Πλανητικό σκηνικό Ιουνίου 2015

Η ορχήστρα αποσυντονίζεται αρχικά αλλά κατόπιν μεγαλουργεί

Πλανητικό σκηνικό Ιουνίου 2015

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μας βρίσκει αρχικά μπερδεμένους, σαν να μπλέχτηκαν τα καλώδια του εγκεφαλικού μας πολύμπριζου σε ένα κουβάρι, αλλά σταδιακά βρίσκουν όλα τη θέση τους σε μια αρμονική συνύπαρξη.

Το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 του μήνα φωτίζει μια σειρά ευνοϊκών όψεων, κλείνοντας τον μήνα με παιδικά φτερουγίσματα χαράς.

Ο Ήλιος στους Διδύμους από τις 10 μοίρες του ζωδίου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 1 έως 5/6 και δεν θα μπορούμε να ερμηνεύουμε σωστά αυτό που ακούμε σε σχέση με το τι πραγματικά μας λένε. Αυτό θα συμβαίνει και με τα δικά μας λεγόμενα που αφήνονται στη θολή κρίση των άλλων.
Από 1 έως 16/6 η σύνοδος με τον Άρη και τα εξάγωνα με Δία και Ουρανό, μας προκαλούν να δράσουμε κουράζοντάς μας πολύ, μια που οι κινήσεις μας δεν φέρνουν αποτέλεσμα, τουλάχιστον εκείνο που δεν θα χρειάζεται να το κυνηγήσουμε ξανά. Ωστόσο είναι ένα διάστημα πολλά υποσχόμενο για το άμεσο μέλλον.
Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο στις 21/6 στις 7.37 το απόγευμα και συναντιέται ξανά με τον Άρη από 25 έως 30/6, ενώ το ίδιο διάστημα εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα.
Η ερωτική δραστηριότητα φουντώνει σαν το βοριαδάκι που ανταγωνίζεται τα καυτά ρομαντικά βράδια που αναζητούμε, θάβοντας βαθιά στην άμμο τον ανταγωνισμό και την παρόρμηση.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του έως τις 4 μοίρες των Διδύμων, που στέκεται πλέον αποκαμωμένος και αυτός για να ξαποστάσει, στις 11/6 στη 1.33 μετά τα μεσάνυχτα, ώσπου να επανέλθει σε ευθεία φορά στις 13/6 την ίδια ώρα.
Προσπαθώντας κρατήσουμε μια ισορροπία μέσα στις σκανδαλιές του Ερμή, εκείνος θα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο από 1 έως 14/6 και με τον Ποσειδώνα από 1 έως 27/6. Η πρώτη του σύγκρουση αυτή με τον Κρόνο, δεν παλεύεται ακόμα και από την πιο ψύχραιμη πρόθεση, σε ένα διάστημα που κάθε λογική σκέψη ακυρώνεται από το παράλογο, οπότε ας μην ασχοληθούμε με τίποτα σημαντικό.
Η μεσολάβηση του εξαγώνου με την Αφροδίτη από 7 έως 15/6 μας θυμίζει πώς να επιστρατεύσουμε ξανά το χιούμορ μας, για να γλιτώσουμε από τον εκνευρισμό του επικοινωνιακού χάους.
Από 13/6 και μετά που ο Ερμής ορθοδρομεί, όλα παίρνουν το δρόμο τους και εμείς τον δικό μας.

Η Αφροδίτη έως τις 5/6 στον Καρκίνο υφαίνει στο αργαλειό της τα έντονα συναισθήματά μας έως τις 6/6 που θα περάσει στον Λέοντα, σε μια θεαματική διαδρομή ως το τέλος του μήνα. Το τρίγωνο με τον Κρόνο από 6 έως 11/6 μας προετοιμάζει για τις ευθύνες, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και είναι από τις λίγες φορές που τα καλοδεχόμαστε σαν δώρα πολυτελείας.
Από 20 έως 30/6 η στενή και αρμονική επαφή της με Δία και Ουρανό απογειώνει τις αισθήσεις, διευκολύνει τις επιδιώξεις, παρέχει ευκολία έκφρασης, διεκδίκησης, οικονομικά οφέλη και ασυνήθιστα όμορφες στιγμές.
Ιδιαίτερα οι Λέοντες, Κριοί, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και αρχές του τρίτου, ας ετοιμαστούν να υποδεχτούν μέρες υπερπαραγωγής και ενθουσιασμού.

Ο Άρης έως τις 24/6 θα περιπλανιέται στους Διδύμους γεμίζοντάς μας δραστηριότητα και κίνηση, αλλά και πνεύμα που θα σκοντάφτει σε ατέλειωτες συζητήσεις και διαφωνίες.
Από 1η του μήνα έως 13 με τις αρμονικότατες όψεις του με Δία και Ουρανό, εκεί που νομίζουμε πως θα χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο από όσα παράξενα, αλλοπρόσαλλα και ιδιόρρυθμα συμβαίνουν γύρω μας, εμφανίζεται ένας αερόσακος με τις καλύτερες προδιαγραφές, που υπόσχεται ασφάλεια μέσα στην άνεσή του. Ωστόσο όλο και κάποια γροθιά μπορεί να εισχωρήσει από έξω, αλλά η αισιοδοξία την αποκρούει εντέχνως.
Στις 25/6 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο για να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη σύνδεση με τα οικεία μας πρόσωπα και πράγματα.

Ο Δίας που καλπάζει με γοργό ρυθμό αλλά και αμέτρητη γοητεία στον Λέοντα, συναντιέται όλο τον μήνα με τον Ουρανό σε ένα τελευταίο εκθαμβωτικό πυροτέχνημα, λύτρωσης, αποδέσμευσης και αποκατάστασης.
Η κορύφωση της όψης γίνεται από 16 έως 20/6, διάστημα που κάθε είδους σπατάλη δεν μπορεί να αισθανθεί την παραμικρή τύψη και ενοχή για το ξόδεμα που προϋποθέτει.

Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του από τις ο μοίρες του Τοξότη έως τις 29 μοίρες του Σκορπιού, ερχόμενος ξανά στον Σκορπιό, σιωπηλά και αθόρυβα, δίνοντας οριστική έκβαση στα πράγματα.

Ο Ουρανός συνεχίζει ακάθεκτος στις 19 και 20 μοίρες του Κριού, ενώ ο Ποσειδώνας στις 9 μοίρες των Ιχθύων, θα γυρίσει ανάδρομος στις 13/6.
Ο Πλούτωνας συνεχίζει και αυτός ανάδρομος στις 15 και 14 μοίρες του Αιγόκερω.

Η Πανσέληνος στις 2/6 στην 12η μοίρα του Τοξότη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, ειδήσεις, υπερβολές και μια γενικότερη δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα με σκοπό να περιπλανηθούμε ψάχνοντας το ιδανικό για όλα.

Η Νέα Σελήνη στις 16/6 στην 26η μοίρα των Διδύμων είναι από εκείνα τα πλανητικά γεγονότα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε. Κάτι νέο αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ενώ βρισκόμαστε σε διαρκή κίνηση, διέγερση και εγρήγορση.

Καλό θερινό Ηλιοστάσιο!

{youtube}hHQdLZjBti4{/youtube}

Διάβασε επίσης:

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Ι

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved