Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

Τι προβλέπει η Κινέζικη Αστρολογία για τα 12 ζώδια έως τις 16 Αυγούστου;

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην αφήνεις να πλανώνται γύρω σου εντυπώσεις, χωρίς να απαντάς γιατί κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Έχε μια ξεκάθαρη στάση και απαίτησε το ίδιο κι από τους άλλους, ζητώντας εξηγήσεις ευθέως. Όσο πιο πολύ το καθυστερείς, τόσο χειρότερο θα γίνεται και μετά δε θα μπορείς να αποδείξεις την ειλικρίνειά σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιάζεσαι να κάνεις σχέση με ένα άτομο που γνώρισες επειδή ενθουσιάστηκες μαζί του. Ζήσε το ειδύλλιο, έχε συχνή επαφή μαζί του και αν είναι να προχωρήσετε, αργά ή γρήγορα θα φανεί. Αν είσαι δεσμευμένος/η και βλέπεις ότι ο σύντροφός σου συμπεριφέρεται περίεργα, προσέγγισέ τον και ζήτησε να μάθεις τον λόγο. Μπορεί να σε αφορά, μπορεί και όχι...
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ιδέες έχεις και μάλιστα πολλές και έξυπνες αλλά στην παρούσα φάση είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Σκέψου πρακτικά και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχουμε φτάσει στη μέση του καλοκαιριού κι όμως είναι δύσκολο να κάνεις ένα οικονομικό πλάνο για το οτιδήποτε κι οι ανάγκες σου είναι αρκετές. Για διακοπές δεν το σκέφτεσαι καν. Αλλά, επειδή δεν είναι μόνο θέμα ξεκούρασης αλλά να καθαρίσεις και το μυαλό σου, ψάξε εναλλακτικές λύσεις, πχ να φιλοξενηθείς από ένα φίλο ή συγγενή σου.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είσαι σε σύγχυση και πρέπει να ηρεμήσεις. Πάρε το χρόνο σου ώστε οι αποφάσεις που θα πάρεις να είναι προς το συμφέρον σου. Μέχρι τότε όμως, κράτησε το στόμα σου κλειστό και μην λες τίποτα, κυρίως σε άτομα που η στάση τους το τελευταίο χρονικό διάστημα σου έχει δημιουργήσει αμφιβολίες.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Πες αυτό που νιώθεις σε ένα άτομο που σου αρέσει και μην προσποιείσαι ότι το βλέπεις μόνο φιλικά. Βρες την κατάλληλη στιγμή και εξομολογήσου το. Όσο αφήνεις το χρόνο να περνά θα είναι πιο δύσκολο. Αν είσαι σε σχέση, μίλα στον άνθρωπό σου για αυτό που σε απασχολεί και μην απομονώνεσαι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, εξαιτίας της έντασης που ίσως έχεις. Σκέψου το μέλλον κι όχι το τώρα και οργανώσου ανάλογα. Μην επιτρέπεις σε ένα συνάδελφο ή στον προϊστάμενο σου να σε υποτιμά. Βρες ένα τρόπο να αποδείξεις την αξία σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μάζεψε το χέρι σου και μην σκορπάς χρήματα δεξιά κι αριστερά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Κάνε πιο έξυπνη και προσεκτική διαχείριση για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς αρκετά από κάποιους δικούς σου ανθρώπους γιατί οι αντιδράσεις τους θα είναι ιδιαίτερα έντονες σε μια κίνηση ή προσπάθειά σου. Παραμέρισε τον εγωισμό σου και κοίταξε πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα, μήπως έχεις άδικο που επιμένεις και πηγαίνεις ευθεία προς το λάθος.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία μέσω του κοινωνικού σου κύκλου η οποία θα σε ενθουσιάσει. Όμως έχει όλα τα γνωρίσματα ενός έρωτα καλοκαιρινού, που με τα πρωτοβρόχια μάλλον θα σβήσει. Κάποιες διαφωνίες που θα έχεις με το ταίρι σου, μπορεί να σας οδηγήσουν σε αλλαγές στη σχέση αλλά θα ξεκαθαρίσει κιόλας το τοπίο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια διχογνωμία μεταξύ των συνεργατών σου ενδεχομένως να φέρει καθυστέρηση ή αναβολή κάποιων σχεδίων. Έτσι κι αλλιώς είναι μια εποχή δύσκολη για νέα ξεκινήματα, οπότε χρησιμοποίησε το διαθέσιμο χρόνο ώστε να καθίσετε και βρείτε μια μέση λύση ικανοποιητική για όλους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στα οικονομικά σου είτε λόγω έλλειψης ρευστότητας είτε κάποιων χρημάτων που περίμενες και δεν ήρθαν, έχοντας αντίκτυπο και στον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Εντούτοις, η κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην παρασυρθείς από υποσχέσεις και φιλόδοξες προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν και βάλεις σε κίνδυνο την υπάρχουσα επαγγελματική ή οικονομική σου κατάσταση. Ερεύνησε όλα τα δεδομένα που σου δίνονται λεπτομερώς και μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως μετά να μην μπορείς να πάρεις πίσω.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η συσσωρευμένη σου κούραση κάνει την ανάγκη σου για διακοπές επιτακτική αλλά δεδομένων των συνθηκών τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για να πάτε με το ταίρι σου σε κάποιο μέρος για αρκετές μέρες. Ένα τριήμερο – τετραήμερο όμως θα σε βοηθήσει πολύ, ακόμα κι αν δεν ξεκουραστείς πλήρως. Αν πάντως είσαι ελεύθερος/η και πας κάπου, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούργιο ειδύλλιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είπαμε και παραπάνω ότι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι εδώ και καιρό να αλλάξεις εργοδότη, αντικείμενο ή χώρο εργασίας. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για μεγάλες αλλαγές, οπότε εκμεταλλεύσου την καλοκαιρινή περίοδο και άσε τα πράγματα ως έχουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αποταμιευτική σου δυνατότητα όσο περνά ο καιρός ελαττώνεται όμως υποτίθεται ότι ο στόχος είναι να βάζεις στην άκρη κάποια χρήματα για μια ώρα ανάγκης. Μην αγχώνεσαι που ξεφεύγεις απ' τον προγραμματισμό σου. Σύντομα θα επανέλθεις στην πρότερη κατάσταση.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα δύσκολες αλλά θα ξυπνήσουν το μαχητή που κρύβεις μέσα σου και γι' αυτό θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Όσο άλλωστε το ενδιαφέρον σου κρατιέται ζωηρό και έντονο, τόσο θα δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου, άρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν η σχέση σου είναι «φρέσκια», ίσως υπάρξουν κάποια θέματα ασυνεννοησίας αλλά είναι λογικό αφού ακόμα δεν γνωρίζετε καλά-καλά ο ένας τον άλλον, οπότε μην το παίρνεις και πολύ στα σοβαρά, εκτός αν συνεχιστούν. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την περίοδο θα την αναλώσεις στο φλερτ και το παιχνίδια, γιατί δεν ψάχνεσαι για κάτι πιο σοβαρό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι κυνηγός της περιπέτειας, ακόμα κι αν η δουλειά σου είναι πολύ συμβατική. Πάντα ψάχνεις τρόπους να γίνει πιο ενδιαφέρουσα κι αυτή την περίοδο θα έχεις αρκετές ιδέες, που όμως προς το παρόν δεν είναι σκόπιμο να τις υλοποιήσεις, λόγω εποχής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να κάνεις ένα μίνι προϋπολογισμό για το συγκεκριμένο διάστημα και να τον τηρήσεις. Αν τύχει και ξεφύγεις μια μέρα, μην αγχωθείς, απλά φρόντισε την επόμενη να περιορίσεις τα έξοδά σου για να ισορροπήσεις.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναζητάς απεγνωσμένα μια αλλαγή στη ζωή σου γιατί πιστεύεις ότι έχεις πέσει σε τέλμα αλλά οι ευκαιρίες είναι λιγοστές και έτσι αναγκάζεσαι να αποδεχτείς μια μέση κατάσταση, ούτε ζέστη – ούτε κρύο. Ωστόσο, η φλόγα μέσα σου όσο πάει και θα φουντώνει, γι' αυτό πρέπει να προσέχεις και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση που θα σου κοστίσει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αναζητάς τον έρωτα αλλά μετά από διάφορες συναντήσεις και ραντεβού με υποψήφια άτομα καταλήγεις πάλι μόνος/η, γιατί κανένα από αυτά δεν σε συγκινεί ιδιαίτερα και χάνεις το ενδιαφέρον σου. Όμως, όποιος/α ψάχνει, στο τέλος βρίσκει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι σου, θα αναθερμάνει τη σχέση σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη θερινή περίοδο και να ελέγξεις διάφορες νέες επαγγελματικές προοπτικές. Εκτίμησε πρώτα τι έχεις, δες τι θέλεις να κάνεις περισσότερο και πήγαινε προς την κατεύθυνση που είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά αλλά και από άποψη χρόνου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή η περίοδος χαρακτηρίζεται από μια οικονομική στενότητα, καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και να μη δανείζεις με ευκολία χρήματα γιατί ενδέχεται να αργήσεις πολύ να τα πάρεις. Γενικά, έχε μαζεμένο το χέρι σου και απόφυγε αχρείαστα έξοδα.

ΆΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και άλλα που γίνονται και δεν λέγονται. Φρόντισε αυτό το μήνα να πράξεις το δεύτερο. Άφησε τις μεγαλοστομίες και τις δηλώσεις κι ό,τι είναι κάνε το αθόρυβα. Από τα δέκα που έχεις στο μυαλό σου, έστω και τα τρία να καταφέρεις να υλοποιήσεις, θα είναι επιτυχία δεδομένων των συνθηκών.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μέσω μια καινούργιας παρέας που θα κάνεις είτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, είτε από μια κοινωνική εκδήλωση ή ομάδα, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, τουλάχιστον για αυτό το μήνα, θα φροντίσεις να βγαίνεις με το ταίρι σου και να διασκεδάζεις όσο πιο πολύ μπορείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το μυαλό σου δεν είναι στη δουλειά αλλά στο που θα αποδράσεις, βουνό ή θάλασσα κι όσο πλησιάζει ο καιρός να φύγεις, τόσο τα φορτώνεις όλα στον κόκορα (όχι το ζώδιο). Δείξε όμως λίγο περισσότερη προσοχή γιατί λάθη ή παραλείψεις θα σου δημιουργήσουν μπελάδες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπαθείς να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και την ελπίδα ότι τα πράγματα θα μπουν σύντομα σε ορθή τροχιά. Μέχρι να υπάρξουν όμως σαφείς ενδείξεις βελτίωσης, φρόντισε να ελέγχεις τα έξοδά σου, κυρίως σε αγορές που δεν σου είναι απαραίτητες.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Η νοσταλγία για κάποιες παλιές, όμορφες στιγμές ίσως σε κατακλύσει και σε ρίξει ψυχολογικά αλλά αφ' ενός μπορεί να ευθύνεσαι εσύ που πλέον δεν έχεις σχέση με κάποια άτομα κι αφ' ετέρου η ζωή αλλάζει και πρέπει να κοιτάς μπροστά κι όχι πίσω. Άλλωστε ακόμα κι αν γινόταν να ξαναζήσεις τώρα ορισμένα από αυτά που σκέφτεσαι, δε θα είχαν καμία βαρύτητα. Άλλες εποχές, άλλα ήθη...
ΕΡΩΤΙΚΑ: Το παν σε μια ευτυχισμένη σχέση είναι να αφήνεις χώρο στο ταίρι σου, όποτε αντιλαμβάνεσαι ότι το έχει ανάγκη κι όχι να το περιορίζεις και να το ελέγχεις συνεχώς, επειδή φοβάσαι ότι θα το χάσεις γιατί θα ασφυκτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η, ασκείς μια έντονη έλξη, έχεις ανταπόκριση αλλά το επόμενο βήμα δεν γίνεται. Μη χάνεις την υπομονή σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Βγάζεις μια υπεροψία, ίσως χωρίς να το θέλεις, ορισμένες φορές στη δουλειά σου κι επιμένεις ότι έχεις δίκιο, κάτι που κάνει δύσκολη τη συνεργασία σου με άλλα άτομα. Δεν χρειάζονται κόντρες. Αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος, οπότε θα δικαιωθείς εκ των πραγμάτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανησυχία για τα οικονομικά σου δε σε αφήνει να απολαύσεις ούτε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας. Παρότι είναι λογικό εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχεις να καλύψεις, κάνε μια παύση στο μυαλό σου και κοίτα γύρω σου. Υπάρχουν πρόσωπα και πράγματα που είναι πιο σημαντικά.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μην υποτιμάς ή υπερτιμάς κανένα άτομο αυτή την περίοδο γιατί τα φαινόμενα απατούν. Αντίθετα, χρησιμοποίησε την εξυπνάδα και το ένστικτό σου να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα και μην κρίνεις μόνο λόγια ή συγκεκριμένες συμπεριφορές γιατί είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις και να χάσεις ένα πρόσωπο που τελικά δεν έφταιξε σε τίποτα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χαλαρές στιγμές με το σύντροφό σου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και παρεξηγήσεις. Αν είσαι σε μια σχέση πολύ καιρό, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Αν πάλι, είσαι, ελεύθερος/η, δεν είσαι σίγουρος/η αν θέλεις να δεσμευτείς και να χάσεις την ανεξαρτησία σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν φλερτάρεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η εποχή δεν ευνοεί την οργάνωση και τον σχεδιασμό επαγγελματικών κινήσεων. Προς το παρόν λοιπόν φρόντισε να ξεκουραστείς, να καθαρίσεις το μυαλό σου για να επανέλθεις αργότερα δριμύτερος/η και ανανεωμένος/η για καινούργια εγχειρήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εκεί που ελέγχεις και το πεντάλεπτο που λέει ο λόγος, κάνεις μια κίνηση και σκορπάς όσα έχεις μαζέψει. Ευτυχώς, τα πράγματα δεν ευνοούν για κάτι τέτοιο αυτή την εποχή κι έτσι κάπως σώζεσαι από άσκοπες σπατάλες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τίποτα δεν πάει όπως το είχες προγραμματίσει και βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Να φύγεις, να μείνεις, να περιμένεις μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα; Όλη αυτή η αβεβαιότητα σε γεμίζει άγχος, αλλά σκέψου πρακτικά και αποστασιοποιήσου από το συναίσθημα για να βρεις λύση στα ερωτήματά σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Έστω και για λίγες μέρες, φιλοξενούμενοι ίσως καταφέρετε με το σύντροφό σου να πάτε κάπου να ηρεμήσετε απ' όλα όσα έχουν συμβεί. Και μόνο που θα αλλάξετε παραστάσεις, θα σας κάνει καλό. Μπορεί να έχεις βάλει τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα, αλλά αυτός δε σε έχει ξεχάσει κι ίσως πολύ σύντομα σου χτυπήσει την πόρτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παρότι θα ήθελες την ανεξαρτησία σου και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, εντούτοις οι ανάγκες θα σε σπρώξουν να σκεφτείς σοβαρά να αποδεχτείς μια επαγγελματική πρόταση που τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον θα σου δώσει τη δυνατότητα να καλύψεις κάποιες τρύπες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια από δω, μια από κει, έχεις τον τρόπο σου να τα βγάζεις πέρα αλλά είναι αρκετά ψυχοφθόρο για σένα και ίσως πρέπει να αναζητήσεις μια σταθερή πηγή εσόδων, έστω και μικρή, από την καινούργια σεζόν.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν έχεις ιδιαίτερες φιλοδοξίες και απαιτήσεις και προτιμάς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σε κάποιους ίσως φανεί περίεργο, ιδίως σε ορισμένους που αυτή την εποχή το έχουν ρίξεις στο κυνήγι του χρήματος. Εντούτοις, γνωρίζεις ότι πλούσιος τη σήμερον ημέρα είναι όποιος έχει ελεύθερο χρόνο και είσαι απόλυτα ευχαριστημένος/η με την πορεία της ζωής σου γι' αυτό θα ευχαριστηθείς την κάθε σου στιγμή με τα δικά σου πρόσωπα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Η ρομαντική σου διάθεση θα σε ωθήσει στο να οργανώνεις μικρές εκπλήξεις στον άνθρωπό σου για να τον βλέπεις χαμογελαστό και χαλαρό. Γενικά η διάθεσή σου, είτε σε σχέση, είτε μόνος/η θα είναι καλή, παρά τα όποια προβλήματα. Η γοητεία σου θα είναι αρκετά ενισχυμένη και σίγουρα θα έχεις και τα τυχερά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Παραμένεις σταθερός/η και αμετακίνητος/η γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι καλύτερα να διατηρήσεις μια συντηρητική πολιτική, παρά να ριψοκινδυνεύσεις για κάτι μεγαλύτερο και στο τέλος να χάσεις. Δεδομένων των καταστάσεων η επιλογή σου θα είναι η πιο ορθή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα διαπιστώσεις στην πράξη ότι μπορείς να περάσεις όμορφα με τα πολλά και με τα λίγα, αρκεί να έχεις γύρω σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Αυτό το μήνα θα νιώσεις ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να «βγάλεις» αυτό το μήνα, ανυπομονώντας να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Παρ' όλα αυτά δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα υπάρξει ένα άτομο που θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές του. Μην του κάνεις τη χάρη, δίνοντας σημασία σε όσα λέει ή κάνει. Υπομονή, ο καιρός περνά γρήγορα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε κάποια συναισθήματα ζήλειας ή ελέγχου που ίσως σε κυριεύσουν και μην τα αφήσεις να χαλάσουν τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Εκτόνωσε αλλού την έντασή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, σκέφτεσαι πολύ σοβαρά τη δέσμευση, τόσο που ενδεχομένως να απορρίπτεις βιαστικά όποιο άτομο θεωρείς ότι δεν είναι κατάλληλο για κάτι τέτοιο. Έχε το νου σου μην διώξεις κάποιο που αξίζει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πιέζεσαι, ζορίζεσαι αλλά είσαι διατεθειμένος/η να μην υποχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Ένα διάλειμμα είναι αναγκαίο για την ψυχική σου ηρεμία και θα το κάνεις. Με την επάνοδό σου όμως, θα σκεφτείς σοβαρά το αν αξίζει να παραμείνεις στον ίδιο εργασιακό χώρο ή να κοιτάξεις και αλλού για εναλλακτικές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έσοδα και έξοδα είναι σε απόλυτη ισορροπία, αφού δεν έχεις και τα περιθώρια να ξανοιχτείς παραπάνω. Κράτα το κουμάντο σου γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, δε φαίνεται καμία ιδιαίτερη βελτίωση.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved