Νέα Σελήνη Ιουνίου 2015 στους Διδύμους - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το ανέξοδο ταξίδι στη λεωφόρο του θριάμβου

Νέα Σελήνη Ιουνίου 2015 στους Διδύμους - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη του Ιουνίου, πραγματοποιείται στις 16/6 στις 5.05 το απόγευμα στην 26η μοίρα των Διδύμων.
Η σύνοδος με τον Άρη, το τρίγωνο ιδιομοιρίας μεταξύ Δία και Ουρανού και το Ταυ – Τετράγωνο του Ερμή με Κρόνο και Ποσειδώνα,
γίνονται οι θεματοφύλακες των ασυγκράτητων κινήσεων που στοχεύουν στην αλλαγή.
Η πλανητική εύνοια αποτυπώνεται και σε προσωπικό και σε πολιτικοινωνικό επίπεδο, με μόνη παρασπονδία τον Ερμή, που παγιδεύεται ανάμεσα στην αναγκαιότητα και στον εξαναγκασμό.
Αυτό σημαίνει πως ο ενθουσιασμός μας ζυγίζει μεγατόνους και επιβάλλεται εύκολα στην ισχνή προειδοποίηση, για πρόσκαιρη χαρά.
Ωστόσο, παραμένει μια Νέα Σελήνη σημαντικών νέων ξεκινημάτων και επηρεάζει ιδιαίτερα Διδύμους γεννημένους από 14 έως 18 Ιουνίου, Τοξότες γεννημένους από 13 έως 19 Δεκεμβρίου, Ιχθύες γεννημένους από 13 έως 17 Μαρτίου και Παρθένους γεννημένους από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από την 26η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πάρει φόρα και δεν σε σταματάει τίποτα. Θα πεις ό,τι είναι να πεις χωρίς ενδοιασμούς, θα ειρωνευτείς, θα ανταποδώσεις αλλά και θα ανταμείψεις όσους νομίζεις πως το αξίζουν. Φτάνει πια η καταπίεση, η ανοχή και ο συμβιβασμός. Ξέρεις πως έχεις όλα τα εφόδια να ελιχθείς μέσα από μια σφοδρή επικοινωνία και να πατάξεις τη μετριότητα στην καθημερινή σου ζωή. Πρόσεχε όμως μη ρίξεις τη μπάλα στην κερκίδα και την πληρώσουν και αθώα θύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν βλέπεις την ώρα να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου και όλο και κοιτάς να δεις αν το υλικό και συναισθηματικό σου θησαυροφυλάκιο είναι στη θέση του. Καλά κάνεις εφόσον έτσι αισθάνεσαι σιγουριά και επιπλέον έχεις πολλές ευκαιρίες να δρομολογήσεις οικονομικές επενδύσεις, διεκδικήσεις και στρατηγικές. Απόφυγε όμως αυτή την... σκωτσέζικη προφορά, που σε κάνει να φαίνεσαι δέσμιος της τυχερής σου δεκάρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μία τέτοια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι ο Αλαντίν που υποδέχεται ξαφνικά το τζίνι που θα του πραγματοποιήσει τις ευχές. Είναι αλήθεια πως ό,τι έχεις στο νου σου ήρθε η ώρα να το πετύχεις. Οι προσωπικές σου επιθυμίες υποστηρίζονται και νιώθεις ευεξία και χαρά. Αλλάζεις εσωτερικά και εξωτερικά, έχε το νου σου όμως στα τερτίπια του κυβερνήτη σου Ερμή, που μπορεί να σε μεταμορφώσει από κάμπια σε πεταλούδα, αλλά να σε κάψει στο φως μιας τυχαίας λάμπας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προς τι όλη αυτή η μουρμούρα και η κυκλοθυμία; Δεν κατάλαβες ακόμα πως ό,τι έγινε, έγινε και πρέπει να μείνει πίσω; Σταμάτα να κάνεις τον επιθεωρητή Κλουζώ πολλαπλασιάζοντας τις γκάφες σου και κοίτα μπροστά ξεχνώντας το παρασκήνιο.
Αν θέλεις να κινηθείς κρυφά μπορείς να το κάνεις, αλλά μόνο για να έχεις ένα αποτέλεσμα που θα σε πάει ένα βήμα παρακάτω. Είναι η ευκαιρία σου να τελειώνεις με το παρελθόν. Άρπαξέ την και μην εξαντλείσαι άλλο σε σκυθρωπούς ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Είσαι ένα ανθρώπινο αλεξικέραυνο, δεν σε πιάνει κανένας κεραυνός, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου ελκύουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε, αλλά έχεις τον τρόπο να απωθείς τα ανεπιθύμητα και να κρατάς τα επιθυμητά. Μπαίνεις σε νέο κύκλο κοινωνικών επαφών, καθορίζεις τους φίλους από τους γνωστούς και επιβάλλεις τα δικά σου θέλω ειδικά αν συμμετέχεις σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες.
Μην κάνεις μόνο τη χάρη στην απληστία σου και φορτωθείς με άχρηστα αναβολικά εξουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγωνία σου για τα επαγγελματικά σου θέματα είναι έκδηλη, το ίδιο και η προσπάθεια σου γύρω από αυτά. Γίνεσαι συνεπής και αξιόπιστος επιθυμώντας να ξεκινήσεις σε νέες βάσεις, αλλά μην ξεχνάς πως είναι καλοκαίρι και θα πρέπει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις προσφορές του. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, σου προτείνει κάτι δελεαστικό αλλά παράλληλα σου κρύβει την αλήθεια. Μην θυσιάσεις τις απλές χαρές για κάτι σύνθετο και πολύπλοκο, όσο και αν αυτό προβάλλει την εικόνα σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που σκέφτεσαι πάνω από όλα είναι πού θα πας διακοπές και πώς θα οργανώσεις ένα ταξίδι που φέτος θεωρείς απαραίτητο να κάνεις. Αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεδώσεις με φίλους και μεγάλη παρέα και κάθε τι στατικό, συνηθισμένο και γνώριμο σου φέρνει αλλεργία μόνο με τη σκέψη. Αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα τότε είσαι πραγματικά ευτυχής. Ετοίμασε τις βαλίτσες σου και οργανώσου αλλά καλού κακού πάρε μαζί και αντιισταμινικά για παν ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε απασχολεί πάρα πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με φορολογικά θέματα που είναι επίκαιρα, καθώς και οποιαδήποτε διευθέτηση, που καλείσαι να τρέξεις μαραθώνιο μέχρι να τερματίσεις. Βάζεις πρόγραμμα και ενεργοποιείσαι όσο κανείς άλλος, γιατί αισθάνεσαι παράλληλα πως η ηρεμία σου εξαρτάται από τις διάφορες εκκρεμότητες που πρέπει να ασχοληθείς. Επιπλέον η αίσθηση της μεταμόρφωσης σε κάνει να βαδίζεις σε υπαρξιακά μονοπάτια κάνοντας καταγραφή της ανήσυχης εσωτερικής σου εκφώνησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή είναι για σένα που σε αυτή τη Νέα Σελήνη αποφασίζεις να τη ζήσεις χωρίς περιορισμούς και δισταγμούς. Εκφράζεις τις σκέψεις σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στους συνεργάτες σου, είσαι έτοιμος/η να κατανοήσεις και να κατανοηθείς, όπως επίσης και για ένα ριζοσπαστικό κρεσέντο που θα σε φτάσει στην κορύφωση των ασυμβίβαστων επιλογών. Μπορείς λοιπόν να συνθέσεις τη μουσική σου και να την απολαύσεις μόνο με όσους δεν θα κλείσουν τα αυτιά τους.Take it or leave it και καλή ακρόαση σε όλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα δουλειάς σε κάνουν να μη μπορείς να βρεις ανάπαυλα γι' αυτό αν έχεις δουλειά θα βάλεις βέτο και στον εαυτό σου και στους άλλους, αν δεν έχεις, θα κάνεις στοχευμένες προσπάθειες προς κάτι εποχιακό, που όμως χρειάζεσαι πολύ. Επιπλέον, ποτέ δεν είναι αργά για άσκηση, δίαιτα και διατροφή, για να βγεις στην παραλία και να μη χρειαστεί να μπαίνεις στη θάλασσα με την πετσέτα. Αναδιοργανώσου και δώσε στον εαυτό σου όλα τα πλεονεκτήματα ευεξίας που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι τέτοιες στιγμές είχε πιθανά βιώσει και ο Coelho όταν έγραφε περί συνομωσίας του σύμπαντος. Τι; Δεν σου αρέσει ο Coelho; Λίγο μετράει αυτό μπροστά στην πραγματικότητα, η οποία υπερβαίνει ακόμα και την πιο ουτοπιστική σου θεωρία.
Ξεκινάς από την αρχή σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, είσαι προορισμένος/η να πετύχεις, η τύχη ξεκαρδίζεται στην αγκαλιά σου και δεν σε αποχωρίζεται ούτε λεπτό, ενώ είσαι έτοιμος/η να καταπλήξεις με ένα στόχο και να ανατρέψεις τα πάντα. Δημιουργικός, ευφάνταστος και ερωτικός, πας για άλλες πολιτείες. Σε ζηλεύουμε πραγματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Συγκεντρώσου και προσπάθησε να καταλάβεις τα μηνύματα που παίρνεις γύρω σου και ειδικά αυτά από την οικογένεια και τα μέλη του σπιτιού που συγκατοικείς. Οι άλλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να σου δείξουν πως η βάρκα παίρνει νερά και εσύ προσπαθείς να την επιδιορθώσεις πρόχειρα. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και μην παραμυθιάζεσαι. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις παρά μόνο ριζικές. Εκμεταλλεύσου αυτή τη Νέα Σελήνη να δράσεις σωστά και αποτελεσματικά. Αν δεν σε βοηθάει ο νους σου, κάντο με το ένστικτο.

Download now the application of Astrology.gr , for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved