Μηνιαίες προβλέψεις από 21/6 έως 23/7 - Ο μήνας του Καρκίνου

Ο Ήλιος πέρασε στον Καρκίνο στις 21/6 και παραμένει έως τις 23/7 το πρωί, στις 6.31 που θα περάσει στον Λέοντα.

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/6 έως 23/7 - Ο μήνας του Καρκίνου

Μπήκαμε και επίσημα στο καλοκαίρι που αναμένεται με καταιγιστικές εξελίξεις, με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο στις 21/6 παραμένοντας έως τις 23/7 στις 6.31 το πρωί, που θα περάσει στον Λέοντα.

Στον μήνα αυτόν πρωταγωνιστεί ο Ερμής με τις ασυνήθιστα πολλές πλανητικές συναντήσεις του και η καυτή Πανσέληνος στις 2 του μήνα Ιουλίου, που ανεβάζει το θερμόμετρο και τον ψυχολογικό καύσωνα στα ύψη.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Το ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πως η δράση φέρνει αντίδραση και αυτόν τον μήνα επιδιώκεις ένθερμα και τα δύο.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο εξάπτει την εριστικότητά σου και ειδικά εσύ του πρώτου δεκαήμερου θα είσαι σε μεγάλη ένταση από 25 έως 29/6. Αυτό το διάστημα πρόσεχε τη... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Με πολλές προσδοκίες ειδικά σε οικονομικά θέματα σε βρίσκει αυτός ο μήνας, αλλά θα χρειαστεί να μείνεις σε στάση αναμονής έως τις 13/6. Η παρουσία τριών πλανητών στους Διδύμους σε κάνει να σκέφτεσαι όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες που θέλεις να διευθετήσεις...Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις όσα για κάποιο λόγο δεν μπορούσες το προηγούμενο διάστημα. Στο δεύτερο θα σε απασχολήσουν πολύ οικονομικά θέματα στα οποία πιθανά να αντιμετωπίσεις και... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τελειώνει ένας παρασκηνιακός κύκλος στον οποίο είχες εμπλακεί αρκετό καιρό, κλείνεις παλιές καταστάσεις, αλλά ανακυκλώνεις τα ίδια για μεγάλο διάστημα μέχρι να φτάσουν στον κάδο των σκουπιδιών.
Τα γενέθλιά σου σε βρίσκουν κατακόκκινο όχι από τον Ήλιο αλλά από τον εκνευρισμό σου, που σκέφτεσαι να εκτονώσεις αλλά ψάχνεις τον.. Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα για σένα είναι ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό και θα εξακολουθήσουν να είναι και αυτόν τον μήνα, με μόνη εξαίρεση εσένα που γεννήθηκες στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, που μπορεί να αντιμετωπίσεις ξανά κάποια οικογενειακά θέματα.
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει όλο το μήνα να θέλεις κάτι παραπάνω από τα... Περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήνεις στην άκρη κάθε αναστολή, πετάς τεφτέρια και αναλυτικούς λογαριασμούς και οδεύεις πως μια καλοκαιρινή εξόρμηση άνευ προηγουμένου.
Βέβαια δεν παραλείπεις να κρατάς πολύ χρόνο για τον εαυτό σου και να απομονώνεσαι, αλλά είναι και αυτό... Περισσότερα

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν είχες τις επαγγελματικές σου έγνοιες να σε γεμίζουν άγχος και ενίοτε να σε εκνευρίζουν αφόρητα, θα μπορούσες να απολαύσεις έναν ιδιαίτερο μήνα, αλλά δυστυχώς πολιορκείσαι και κάποιες φορές στενά.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο όλο τον μήνα σου υπενθυμίζει πως παίρνεις στις διακοπές μαζί και τη δουλειά, μόνο που αυτή κάνει... Περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ εποικοδομητικός ο μήνας αυτός για σένα, φέρνοντάς σε πολύ κοντά με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου που είσαι αποφασισμένος να πραγματοποιήσεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις γι αυτό.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κρατάει όλο τον μήνα σε στάση βολιδοσκόπησης, ενώ ένα ταξίδι, ή πνευματικές ενασχολήσεις κινητοποιούν την εσωτερική σου ορμή.
Αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας αυτός μοιάζει να είναι για σένα ένα ξένοιαστο ταξίδι σε εξωτικό μέρος, με τα έξοδα όλα πληρωμένα.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε προτρέπει όλο το μήνα να ασχοληθείς με τυχόν οφειλές προς τρίτους είτε χρωστάς είτε σου χρωστάνε, τακτοποιώντας ένα μέρος ή διεκδικώντας ανάλογα με την περίσταση. Έτσι εξασφαλίζεις κατά κάποιον τρόπο την... Περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολα τα πράγματα αυτόν τον μήνα, καθώς οι πλανητικές όψεις σε κάνουν να σκέφτεσαι τις ανάγκες σου και αυτομάτως να βλέπεις πως δεν εξυπηρετούνται καθόλου.
Ο Ήλιος απέναντί σου στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο όλο τον μήνα τη σχέση σου, το γάμο και τις συνεργασίες σου και εσύ μπαίνεις απέναντι και παρατηρείς συμπεριφορές και... Περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολή σου αυτόν τον μήνα ορθώνεται σαν γιγάντιο χέρι που τείνει να αγγίξει τον ουρανό, αλλά πώς και γιατί να τη συμμαζέψεις, όταν όλα σου δίνονται τόσο απλόχερα για να τα εξουσιάσεις.
Αρχικά ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καθοδηγεί να αντικαταστήσεις τις βλαβερές συνήθειες με ευεργετικές για σένα, τις οποίες φυσικά θα... Περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός είναι ένας από τους μήνες που αισθάνεσαι δικαιωμένος, που αισθάνεσαι πως τα Μάταλα είναι η ωραιότερη περιοχή του κόσμου και πως κάθε σου μέρα είναι ένα φεστιβάλ στην παραλία τους.
Ο έρωτας μυρίζει καλοκαίρι ή το καλοκαίρι έρωτα, λίγο σε ενδιαφέρει γιατί τα χαίρεσαι και τα δύο όπως και όσο μπορείς.
Ο Ήλιος στον Καρκίνο όλο τον μήνα... Περισσότερα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved