχρόνως δυο εκλείψεις με ιδιαίτερη δυναμική για την Ελλάδα, αφού η Ηλιακή Έκλειψη της13/9 είναι σε απευθείας επαφή με τον Local Ascendant (αστρολογικό σημείο της Uranian Astrology) της Αθήνας ενώ η Σεληνιακή Έκλειψη της 28/9 είναι επάνω ακριβώς στον Πλούτωνα και την Σελήνη του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας (Μεταπολίτευση).

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στις 13/9 στο ζώδιο της Παρθένου στην 20η μοίρα (με ιδιότητες Σκορπιού), γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια μολυσματικές ασθένειες ακόμα και υπό την μορφή επιδημίας και αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε μονάδες φροντίδας υγείας, νοσοκομεία, χώρους ανακύκλωσης και βιολογικού καθαρισμού. Επίσης, θα πρέπει να προσεχθούν ζητήματα που σχετίζονται με αφροδίσια ή άλλης μορφής μεταδοτικά νοσήματα αλλά και κερδοσκοπικά «παιχνίδια» με ισορροπίες «τρόμου» σε χρηματιστήρια και νομισματικές συναλλαγές.

Η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στην 4η μοίρα του Κριού, μοίρα με ιδιότητες Καρκίνου. Θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν συμβάσεις διακρατικές ενώ ίσως με «υπόγειους» τρόπους οδηγηθούν ζητήματα αμφισβητούμενων εδαφών, θαλασσών κλπ σε μια κατάσταση «διαιτητικής» επίλυσης.
Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα...

Η Ηλιακή Έκλειψη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που ο εχθρός σου φοβάται περισσότερο, από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να σε κάνει να φοβηθείς.» Eric Hoffer

Κοιτώντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης βλέπουμε το μεσοδιάστημα Ηλίου /Σελήνης να «χτυπά» τον Local Ascendant (δεν έχει σχέση με τον Ωροσκόπο) της Αθήνας, γεγονός που μας προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα είναι σε άμεση επαφή με τα μεσοδιαστήματα Βουλκάνους / Ποσάιντον και Απόλλων / Ποσάιντον και σηματοδοτεί υποστήριξη από ξένους αλλά και κίνηση από άτομα που ζουν ή προέρχονται από το εξωτερικό που θα υποστηρίζουν τις ελληνικές θέσεις και τα αιτήματα της χώρας.

Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς αστρολογικού χάρτη προεικονίζει την έκθεση της χώρας σε ένα κίνδυνο ενώ η χώρα θα λάβει κάποιες οδηγίες- εντολές.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας διαπιστώνουμε πως ο Ωροσκόπος της Έκλειψης ισούται με τον Ουρανό της Ελλάδας υποδεικνύοντας γεγονότα σοκαριστικά, πρωτοφανή και ανατρεπτικά.
Παράλληλα, συναντά τους άξονες Άρη / Κρόνου Υποθετικού και Αφροδίτης / Άδμητου μιλώντας για μια σύλληψη που θα συζητηθεί αλλά και για μια αυστηρή προειδοποίηση από μεριάς της κυβέρνησης.

Επιπρόσθετα, το Μεσουράνημα υποδεικνύει πως κερδισμένος θα είναι ο πιο ειλικρινής θυμίζοντάς μας κάτι από τον λόγο του Τσόρτσιλ που είχε πει στους Άγγλους: «Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα». Το μεσοδιάστημα Ηλίου / Σελήνης μιλά για προβληματικές σχέσεις εντός της κυβέρνησης και εκ νέου αποσχίσεις, διαφοροποιήσεις και διαφοροποιήσεις.

Στη σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης με το προοδευτικό αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας βλέπουμε το Μεσουράνημα να προεικονίζει μια τάση-αίσθηση εγκατάλειψης, αφού άτομα στα οποία είχαμε «στηρίξει» πολλά ως χώρα, τελικά μας γυρίζουν την πλάτη. Με λίγα λόγια, ο καθένας κοιτά το δικό του μετερίζι και μόνο.

Ο Ωροσκόπος μιλά για ξαφνικές αλλαγές τόσο στην αστυνομία και την κρατική ασφάλεια όσο και γενικά στο τρόπο διοίκησης και παροχής υπηρεσιών του κράτους. Το μεσοδιάστημα Ηλίου-Σελήνης μιλά για επιτυχίες σε θέματα εξαγωγών αλλά και μια ελαφρά βελτίωση της εμπορικής δραστηριότητας.

Διάβασε επίσης: Αστρολογική εκτίμηση Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα

Η Σεληνιακή Έκλειψη και η και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Η υψηλή πολιτική δεν είναι παρά κοινή λογική που εφαρμόζεται σε μεγάλα πράγματα.» Ναπολέων

Αυτό το απόφθεγμα του Κορσικανού Στρατηλάτη αντικατοπτρίζει επ' ακριβώς το τι θα αρχίζει να συμβαίνει κατά την διάρκεια της Σεληνιακής Έκλειψης και όσο αυτή επηρεάζει.
Μελετώντας και ερμηνεύοντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης με συντεταγμένες Αθήνας το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για ενώσεις ατόμων που έχουν μια κοινή ιδεολογία και ένα κοινό σκοπό.

Το Μεσουράνημα μιλάει για ξαφνικά γεγονότα που προκαλούν σοκ αλλά και για χρηματιστηριακά «σκαμπανεβάσματα».

Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί επιτυχημένες αλλαγές και συνεργασίες αλλά και μεταβολές σε ζητήματα είσπραξης εσόδων που θα δημιουργήσουν μια πίεση και αναστάτωση στην κοινωνία.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης με αυτόν της Ελλάδας θα διαπιστώσει εύκολα κανείς πως η Σεληνιακή Έκλειψη είναι αρκετά «ζόρικη» για την χώρα μας κι αυτό γιατί γίνεται στον άξονα 4ου – 10ου στο ωροσκόπιο της Ελλάδας (Μεταπολίτευση), ενεργοποιώντας τη δύσκολη γενέθλια σύνοδο Σελήνης - Πλούτωνα εντός του 4ου οίκου. Αυτό πρακτικά δηλώνει πως ο λαός (Σελήνη) μεταμορφώνεται-αλλάζει (Πλούτωνας), σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά (Ζυγός) δίνοντας ένα τέλος για μια καινούργια αρχή (4ος οίκος).

Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί εξελίξεις αρνητικές στην διαδικασία εξέλιξης μιας δίκης και πιθανά επεισόδια ενώ μιλά για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που θα συγκλονίσει.

Το Μεσουράνημα βγάζει αρκετές επιπλοκές σε θέματα διαπραγματεύσεων και ακόμα περισσότερα προβλήματα με την παραβατική συμπεριφορά ατόμων που βρίσκονται στο εξωτερικό ή προέρχονται από αυτό.

Στην εξέταση του αστρολογικού χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης σε σχέση με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας το μεσοδιάστημα Ηλίου /Σελήνης μιλά για γυναίκες με μεγάλη δύναμη και πέραση στο κοινό που δημιουργούν πονοκέφαλο σε κάποιους ενώ το Μεσουράνημα μιλά για απρόσμενη δημοτικότητα κάποιου, μη αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά και απόπειρα επιβολής απόψεων από ξένα κέντρα αποφάσεων.

Έτσι, ο μήνας Σεπτέμβριος μέσα από τα Σεληνιακά του φαινόμενα σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης και αλλαγή σελίδας ενώ μας καλεί να είμαστε προετοιμασμένοι για το... απρόσμενο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved